Inlägg av storm

Inlägg som storm har skrivit i forumet

1

SQUAD bättre än BF?

Vad tycker ni om SQUAD? Själv skaffade jag det på Julrean och tycker det är rätt bra. Mer fokus på sammarbete och taktik än BF's spring & skjut. Finns riktiga officersstrukturer och man kan bygga baser. Gruppbefäl leder sin grupp och kan kalla in t.ex. luftangrepp och drönarövervakning. Befälhavare kan lägga en mer övergripande taktik och sätta upp frontlinjer. Finns olika klasser och fordon beroende på vilket land du vill slåss för.

Spelet uppdateras konstant och i senaste Juluppdateringen lades Kina till:

https://www.youtube.com/watch?v=jRA0mzk5ViE&ab_channel=Squad

Är på Steamrean ett par dagar till om någon är sugen.

Gott nytt år bojs!

nästa år har spelet varit ute i 20år, de släpper konstant patcher med uppdateringar och content så det blir naturligt väldigt mycket content ingen kan allt eftersom saker också förändras. det är därför man oftast fokuserar på ett eller flera områden man tycker är roligast. finns också mycket bra guider nu för tiden.

här är en karta på lite exempel av inriktningar: https://www.alpha-orbital.com/assets/images/post_img/eve-care...

jepp, man kan köra bara mining/industri i highsec. vi har operationer där vi borrar loss stora delar av en måne och sen kan man mina det. där har vi folk med commandships som kan ge extra bonusar.

bara o lira i den takt man själv känner.

https://www.eveonline.com/signup?invc=32577c27-852b-4535-b55f...

Eve online

Om någon lirar Eve eller planerar på att börja så har vi en allians som har corps speccade inom alla områden. Så man kan välja om man vill slåss med de stora mån allianserna och tusenpers krigen, leva i wormholes eller köra gruv/transport/produktions industri.

Här är den senaste introfilmen till en av de fyra huvudraserna:
https://www.youtube.com/watch?v=3Vbd6NLByFE&ab_channel=EVEOnl...

Spelet är förövrigt gratis. Du behöver betala för mer avancerade färdigheter, men är du duktig kan du tjäna ihop credits ingame och använda.

Här är vår discord: https://discord.com/invite/R4dFYbX

Vet inte om invitekoder räknas som reklam men bara o pma om ni vill ha en.

Kan svara på frågor om någon har.

Jag spelar WoWs aktivt så läs med risk för jäv

Kritiken handlar främst om hur Wargaming sköter det hela. Det går att följa dramat på det officiella forumet. Spelet i säg är faktiskt ganska bra. Du kan få några % högre stats på dina skepp genom flags men det går att köpa för credits som du tjänar i spelet. Det gör dig inte automatiskt till en bra spelare.

Det som är skönt med WoW's är att medelåldern är hög så communityn är väldigt chill, inte på forumen just nu kanske men det är sällan flame etc i spelet. Man måste inte ha superreflexer heller utan man kan tuffa runt i sitt skepp och panga lite. Många av skeppen bygger på faktiska krigsskepp från andra världskriget så finns lite historia. Finns även en del Svenska jagare representerade som t.ex. Småland och förra veckan la de till Ragnar. Spelet är free to play så jag rekommenderar att testa iaf om det låter intressant.

WG har också bland de köpstarkaste kunderna plus uppsving genom pandemin så de ligger högt i lönsamhet. Det är därför de kan göra lite som de vill tyvärr.

Har ni frågor eller vill ha en invitelänk (både du och jag får lite gratisprylar i spelet) så kan ni pma.

Ps. Självklart tycker jag också att WG hanterar vissa saker väldigt dåligt men nåt rätt gör de uppenbarligen ds.

Civilization VI - Multiplayer community CPL

Vi har en Discord server som kör Civ VI mp games: https://discord.gg/cpl

Också för tillfället 20% rabatt på Sid Meier's Civilization VI - New Frontier Pass på Steam: https://store.steampowered.com/app/1308090/ #gaming_news

Man måste inte ha passet för att lira men de andra expansionerna GS och RS behövs. De har bra reapris just nu.

Gott nytt år!

1