Inlägg av Nightcrawler78

Inlägg som Nightcrawler78 har skrivit i forumet

Är det bara jag som förstått artikeln fel men va det inte bara för att få skeppet några månader tidigare som det behövdes inhandla med ARX, gillar verkligen Frontier, visst har de misslyckats ibland men med underbara spel som Elite, Planet Zoo så kan då inte jag klaga på dem.

Provade nu på min I9 10850K och 6950XT utan RT och visst va det inga sjuka framerates men absolut spelbart, märkte inget problem än iallfall.

Med tanke på att det kommer ligga på game pass och om man har detta så skadar det ju inte att prova, kostar ju inget extra.

Hittade inget av svaren som stämmer vad jag tycker, enligt mig är jämn frametime det viktigaste

Riktig häftig ratt, ha begäret är stort men prislappen är verkligen i saftigaste laget om man behöver komplett setup med ratt, fäste, rattbas samt pedaler, känns som man landar över 10000kr utan att räknat på det, rätt mycket även om man älskar ETS2 och ATS

Är så glad att jag struntade i alla negativa kommentarer om detta spel, sitter just nu 10 timmar in i spelet och bara myser, bra story och intressanta sidouppdrag med bra grafik som flyter fantastiskt bra på min maskin, får många mass effect vibbar helt klart

Problemet är att mycket sitter i konsumenternas makt vad gäller priser, hade inte så många köpt dessa dyra kort så hade de inte kunnat ta ut dessa priser oavsett inflation eller andra saker som utanför vår kontroll, om försäljningen gått ner ordentligt lär företag som nVidia få klagomål från deras aktieägare men just nu säljer de ju bra trots horribla priser.
Sedan i nVidias fall så står de ju inte och faller med att konsumenter köper deras produkter utan de får troligtvis större delen av intäkterna från att sälja mot andra företag och den branschen är nog inte lika känslig då de faktiskt tjänar pengar på korten i deras verksamhet, vi spelare får bar hänga med och för oss är köpen nästan bara en kostnad.
Säger absolut inte att man skall bojkotta köp om man tycker sig ha råd men det är värt att tänka på hur företag kan ta ut dessa priser.

Halloj

Är det någon mer än jag som upplever att det är mycket "stutter" i FS22, har googlat runt rätt mycket och det verkar som mycket av problemet ligger i shader cache funktionen, har satt min på obegränsat i nvidia kontrollpanelen men får ändå inget fint flyt man har hela tiden ryckningar. Detta har varit genomgående ända sedan jag köpte spelet när det kom ut och inga uppdateringar har löst detta problem.
Sitter på rätt bra hårdvara sett till detta spel så det borde flyta mjukt kan man tycka.
Min hårdvara:
I9 10850K
48gb ram@2666Mhz
RTX 2070 Super
Intel 660p 1TB
Z490 AORUS ELITE AC
Samsung Odyssey G7 32" 240Hz 2560x1440

OBS bara detta spelet som uppvisar ryckighet eller "stutter" som man kallar det

Är lite orolig att detta spel inte kommer tilltala mig tyvärr, för mig är CoH ett RTS likt C&C och upplägget att vara mer ett Total war spel kommer nog attrahera dess spelare dock inte mig, har aldrig varit intresserad av Total War i någon form så därför blir nog detta ett spel jag hoppar över.

Svårt att sätta betyg efter bara en trailer, gillar dock att det verkar vara mer linjärt (börjar bli lite trött på open world som aldrig verkar ta slut)

@JonnyBOj: Nja att det inte finns mer buggar just nu i spelet är lite sanning med modifikation, för mig just nu är den största och faktiskt den buggen som gör spelet ospelbart för mig att de inte har fått ordning på stödet för spelkontroller, installerar man FS17 så fungerar både min Xbox 360 kontroll och Xbox one kontrollen direkt utan att behöva ställa in något men så är det inte med FS19 tyvärr, visst det funkar väl för någon med alldeles för mycket tid över att manuellt ställa in varje knapptryckning men för någon som bara vill starta spelet och köra är detta helt oacceptabelt helt enkelt.
Förstår inte varför de ändrar något som fungerade innan för det kan inte komma som en överraskning att deras PC ibland sitter på en kontroll från Microsoft.
Hade kontrollerna fungerat precis som de gjorde på FS17 så hade jag varmt rekommendera spelet just nu men som det fungerar med kontroller så uppmanar jag nästan folk att vänta, det är dags att spelstudiorna lär sig att släppa färdiga spel och inte spel som måste buggfixas veckor eller månader efter släpp.

Körde lite ur nya DLC:n idag och vad skall man säga förutom att SCS har gjort det igen.
Snyggt grafiskt och inte ett lagg i sikte, sitter fortfarande på ett 7970 (ej ghz edition) och allt flyter på så fint, de tar verkligen optimering med stolthet.

Kommer nog i framtiden likt Go East dlc som man släppte för östeuropa, dock är de en lite studio och jobbar nog på högtryck.

Känns som att det är många som inte direkt gillar sådana här spel men som absolut måste spy galla över det ändå.
ETS2 är det mest ambitiösa simulator spel idag och med ett team som verkligen jobbar mycket hårt för att deras spelare skall få en bra upplevelse, för den som gillar spelet och följer dess utveckling visste för bra länge sedan att inte hela Sverige finns med men att det mycket väl kan komma mer i nya DLC: er eller uppdateringar.
Det som är bra med SCS Software är att bara de riktigt stora förändringarna blir betal dlc: er om man inte räknar alla de små dlc: erna som "nytt lackschema" allt annat är gratis uppdateringar.
Ser verkligen fram emot Scandinavia DLC eftersom jag redan har tidigare i serien, det utlovas större städer och förbättrad vädervariation och bättre dator AI.
Simulatorspel är inte för alla lika lite som CS eller Battlefield tilltalar alla.

Inga tester blir riktigt intressanta innan man vet vad AMD bjuder på med 390X, först då kan vi verkligen veta om detta kortet är ett riktigt monsterkort eller en ny "Apple guldklocka" dvs ej värd kostnaden.
Jag förutsätter att kortet är mycket bättre än allt annat på marknaden idag allt annat är otänkbart i detta prissegment.

Inte för att jag spelat något av deras spel men detta börjar ju bli löjligt, om det nu visar sig att det finns ett minsta uns av bugg i det spelet borde varje kund som vill få pengarna tillbaka.
Hur dåliga kodare sitter egentligen och gör PC versionen av detta spel.
Men det är väl inte första eller sista gången Rockstar hånar PC spelare med sena leveranser.
Om man nu absolut vill spela spelet och kanske sitter på senaste generationens spelkonsoler kanske borde överväga köpa det nu istället för det ända som ni har att vänta er är bättre grafik men hur länge kommer ni inte att få vänta.

Sitter fortfarande på en FX-8350 och märker då inga problem i varken spel eller program så vad är problemet, kan det vara så att man köper komponenter mer på syntetiska benchmark än verklig upplevd prestanda.
Problemet med en eventuell konkurs av AMD är väl att Intel sitter på x86 arkitekturen och där man licensierar ut den till AMD och VIA där VIA knappast använt sin licens alls det senaste, Problemet kommer ju i att om någon annan vill tillverka x86 processorer så måste Intel godkänna detta.
Ett monopol är aldrig en bra lösning för oss konsumenter så jag ser detta med viss fasa.
Om sanningen skall fram så har processorerna blivit så snabba idag från båda lägren så man sällan får någon "wow" känsla längre.

Simulatorspel är inte för alla, man måste ha tålamod och orka göra samma sak flera gånger, precis som i verkligheten, dvs så och skörda osv....
Vill man tjäna pengar snabbt i FS serien är det ju bara att odla majs och sedan sälja till biogas fabriken.
Men det är som du säger det jobbiga är i starten innan man har råd med bättre utrustning.

Riktigt bra spel, har väntat sedan första trailern.
De som inte gillar sådana här spel gör bäst i att inte släppa dumma kommentarer.
Det finns egentligen bara två simulatorserier som håller riktigt bra klass vilka är Euro Truck Simulator 2 och Farming Simulator serien kan väl även vara något tåg spel också.
Problemet med hela branschen är dock att det finns så mycket "skitspel" där ute och att de som inte vet lika mycket om simulatorspelen drar alla över samma kam.
Som sagt ny grafik och nya tjänster att utföra blir kanon, jobbiga två dagar detta.

Jag förstår inte denna ordväxling mellan konsol spelare och PC spelare, skärp er nu!
Jag har inget emot någondera men jag kan förstå när folk blir besvikna på Microsoft när de gång på gång säger att man skall lägga mer tid på PC spelandet men varje år blir det mindre och mindre.
När Spencer talar att Windows inte passar på E3 mässan så förstår jag inte vad han menar egentligen eftersom det är inte nya Office eller något nytt API för server 2013 utan det borde handla om spel.
Så Windows har en viktig del på mässan med tanke på alla spel som släpps till den.
Problemet för Microsoft är ju att man står på två ben när det gäller spel och trots att företaget är ett av de största i världen så kan de uppenbarligen inte prioritera två divisioner samtidigt.