Inlägg av LentoMan

Inlägg som LentoMan har skrivit i forumet

Pay 2 Win vs Free 2 Play

Skrivet av bluebird:

Jag lyssnar till mycket stor del på ny musik (upp till 3–4 år gammal). Anstränger mig för att hitta nysläppt material så att jag årligen ska kunna sätta ihop en bra topp-tio-lista för det gångna året.

För mig handlar det mycket om att inte stelna och bli för nostalgisk. Är i 40-års-åldern och vill inte bli som många av mina kompisar som helt tappat intresset för det nya, oavsett om det handlar om musik eller annat. Det intresserar mig inte att låta resten av livet bli en enda lång upprepning.

Är också i 40-årsåldern och kan endast hålla med, jag gillar både ny och gammal musik men lutar oftast mot att försöka hitta lite nyare musik för att inte tröttna och fastna i nostalgi allt för mycket (även om jag också kan bli lite nostalgisk också ibland).

Som någon nämnde så är blir man idag tvungen att anstränga sig lite extra för att hitta bra musik, man får kanske träna algoritmen för den musiktjänst man använder genom att lyssna på det man gillar, tumma upp/ner och sedan går det även att hitta ny musik från spelistor, filmer, spel, VR, streaming, streamers osv...

Man har dock en liten fördel om man är öppen för ny typ av musik, upptäckte till exempel hur otroligt bra gamla genrer i ny form kan vara i form av Elektroswing och Synthwave via Synth Riders (VR spel):

Lite annan rekommenderad musik i spoilern nedan för dom som känner sig lite mer äventyrliga:

Glitchhop

Purple Disco Machine

Japanskt blandat (Rap/Punk etc):

Skrivet av lars_kongo:

Lingo på TV är väl originalet?

Ja, Lingo känns i princip som originalet!

Verkar även ha funnits ett liknande brädspel i Mastermind serien från 70-talet som hette "Word Mastermind"

Kul med nostalgi, har en A500 och lite andra gamla konsoler liggandes, tycker dock det är svårt att få den där riktiga nostaligikänslan när man inte har rätt miljö, tv och liknande. Misstänker att VR skulle kunna lösa detta på ett relativt smidigt sätt, då man enkelt skulle kunna få rätt storlek/format på tv osv, fick i alla fall lite den känslan i Pixel Ripped 1995 på Oculus Quest.

Verkar nu även finnas ett frontend för retroarch vid namnet Emu VR som ser lite intressant ut, ser dock inte ut att ha 3D modeller för riktigt alla plattformar än:

Skrivet av Hanzo:

Spännande med japansk julmusik / valentinmusik

Julafton är visserligen över, men här har du ytterligare några låtar till nästa års spellista...

Bonusmaterial:

En del saker är inte så illa som de låter...

...och så lite trams från Göteborg (wait for it...)

Hägges chokladkaka är aldrig fel, om man nu inte gillar att baka själv... 😋

G-Man rostar Gordon Freeman 🔥

Spoiler:

Hur Scatman skulle låta om en AI fick fortsätta på låten:

Citat:

Låt dock inte denna besvikelse sätta käppar i hjulen för din egen spelhelg, som förhoppningsvis stärkts av något kul Black Friday-köp.

Samtidigt, utanför GameStop...

Du kan även testa att flytta blåtandsdongeln till en annan USB port om du inte har gjort det redan, helst bör det vara en USB 3.0+ port

Symmetry ges bort gratis på GOG, erbjudandet gäller fram till 15:00 imorgon (5 April)
https://www.gog.com/game/symmetry