Inlägg av LentoMan

Inlägg som LentoMan har skrivit i forumet

Kolla som sagt även firmware etc med Intels SSD toolbox:
https://downloadcenter.intel.com/download/26837/Intel-Solid-S...

Har du uppdaterat firmware i SSD:n? Det har ju varit en del barnsjukdomar i Intels firmware som de patchat på senare dagar. Om du vågar dig på firmwareuppdatering så kan det vara bra att ta backup innan du gör det...

Du kan även testa att byta till en annan SATA kabel och eventuellt även port, speciellt om du ett moderkort med flera olika SATA-kontrollers på.

Du kan enkelt konvertera i Videospelaren VLC från menyn Media->Konvertera/Spara:
http://www.videolan.org/

Alternativt ffmpeg om du föredrar kommandorad:
https://ffmpeg.org/

Skrivet av Ulk_Upp:

Edit: Använde min hobbylödkolv och smälte om lödkulan på den integrerade PCB-antennen. Ingen skillnad. Fortfarande glappig kontant, inte ens en placebo effekt...

Ja, det var nog bara vissa som det gjorde skillnad för, om det nu inte bara var att de råkade hamnade aningen annorlunda när de togs isär och satte i hop dem igen. Någon på neogaf nämnde dock att det blev bättre:
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=231847820&postcoun...

Det var en annan användare som analyserade problemet genom att proba och mäta signalstyrka etc:
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=231920272&postcoun...

Nintendo löste väl officiellt problemet med något konduktivt skumgummifilter om jag inte minns fel, troligtvis för att filtrera bort störningar till/från kringliggande elektronik och ledare.

You'll Melt More! (förkortat: ylmlm) är en Japansk "New Wave" / Alternative Idol grupp

Här är en av deras senaste låtar "Furuete Yomigaere"

Skrivet av neocon:
Skrivet av Dave Lister:

Ni har inte öppnat upp dom tre kontrollerna i fråga för att se hur det är med antenn inuti? Om det rentutav ska vara en antenn inuti som saknas i en del tillverkningsbatchar?

Antennen är etsad rakt på kretskortet. Behändigt och elegant men inte bästa sättet att få stark signal. När han i videon nedan löder på en tråd blir det genast bättre.

https://www.youtube.com/watch?v=ZnMnke6lF0c

Tråden behövdes nog egentligen inte, någon kommenterade på videon att det det tydligen bara är en kallödning som uppstått på grund av en last minute fix de gjorde exakt där han fäste sladden. Tydligen skall det räcka med att bara värma upp och smälta om lödpunkten.

Skrivet av Dreijer:

Nätaggregatet. Köp ett gediget PSU av god kvalitet. T.ex. Supernova G2 från EVGA eller RM-serien från Corsair.

Håller med i båda fall.

Jag hade ett "Fractal Design Newton R2, 800W, 80+" från 2012 som betedde sig likadant med slumpmässiga omstarter, det hände dock i princip bara när jag spelade och grafikkortet fick jobba lite.

Vågade inte chansa på ett nätagg från Fractal Design igen så har sedan dess har kört ett "EVGA SuperNOVA G2 850W" som har fungerat felfritt i ungefär två år än så länge.

GPS:en tar ju emot signaler från satelliter, om du har mycket byggnader eller träd runtomkring kan det bli problem.

Det finns något som heter Assisted GPS där mobilen tar hjälp av mobilnätet för att hitta GPS satelliter etc., men kör du bara wifi på en touch så funkar det ju inte:
https://sv.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS

Edit:
Läste på lite, touch har tydligen ingen GPS utan estimerar position utifrån Wifi nätet den är uppkopplad mot.
Dock finns det tydligen GPS moduler för lightningporten att köpa.

Lite beroende på hur komplex din wiki är, om wikin bara skall vara enkel och bara för dig själv, så kan jag rekommendera att du lär dig .md (markdown) formatet och använder det. Om du vill kan du skapa ett gratis team services konto och projekt på visual studio online och editera, samt lagra dina markdown filer där. Då får du även versionshantering på dem och allt är helt gratis, du kan logga på med ditt microsoft/hotmail konto om du har något:
https://app.vsaex.visualstudio.com/

Alternativt om du inte vill lagra någon wiki online så är wikidpad ganska bra för att skapa lokala wikis, det går även att generera upp webbsidor från sin wiki om man så vill:
http://wikidpad.sourceforge.net/

Serious Sam 4 får man allt hoppas på!
Har alltid varit imponerad av deras spelmotorer och gillat den serien!

Shadow Warrior 2 kan nog bli rätt så ballt också, 4-player Co-op ftw!

Dat grind! Här är även Angry Joes recension, värd att kolla om man funderar på att investera tid i det här spelet:

Du kanske kan testa att sänka ljusstyrkan på skärmen, har hört att hög ljusstyrka gör att man spänner sig mer i axlar, nacke etc.

Man slutar aldrig förvånas över alla dessa dåliga simulatorer, en del av dem borde nästan förbjudas, de kanske skrämmer bort folk från vissa yrken!

Skrivet av KoP:

Ser väl ok ut. Inget för mig dock. Gillar när det är lite skitigare, detta ser lite för sterilt ut.

Låter som Dying Light är mer din grej!

Mirrors Edge:Catalyst skulle nog vara enda anledningen att installera Origin igen,men efter Just Cause 3 har jag lärt mig att vänta på recensioner först innan jag ger mig på något nytt spel.

Only in Japan snubben testade det på Tokyo Game Show för några månader sedan, börjar ca 1 min in för de som är intresserade:

Om man inte har onödigt gott om stålar eller möjligtvis planerar att utveckla för VR, så känns det lite crazy att lägga ut pengar på Oculus i det här skedet. Man kan ju i alla fall vänta tils både Vive och Oculus etc. har släppts och recenserats.

Meanwhile in South Korea, använd mus/WASD eller Youtube App (+Cardboard VR).

För de som vill låsa ner Windows 10 så det skickar så lite telemetri/krashloggar etc. som möjligt, finns det gott om gratisverktyg för det. Några exempel:
*Shut Up 10: http://www.oo-software.com/en/shutup10
*Spybot Anti Beacon: https://www.safer-networking.org/spybot-anti-beacon/

Microsoft har även en egen guide om telemetri, hur man låser ner och avinstallerar oönskade appar och funktioner. Dock är vissa konfigureringsmöjligheter bara tillgängliga på Win10 Enterprise etc:
https://technet.microsoft.com/en-us/library/mt577208%28v=vs.8...