Inlägg av KnäckeHäxan

Inlägg som KnäckeHäxan har skrivit i forumet

åååh där ramlade klippet ner i uncanny valley.

Ansiktet kändes stelt vid munnen och ögonen. Blir nog ännu värre i VR.

Spelade Battlefront ett par timmar...Less
Spelade The Division till LvL 30...Less

Kunde inte sluta spela Doom. Spelade ut det över helgen på Ultra Violence. Jag kände mig så jävla badass när man köttade demoner. Helt klart värt pengarna! Bara testat MP lite och är väl inte helt såld än på den delen. Känns som ett annat spel.

Rekommenderas!

Fan vilken frisk fläkt att visa spelet som det ska spelas, inte med sega handkontrollrörelser!

Sen Vulkan också, fan va fett!

Skrivet av zliddret:
Skrivet av Puscifer:
Skrivet av zliddret:
Skrivet av Puscifer:

Det såg ju faktiskt bra ut. Om jag köper spelet blir det dock för dess singleplayer.

Om jag vill ha multiplayer känns Unreal Tournament 2016 som ett bättre alternativ.

co-op kan ju kanske vara något för dig? Har flera vänner som absolut inte är intresserad utav vanlig mp i nya doom men dom kommer lira co-op väldigt mycket, kan nog bli rätt roligt

Jaså? Visste inte ens att Doom skulle ha co-op. Det låter mycket väl som något jag kan vara intresserad av.

Jo dom ska lägga in co-op i nya dom tog upp det typ i vntras trror jag det var att man ska kunna ta del av spelandet med sina vänner i SP och snapmap banor

Coop i snapmap men inte i SP kampanjen.
http://www.pcgamer.com/dooms-campaign-wont-have-co-op-support...

Om de inte smugit ut med någon annan information?

Sladden kan bli störande om man snurrat för mycket åt ett håll så den tjorvar ihop sig.

Spelet ser inte så läskigt ut men jäklar vilken skillnad det blir i VR. När de börjar komma nära från flera håll kommer paniken

Ska det komma officiellt stöd för Vive?

Skrivet av Ahris:
Skrivet av k3m:
Skrivet av SCORPION2000:

Humm...maby dom ändra sig who knows...oh well nu kan folk välja om dom vill ha båda eller bara en.
It will be awesome!

jag tycker det är bra att de säljs separat. inte vill jag ha nå ständigt uppkopplad skitkrav för att spela mina spel. för mig har det här gått från högst osäkert köp, till ett troligt köp

Squadron 42 ska ju portas till konsoller och då var de tvugna att göra det till en separat produkt. Star Citizen kan de inte porta eftersom en av premisserna för kickstartern var ett löfte att det ska bli PC-exklusivt.

Källa?

Chris har sagt att spelet aldrig kommer nedgraderas till en sämre plattform. Men kanske till framtida konsoler om jag skulle gissa.

Tidsexklusivt eller för alltid? Blir ju lite ledsen om det inte kommer till Vive.

Skrivet av MrMartinooo:

Tycker det är kanon att HTC fick en bra start i förbokningen. Jag förbokade Vive direkt efter kl 16:00 i måndags, får den förmodligen i april, och kommer definitivt inte att ångra mig, då jag sett fram emot VR sedan barnsben under 90-talet, och äntligen börjar tekniken mogna vilket känns ytterst spännande!

Men...

Precis som Luciphear skriver så kan jag inte riktigt förstå den enorma negativiteten och hatet för VR av så många där ute. Varför är ni så bestämda på att det ska floppa, eller varför vill ni egentligen att det ska floppa?

Jag har ett par teorier angående beteendet och dessa individers syn på saken, och det är:

1. Ni ingår i skaran folk som helt enkelt inte har råd med ett VR headset för nästan 10 loppor. Eller kanske heller inte råd med en 20 000+ kronors dator som kommer krävas för att driva VR i 90+fps. Inget fel med det, kan man tycka. Jag har full förståelse för att allas ekonomi, prioriteringar och livssituation är olika, och självklart är mat på bordet viktigare än VR och datorer. Men betyder det att vi - som ändå HAR råd, eller TAR sig råd att köpa en rejäl dator plus VR headset - ska få skit för det och bli söndermatade med kommentarer om att VR på förhand blir en flopp? Behöver ni verkligen få oss att tvivla på VR, för att själva känna er bättre? Handlar allt egentligen bara om ren och skär avundsjuka, månne?

2. Bakåtsträvande individer. Precis som många föräldrar som fortfarande sitter med en Nokia 3310 och vägrar röra en touch-skärm bara för att de "inte orkar lära sig en ny mobil", så verkar det finnas massor av gamers som fastnat i gaming-träsket (framför allt online-gaming) så djupt att de inte ens orkar gå in för något nytt. Mus+tangentbord är det som gäller, punkt slut. Inte ska man väl behöva lära sig spela med två trådlösa kontroller? Det låter ju hemskt omständligt och komplicerat...

3. De som lever i bubblan, och vägrar lämna den. De gamers som är så totalt insnöade i COD, CS och liknande, dessutom är ytterst duktiga på det online, och helt plötsligt upplever att VR är ett hot mot deras största intresse och territorium. Att spela i VR skulle innebära att online fps shooters får en helt ny innebörd. De främsta och allra bästa lirarna på scenen är helt plötsligt nybörjare igen, precis som alla andra, pga den annorlunda styrningen med en kontroll i varje hand istället för mus+tangentbord plus allt annat som VR innebär.

4. De som alltid ska vara emot allt som bär på en hype, egentligen utan anledning. Här finns egentligen inte mycket man behöver tillägga, det är bara en väldigt udda typ av folk som känner att de behöver få ut sin riktade kritik, även om de kanske inte ens kan stå för den. De gillar helt enkelt inte saker som är "inne"... lagom är bäst, precis som allt annat i vårt land.

5. De som helt enkelt aldrig testat VR eller förstått möjligheterna det innebär...

Ja, jag ser iaf sjukt fram emot när min Vive ankommer i april. Länge leve VR!

Så jävla sant! Precis min åsikt.

Skrivet av Sebbepojken:
Skrivet av Bojkott:
Skrivet av KnäckeHäxan:

Nvidia Gamewrecks!

Hoppas sån här skit dör ut, eller minskar med Vulkan

Ja, åt helvete med bättre grafik! Om ingen annan gör coola funktioner så ska ingen alls få göra det.

Jag hoppas du är medveten om att det är fritt fram för AMD att skapa egna lösningar? För AMD brukar det ofta se ut så här. Radeon exklusiv feature > flopp > open source.

Se bara på Mantle. Det floppade totalt och därför gav man källkoden till Khronos i hopp om att inte slänga år av utveckling i soptunnan. Hade Mantle lockat fler köpare och utvecklare så hade det nog fortfarande bara haft stöd för GCN.

Jag antar att du med coola funktioner menar saker som att medvetet sabotera prestandan på konkurenternas kort genom bland annat överdriven tesselering? Det är verkligen min faovritfunktion hos Gamewrecks! Men det är klart, det vore förstås mycket bättre om AMD släppte funktioner i sina partnerspel där Nvidia-kort går på knäna istället. Fritt fram för egna lösningar, som sagt.

Precis det som stör mig med. Men jag är också rätt säker på att AMD skulle gjort samma sak om de hade övertag. Jag tycker själva APIet Ska innehålla de grafiska finesser som speltillverkarna sedan kan nyttja. Då har AMD och Nvidia samma förutsättningar att konkurrera. Det blir ju nästan åt konsol hållet som det ser ut nu. "nä tyvärr det här spelet går bara att spela med Nvidias nyaste kort" .

Skrivet av Bojkott:
Skrivet av KnäckeHäxan:

Nvidia Gamewrecks!

Hoppas sån här skit dör ut, eller minskar med Vulkan

Ja, åt helvete med bättre grafik! Om ingen annan gör coola funktioner så ska ingen alls få göra det.

Jag hoppas du är medveten om att det är fritt fram för AMD att skapa egna lösningar? För AMD brukar det ofta se ut så här. Radeon exklusiv feature > flopp > open source.

Se bara på Mantle. Det floppade totalt och därför gav man källkoden till Khronos i hopp om att inte slänga år av utveckling i soptunnan. Hade Mantle lockat fler köpare och utvecklare så hade det nog fortfarande bara haft stöd för GCN.

Ja åt helvete med bra grafik om det innebär att AMD går under. Kul priser om bara Nvidia finns kvar.

Nvidia Gamewrecks!

Hoppas sån här skit dör ut, eller minskar med Vulkan

Skrivet av StrongBad:

Jag testade det nyss, eftersom det är fritt att prova tills på söndag.
Och det var en fullständigt horribel upplevelse. Nog för att det bara är i alpha, men jag upplever att det här spelet är minst flera år ifrån en slutgiltig release.

Det finns inget sätt som ny spelare att förstå hur man enklast börjar, och när jag efter en lång stund hittar någon form av tutorial så låser sig spelet konstant, det är omöjligt att interagera med omvärlden och när man väl känner att man kan börja styra så fungerar inget. Jag fick alt-tabba ut till Windows och tillbaka för att mouse look ens skulle fungera men sen låste det sig igen. Och glöm ens tanken att min HOTAS-kontroller skulle reagera, det fanns inte ens på kartan.
Jag avinstallerade direkt, vi får väl se om jag får anledning att ändra uppfattning framöver, men det ser inte lovande ut direkt.

Nej det är inte lätt att komma in i om man inte följt med från början.
Tutorial delen har fuckat ur helt och hållet i senaste patchen(erna) och fryshackar nått enormt.
Jag håller koll på utveckligen och testar lite då och då men ser köpet (45 dollars) som en karamell jag får äta i framtiden

Så ni som testar var beredda på buggar och konstigheter lite var stans.

Har aldrig förstått hypen kring det här. Ser astråkigt ut och fult som fn.

Skrivet av mill:
Skrivet av Alx_83:

En lite korkad fråga. Vi som har glasögon, hur kommer vi uppleva detta? Hudsår nästa?:P

Har bara testat Rift DK1 och det funkade bra för mig med glasögon iaf.

Jag har provat DK1 och den fungerade absolut INTE med glasögon. Min aglas tog i linsernar och glasögonkuddarna som vilar på näsan trycktes in så jag fick märken. Testa ta ett par vanliga slalomglasögon, ta på dessa. Ungefär så känns DK1.

Kan gå om man har minimalistiska glasögon.

Skrivet av Fusionn:

Fast för att få cammot man behöver väl inte gå genom allt menar använda bara knapparna för att tända alla lampor få fram första keypaden knappa in den första kod han fick för att sen få en "unik" kod joina rankad dra till vattentornet stå där 2min få fram knappen ange din unika kod sen done?

Avkoda morsekod är nog rätt stort hinder för de flesta.

Skrivet av stoff75:

Ena sekunden slänger dom ur sig såna här underbara saker och nästa sekund slänger dom upp årets "anniversary sale" med gallskrikande kapitalism och "vi skiter i vad vi sagt tidigare, vill folk köpa så erbjuder vi allting igen".
Visst bra för projektet att få mer pengar, men lite syrlig eftersmak blir det...

Haha du är bara att sur för du trodde du köpte dig fördelar mot andra när ditt skepp var exklusivt

Obalansen är ett faktum. Nadespam deluxe. Flygkontrollerna är HORRIBLA! Bobba Fett verkar lagom OP eller så var det bara jag som ägde med honom

33/3 efter att jag fick spela som honom.

Kollar man på LvLcaps video (recension) om Battlefront kommer nadespammandet bara bli ännu värre framöver...

Glömde säga att spelet är extremt beroendeframkallande, bara lite till

Skrivet av humancentipede:

det har bara multiplayer... känns stelt och fult som planetside 2 ungefär..

Loool! Spelet är ju vansinnigt snyggt.

Måste blizzard vara så onda och inte ge mig en invite? Spelet ser ju hur slipat som helst ut, men jag antar de vill hypa upp Det maximalt. Well played PR avdelningen @ Blizzard Well played.