Inlägg av mikaelekvall

Inlägg som mikaelekvall har skrivit i forumet

12

Egentligen vill ja säga att spelet är kasst så det inte blir ännu mera överfullt på servrara och att alla 14åringar väljer bort det, men jag gillar inte att ljuga. Jag spelar i stor sett bara mmos, detta är det bästa utan tvekan.

Skrivet av showerguy:

Den stora frågan: Kommer spelet att floppa?

Det är ingen stor fråga. Men nej.

Skrivet av Wartex:

Frågan är bara vilken server man ska köra på när det går live.

Far shiverpeaks naturligtvis!

Värst vad alla är negativa. Den är liten och snygg. Om än med klen prestanda så tror jag det blir en hit i alla sommarstugor, husvagnar och hos diverse prylgalningar. Hemma kör man ändå datorn som primär spelmaskin. Kom igen lillen!

Far Shiverpeaks ofc

Skrivet av uberpwnage2.0:
Skrivet av Punchbag Polly:
Skrivet av uberpwnage2.0:

Har det fixat CPU/GPU problemet?

Det var aldrig något problem. Det var avsiktligt. Dom optimerade CPU först, sedan kommer GPU.

Har dom fixat det? (Jag frågar igen) Förhoppningsvis ska jag inte behöva formulera mig rätt utan att folk ska förstå frågan ändå.

Vem vet? Om inte annat lär det komma samtidigt som de patchar in DX11-stöd. Jag har dock inte upplevt några större problem. Har en gammal AMD black edition processor på 3.6 och ett radeon 7850. Spinner på hur bra som helst i Guild Wars 2. Så jag tror att de har fixat lite med optimeringen inför släppet, för jag känner till folk med bättre datorer som har haft problem som jag inte haft. Där har du iallafall ett svar uberpwnage2.0, om det är bra eller inte det vet jag inte

Guild Wars 1 har jag nött i åratal. Skönt att 2:an äntligen är på ingång! Riktigt snyggt och roligt spel!

Skrivet av Aru:
Skrivet av mikaelekvall:

Det kommer inte ha en suck gentemot vackra och nyskapande Guild Wars 2.

Har du spelat det? Jag är tveksam till det spelets potential efter några betahelger med det nu. Stabbig combat, plottriga spelleffecter och zergiga PvP-slag där det är omöjligt att utläsa vad som egentligen pågår. Men ja, vill så gärna att det ska gå bra för Guild Wars 2. Det känns som ett fantastiskt mmo i teorin åtminstone.

Vad gäller det här så hoppas jag naturligtvis på det. Jag gillar Elder Scrolls-universumet och har ingenting emot traditionellt upplägg. Inte alla previews av spelet har varit så negativa som den här.

Jag har spelat gw2 sedan innan första bwe. Jag tror på succé. Men jag är också elder scroll fan, så givetvis hoppas jag på succé för elder scrolls online också, men är tveksam. Man får se det som ett fristående spel. Annars blir man nog besviken.

Skrivet av showerguy:
Skrivet av mikaelekvall:

Det kommer inte ha en suck gentemot vackra och nyskapande Guild Wars 2.

Nyskapande? GW har endast hypen uppe eftersom det inte är någon månadskostnad. Folk kommer inse vad tråkigt det är vid end game precis som alla andra spel.

. Du lär inte ha spelat det. Just saying.

Raefzm88: Tyvärr har du rätt. Det skär i hjärtat.

Det kommer inte ha en suck gentemot vackra och nyskapande Guild Wars 2.

Awesome spel. Bland de bästa jag har spelat.

Positiva intryck:
Grafiken är vacker och känns originell.
Schysst karaktärsskapande.
Förmågor påverkar varandra, och folk hjälper varandra. Ingen kan stjäla kills/items eftersom det är pågående gruppevents där alla arbetar mot samma mål.

Negativa intryck: All grafik och splash-effects har en tendens att göra striderna lite röriga. Ju fler som är inblandade ju svårare är det att få en överblick. Men nu är ju startområdena överbefolkade till bristningsgränsen så det blir förhoppningsvis bättre.

Analys: Ett givet köp för MMORPG fans. (Jo, i detta spel finns det faktiskt en del RPG-moment, vilket ju totalt saknas i alla andra stora MMORPG på marknaden (även om Rift, Old Republic och Tera har försökt lite grann).

Håller inte eller med föregående talare om att quests i stil med "Kill 10 XX" fungerar precis som vanligt fast iklädd en snyggare kostym. Visst, det finns sådana uppdrag där man skall döda ett antal av någon bestialisk fiende men då händer det utan att man måste trycka på massa knappar, du ser vad som händer och griper in och alla hjälps åt. Efteråt har världen i en del fall förändrats.

Så där har ni mina första tankar efter två dagars spelade( jag har inte haft några disconnects eller inloggningsproblem förrens nu).

Tack för mig.

Måste säga att Guild Wars 2 är fantastiskt vackert för att vara ett MMO. Lätt det MMO som imponerat på mig mest överlag, och då har jag spelat de flesta; wow, runes of magic, aion, allods you name it. Gillar man MMORPG är det ett givet köp. Stannar man kvar i Aion eller WOW, gör man det inte för att de är bättre spel än Gw2(de kan ju vem som helst som är seriös se och uppleva), utan för att man inte vill lämna sin community.

Skrivet av NympH:
Skrivet av fibnot:

Förövrigt är detta inte första beta helgen.. Vart minst en innan

Inte för de som förköpt.

Skilj på closed och open-beta.

Ingen grinding utan quests.
En bra MMORPG har inget endgame.

Om man väljer att fortsätta spela WOW, Aion, Runes of magic eller vilket annat mmorpg som helst så gör man det inte för att de är bättre spel än Guild Wars 2 utan enbart för att man inte vill lämna sin community.

Dessutom har Guild Wars 2 något som de allra flesta mmorpg saknar, en utvecklad rpg-del. Det har Rift och Old republic varit inne och nosat på tidigare, men nu kommer den första seriösa varianten som lägger betoningen på RPG i mmorpg. Your actions should matter!

Dragon nest och Vindictus är helt okej spel, har inte behövt göra några microtransaktioner för att klara mig bra. Men hur tusan har de skramlat ihop pengar för att kunna lägga ett seriöst bud på EA. Detta måste vara spekulationer på hög nivå.

12