Inlägg av anon1304

Inlägg som anon1304 har skrivit i forumet

10 Features of Google Chrome:

En av mina personliga favoritfeatures är att det är så lätt att söka genom att skriva i adressfältet. På de flesta andra browsrar så är det ett separat fält som man ska skriva i för att söka, plus att det är lite krångligt att byta sökmotor. I Chrome så får jag alltid alternativet att söka på Google med den texten jag skriver in. Den verkar också komma ihåg vart man har sökt för om jag till exempel skriver fz före sökordet så får jag upp alternativet att söka på fz.se, och skriver jag a före sökordet kan jag välja om jag vill söka på amazon.com eller answers.com.

The story behind Google Chrome:

Den missen i EULA dök snabbt upp på olika nyhetssidor, med påföljden att Google fick mycket dålig publicitet, och det var väl inte riktigt det de hade tänkt när de släppte en ny cool browser.

Jag tror faktiskt inte heller att Google är så dumdristigt själviska att de skulle försöka hävda äganderätt till allting som skapas genom deras browser (fast när man läste texten från EULA blev man ju skeptisk). En sådan policy skulle riskera att skada Google mer än vad de kan återhämta sig ifrån, jag tror inte att Googles ägare eller deras rådgivare skulle våga sig på något sådant.

Skrivet av CastorFiber:

Blir det inte en massa jidder med skatt och så om man importerar via amazon eller liknande? Man får skaffa en vän i USA som kan skicka filmerna som "gåva"...

Se upp med att vissa Bluray:er är låsta till en viss region. Jag vet inte om man kan få en ps3 att spela upp skivor avsedda för "fel" region.

Chrome

Har precis laddat ner Google Chrome (ny browser från Google, använder WebKit precis som Safari) och måste säga att jag är imponerad, även fast det bara är en beta. Användargränssnittet är enkelt och snyggt, plus att den är snabb (snabbare javascript än i IE, FF) och har flera bra funktioner (som att man kan spara länkar till webbapplikationer på skrivbordet, som öppnas i ett browserfönster utan tabbar och adressfält).

När jag var student utan egen dator roade jag mig med att spela #Quake III Arena demot på min skolas datorer. Eftersom att det inte direkt var uppskattat av skolan när vi satt och LANade i datorsalen på skoltid så blåste de om datorerna ungefär en gång i veckan (jag vet inte om de någonsin funderade på att hindra oss från att installera det istället). Alltså hittade jag Fragzone när jag letade efter en snabb server att ladda ner Q3 ifrån. Det var hösten/vintern 1999.

Skrivet av Werzion:

Rest in Piece.

Peace?

Både George och Esbjörn var personer som jag beundrade för deras talanger; pricksäker sylvass humor och innovativ cool jazz. De är saknade.

Tyvärr är begreppsförvirringen stor när det gäller ord som ateist och agnostiker. Det finns så många olika definitioner av orden att de i princip är värdelösa.

Dvs, alla definierar inte ateist som bokens författare, men om han definierar ateist som någon som har absolut kunskap så kan jag hålla med om att ingen kan påstå sig vara ateist, men då finns det heller inga religiösa för hur skulle någon kunna hävda att de har absolut kunskap om att gud (vilken det nu må vara) existerar? Är vi inte alla agnostiker då, undantaget ett antal dårar som hävdar att de vet allt?

Låt oss hoppas att politikerna har en lite mer fullständig bild av världspolitiken, handling och konsekvens, vikten av sammarbete över gränser, än den gravt haltande karikatyr som demagogerna i den här tråden försöker skrämma oss med. Nej, ryssland kommer inte anfalla oss.

Radiohead :heart:

Några favoritlåtar:

Pyramid Song
Knives Out
2+2=5
Where I End And You Begin
There There
15 Step
Weird Fishes/Arpeggi

Skrivet av CastorFiber:

En part vinner

Beror på hur man ser på det...

Skrivet av Ghengis Khan:

Yaaaaa! Känns som det endast var jag som verkligen uppskattade Doom 3!

Nejdå. Doom 3 var sweet.

Skrivet av BULP:

Ja, alla är vi ju änglar på jorden.
Det pågår inga krig på den här planeten.
Ingen hatar någon annan.
Ingen politiker någonstans är korrumperad.

Det är rörande att se sådan oskuld.

det här kanske kommer som en chock, men din världsbild verkar vara en smula monokrom. eller så spelar du bara sårad för att inte alla håller med.

Skrivet av Mr. G:
Skrivet av theHarmlessWarrior:

Är det inte en hård konkurans som programerare?

Det är brits på programmerare. Tänkte själv minska den bristen om några år

Bra programmerare kommer det nog alltid vara brist på.

Skrivet av boneless:

fud är det verkliga hotet!

ja, se bara på USA världen efter 9/11 till exempel

hehe

fud

Skrivet av boneless:

Utifrån detta är det lite konstigt att se Rysslands agerande i Georgien och Tjetjenien som ett hot mot Sverige.

om man inte gillar att sprida fud förståss...

Skrivet av Puffin:

Enda sättet att egentligen få ett näst intill felfritt PC OS är genom att släppa det till massorna och fixa problemen efter dom poppar upp, jag menar - hur många har seriöst problem med XP nu för tiden?

Om man köper Windows innan ett antal servicepack så får man skylla sig själv om man inte var beredd på att produkten var defekt?

Kalla mig naiv om du vill, men jag tror inte att EU skulle bli så himla nöjda om Ryssland började knapra i sig några medlemsländer. Inte FN eller NATO heller för den delen.

Skrivet av boneless:

ja, varför inte? svenskan har ändå havererat totalt.