Inlägg av Lappis82

Inlägg som Lappis82 har skrivit i forumet

Jag gillar the division skarpt men håller även med om mycket, lite väl lite variation överlag. Jag skulle vilja att loot systemet va mer som i D3 tex så om man vill få ngn loot på dropp inom en tidsperiod som känns värt så får man se till att stacka scavenging som fn. Tillockmed blizz insåg misstaget o tog mer eller mindre tog bort mf. Ska vi grinda o farma så vill iallafall jag kunna köra med den bästa möjliga gear jag fått tag på mm och just nu så känns det ju som crafting sidan är den ända som är viable just nu. Samt att jag skulle vilja se världen utanför dz som en möjlighet att köra med när man inte är på humör eller har ork för koncentrationen och spänningen man får när den där gula loot pelaren dyker upp i dz. Typ liknande som i dz med "baser" mm i den vanliga världen där antingen det är som i dz med spawn tid eller att vi kan resetta. (dock inte som med bullet King) känns som 2/3 av spelet bara är ngt som man snabb reser över. Ser fram emot framtiden och det har potential att bli riktigt bra framigenom och ska bli intressant o se vad incursions är med set items mm

Mm matchmaking mm funkade klockrent för mig innan och inga strul med missions. Efter patch dörrar som inte öppnas och går inte att resetta mission så bara o lämna o hitta ny grupp.... Dz blev bättre dock nu är det ju lite rogues här o var

japp det är igång =P snacka om fail med info mm

Devs har dragit igång sin stream känns som det startade tidigare än utsatt. några tyskar har lirat sen 11:00
och så hamish http://www.twitch.tv/thedivisiongame startade för ett tag sedan me.

Så sitter ni på fysisk skiva till Xbox 1 eller ps4 så är det stor chans att ni kan lira nu

Själv så köpte man ju Digital gold till Pc och Ps4 så får vänta till midnatt för o lira i 6 timmar på Ps o så 06:01 på pc =P

Phu bara gött =P (för mig då dvs) har bara tid med ett lir atm. o Division landar ju snart.
Och desutom så ser jag hellre att det blir försenat och bra än skyndat och trasigt

helt klart en trevligare approach från devs. sen egentligen så är det ju inget "farligt" läckage. annat är det la när det är ngn jätte del av spelet innan release som läcker

uplay: Lappis82
bara o adda på kommer förmodligen ha fullt upp me ett helt gäng polare men jag brukar ha en tendens att ha betydligt fler timmar än dom så =P

Optimering blir ju lättare ofc iomed att alla är likadana så är väll inte helt oväntat.

Skrivet av monsterbenke:
Skrivet av ChosenByGod:
Skrivet av monsterbenke:

glömde ens testa trots att jag hade det installerat

Heh, jag var på fest under lördagen, och blev chaffis till akuten mitt i natten, så efter en viss tids väntan på att akutbesöket mitt i natten skulle bli klart somnade jag och sov mig igenom hela söndagen... Då jag hade tänkt testa betan...

haha! jag startade tom spelet och allt, sen dök bruden upp och sen var det kört dan efter läser man om hur betan var rekordpoppis, och över. yaaay

Hehe jo irl kan ställa till det =P jag hade förvarnat sambon att hon fick lite mer o göra beta helgen =P och har en extremt förstående Sambo är väldigt bortskämd. =P ett exempel på hur mycket va en polare som fråga om jag skulle haka på en fest o jag sa till sambon att det kan ju bli så att jag inte kommer hem förän på söndag (detta va en fredag) fick svaret "Det är klart att du ska festa me dina polare" jag frågade vilken planet hon kom från =P (detta var ju dock innan kids)
fick la lagt 40 timmar på den öppna betan =P

Skrivet av Dominus:
Skrivet av Lappis82:

lagt 60 timmar delat på Closed för ett par veckor sedan samt den öppna som va nu i helgen. och gillar spelet skarpt men 2 saker som oroar mig.
1. Endgame? ska bli intressant o se vad det är och hoppas innerligt att det håller i längden för har grymt kul både me polare o solo.
2. Hackers råkade ut för en snubbe som rensade hela DZ genom byggnader o allt , och i ett spel som Division där man förlorar potentiel gear, EXP och DZ dollar så är ju anti cheat en extremt viktigt del för annars dör hela spelet. jag kommer alltid köra med shadowplay i DZ sen när hela spelet är ute det är en sak som är klar.

End game... denna floskel som först började användas för spel med en månadskostnad har tyvärr även börjat användas för spel där man bara betalar för själva spelet.
Enkelt sagt så kommer end game vara att döda fiender eller döda sina medmänniskor för att sedan extracta deras loot.
Är ju redan några DLC inplanerade som kommer lägga till ytterligare missions, så det är väl det.

Hackers är jag också lite smått orolig för, dock så stötte jag inte på så värst många under betan.. det värsta som hände var att några som hade gått rogue hade lyckats ta sig in någonstans där ingen kunde nå dem.

mm jag mötte faktiskt bara 1 i den öppna betan. så det får la vara godkännt men kommer nog som sagt alltid lira med shadowplay när man springer i DZ så man har lite "bevis" vid rapporteringar mm.. End game / late game. att det finns tillräckligt att göra när man farmar loot =P så det inte blir för enformigt. så det inte enbart är DZ typ tillräckligt många "missions/instancer" som man kan köra på hard etc så finns det ju o göra o så DZ såklart tyckte det va sjukt kul solo och i grupp. blir ju väldigt mer spänning när man kör solo o inte kan lita på ngt som rör sig där inne =P visst det kommer ju garanterat bli så att man hamnar i en DZ som det blir för mycket ganking etc men är ju bara o lämna o så hoppas man får en "ny" efter en stund samt att kartan är ju väldigt mycket större så kan ju smyga runt mer sen. la totalt 60 timmar på betan blev la närmare 20 på den stängda där det blev mycket exploits mm den sista dagen men det va ju mycket pga klantig kodning av avgrännsningen vem kom på iden att du skulle bli teleporterad till safe house när man sprang ut där måste ju haft ett ordentligt hjärnsläpp =P ble ju bättre sen när man dog som det va i den öppna betan. ska bli kul iallafall är rätt många polare som tänker lira så kommer nog inte bli så mycket solo ändå =P

lagt 60 timmar delat på Closed för ett par veckor sedan samt den öppna som va nu i helgen. och gillar spelet skarpt men 2 saker som oroar mig.
1. Endgame? ska bli intressant o se vad det är och hoppas innerligt att det håller i längden för har grymt kul både me polare o solo.
2. Hackers råkade ut för en snubbe som rensade hela DZ genom byggnader o allt , och i ett spel som Division där man förlorar potentiel gear, EXP och DZ dollar så är ju anti cheat en extremt viktigt del för annars dör hela spelet. jag kommer alltid köra med shadowplay i DZ sen när hela spelet är ute det är en sak som är klar.

Skrivet av D01tY:

Kommer bli årets Evolve. Troligen sälja bra men bortglömd efter 2 veckor och Ubisoft nöjda för att återigen lura folk på pengar. Fattar inte att Massive inte säger ifrån när allt från första teasern är borta för att passa en bredare publik. Alla minns väl Spore (EA) och Watch dogs?

Jo lite det som är risken känns det som. Dock så är ju Evolve kul som fan men då krävs det ju att man typ är ett gäng polare som lirar o ett par bärs =P
Gillade Division betan skarp, hade kul som fn i betan och gillar pvp biten me för med ett par polare så finns möjligheten att ställa till med jäkelskap =P bara dom fixar så det inte är så lätt att "hacka" (ändra sina stats) och fxar buggarna med osynliga spelare hela tiden.

Hade grymt kul tills sista dagen då allt för många visste om alla gliches samt "Red zone of safety teleporting" och känndes som om det med osynliga spelare antingen var ett hack eller så ngt du kunde framkalla för det blev väldigt mycket osynliga spelare sista dygnet. visst är en del för dom att fixa inför release men överlag jäkligt kul, dock så är jag lite nervös för vad det finns för endgame? sen så är ju hela idiotin med client side char data ett jäkla aber hur fan tänkte dom där?

Jo lirat en del fick den i första vågen =P e rätt underhållande. är ju väldigt välgjort i bugg väg mm. får la se vad som händer sen när dom öppnar upp den. känns som det är rätt populärt så med tanke på vad som hände med D3 servrarna vid release så lär det ju balla ur en del.
Kör lit epå twitch me lite då o då men
1. E rätt kass =P
2. Brukar inte strömma
3. Är lite lotto hur mycket man kan spela pga mina 2 grabbar.
har samma nick på Twitch

Jahopp det sociala kommer ju dö O.o

Räckte med loggan och man utbrast i "Hell its about time!"

En onsdag som kommer skrivas in i historien som den längsta dagen någonsin. och fan ta dom om det inte är F4 =P
HYPE TIME!!!

Ungefär där jag hamnat tbh. Världen är påväg gött åt helvete och folk me pengar o makt skiter fullständigt i ngt annat än plånboken. Demokrati? Vart då. Enbart ett redskap för att hålla pöbeln i schack i tron om medbestämmande. Hade dom brytt sig om kommande generationer hade dom agerat för längesedan nu har det dock börjat kännas i plånboken men är förmodligen "to little to late" tellus är rökt

Skrivet av mrFluffy:
Skrivet av LoffeLuff:
Skrivet av 92_slayer:

ska vi verkligen ge oss in i det politiska fz....

Allt är politiskt.

Tycker att dylika artiklar ger fz ett läsvärt djup bortom det glättiga ytliga.

MP är ett välgörenhetsparti som syftar till att döva diverse subgrupperingars "dåliga samvete". Ungefär som att avskaffa tiggeriet genom att ge tiggarna en femma, eller som att förbättra miljön genom att konsumera "miljövänligt" medan 99% av planeten och 70% av befolkningen i landet inte har råd. Hade all matproduktion förlitat sig på ekolösningar hade vi varit tillbaka på 1700-talet know-how och de perioder av svält som fanns då.

Nu är inte ja miljöpartist, men som du resonerar så kan vi väl alla bara skita i allt och ha 0 visioner. Jag menar varför bry sig om något när allt är skit ändå.

Skrivet av waeress:

Ja, just att roffa åt sig land från sina grannar bör straffas hårt genom sanktioner. Däremot att roffa åt sig makten i oljerika länder i mellanöstern bör inte straffas alls utan istället hyllas.

Ajjemen för USA har monopol på att vara rövhål typ avlyssna hela EU,s styrande och vad hände där? Fröken viftade med fingret o sa ajabaja.

Skrivet av SWEBarb:

wow satan man måste spela fan nonstop för att nått paragon 1000 jag är lite över 630 nu och det känns segt..

Förmodligen kolla monk grift ladder. E en stolle som e paragon 1000 i s2 hur man nu lyckas med det på 2,5 månader vette fan.