Inlägg av Xtars

Inlägg som Xtars har skrivit i forumet

Skulle inte sitta fel!

En ny resa

#blogg

Har redan köpt detta och spelat ett par timmar, kan säga att det är forbannat snyggt, med en stilren UI och verkar djupt och mycket bra.

Inte för att vara sån men klarar datorn inte dessa krav så är det verkligen dags att köpa en ny!

Synd, det var det teamet de borde skurit ner på...

Skrivet av yodafly:
Skrivet av Barine:

något som fascinerar mig är att de väljer in 7 olika saker som ger i princip exakt samma sak känns inte riktigt rättvist o säga att allt kostar 6000 när man bara behöver köpa en av alla razer produkter...

Den tanken slog mig med:P Plus DLC:t From Dust låter väldigt likt N7 CE:s DLC From Ashes.. Enda riktiga fakta som finns om From Dust är från ett GameStop kvitto, Förväxling kanske?

Det är samma DLC, bara den killen som inte tänkt igenom sin uträkning riktigt. Så ja, för att förtydliga för alla som läser detta så Day-1 DLCt är gratis när du beställt en N7 Collectors Edition.

Jag har Corsair 1500 finns både fördelar och nakdelar med dem.

+
Slutna lurar
Stora membran
Bra ljudkvalitet
Bra Mic
Artificiell 7.1

-
Öronmuffarna är i nån form av sammet look-a-like men blir förbannat varma runt öronen efter ett tag, hade föredragit skinn
endast USB
"metallen" på lurttarna är egentligen plast.
basen, undermåttlig bas i min mening.. saknar ordentligt tryck tyvärr

I övrigt så är det bra lurar till ett bra pris med en grymt skön passform. Kan verkligen rekomendera dem. det jobbigste som är med dem är just sammetsprylen, kan bli riktigt varmt runt öronen efter några timmar.

*Edit* la till en till minus sak

Personligen så tyckte jag MOH2010 var riktigt bra. SPn var mycket mer true to life än många andra, dvs inga kärnvapen, världskrig etc etc. Utan var en förbannat bra story som drg mig in.

MP tyckte jag var förbannat kul, det var snabbt, kul spellägen och väldigt oförlåtande. Men det är väl därför många säger att det sög. Personligen gillade jag att få spela en MP där vapnen var kraftfulla och om man inte fokuserade när man gick runt ett hörn och bara hoppade ut istället så blev man slaktad. Jag gillade det mycekt, synd bara att det var många som inte verkade gilla en utmaning.

Satt ikväll på annexet, globen i stockolm och såg detta från en soffa på en GIGANTISK skärm. Öl, god mat, bra match.. höll på patriots, tyckte de skulle vunnit och sista sekunderna var galet intensiva!

Siger att giants tog det, tycker inte de var värda vinsten

Skrivet av xchristofferx:

Eurogamer.se delar ut beta keys till detta. både 360 och ps3

Tack för tipset!

Hämtar betan nu till min PS3a!

Skönt att man har BF3:LE till både PS3 och PC (även fast jag 95% av tiden bara spelar på PC) får jag iaf chansen att nöta igenom banorna en vecka innan iaf

Annars om du vill ha en riktig värsting så köper du Samsung Galaxy S2

men i övrigt så är de råden de andra gett dig riktigt bra i deras prisklasser.

Jag e en PC nörd som faktiskt köpte ett PS3 för ca 1 månad sen. Mycket p.g.a prissänkningen samt gratis online lir, och de exklusiva spelen. Sonys exklusiva avtal har alltid lockat mer.

hade tänkt å dra idag men lutar åt att det blir lördagen ist (dagen med mest folk såklart) men d blir nog nice iaf ^^

För att kasta in en liten extra kommentar om dagen då jag hade turen att få spela detta spel.

Det mesta som kom fram var det posetiva men det e svårt att gå in på detaljer när man sitter där på plats. Det som kom fram ganska fort dock som jag glömde nämna nä jag blev intervjuad var att när du spelar i ett party och väljer att gemensamt delta i en konversation så får alla parter välja ett alternativ som de vill svara, därefter görs en "dice roll" och det vinnande alternativet blir det.

Detta är en ganska riskabel sak och kan få storyn att gå åt ett annat håll än man hade tänkt. Jag spelade tsm med en annan (båda var Sith), vi hade möjligheten efter ett sidouppdrag att få våran framtid spådd, han valde att han inte var intresserad och jag ville veta mer, han vann på dice rollen och då var konvesationen slut med kvinnan.

När jag sedan ville gå tillbaka till henne själv så möttes jag av spydiga svar och kunde inte inleda en "konversation" med henne. Så hans alternativ fastnade i min story. Detta är något att tänka på och som den mest negativa delen av spelet.

Sen hade PVP lite lustiga game modes men storyn var <3

Ser ut som en bra lista jag har gjort några förändringar själv på den http://www.inet.se/kundvagn/visa/1013908/2011-10-19

lite av mina personliga tankar bara. Jag vet att den e ca 1k dyrare, men här får du snabbare minnen, 1tb extra på hddn, bättre grafikkort och en bättre prolle. Dock så är ju inte det fancy fläkten eller corsair H60n med.
Dock så tar du bort DVDn (199:-) och räknar med att du får Arkham City(399:-) gratis så har du ju tekniskt sätt tjänat in H60n

Men som sagt allt är personliga preferenser.

Damavand Peak ser riktigt ball ut, ser verkligen fram emot den.

OH YEAH! ^^ kommer bli grymt nice!

Bye Bye AMD?

Som jag misstänkte då.

Trenden har sett ut såhär väldigt länge för AMD och det är ju lite jobbigt för man vill gärna ha fler stora tillvärkare för att kunna pressa priserna.

Dock så Intel har haft bäst cpuer de senaste 5 åren och verkar fortsätta sitta på den tronen (vilket jag gillar eftersom jag föredrar Intel CPUer)

Tur att det går bra för AMD på GPU sidan iaf, men de måste komma med någon PhysX motsvarighet snart i min mening, saknar det sen jag bytte från nVidia.

helt perfekt, är ledig å taggad på att prova detta.. har vart lite skeptisk hittils tbh men tror som sagt att ajg behöver få lägga vantarna på det först.. hoppas man vinner