Inlägg av mikaelekvall

Inlägg som mikaelekvall har skrivit i forumet

Håll med om att det är lite roligt.

Jag vill ha en switch nu.

Expansionen var alltså i princip klar samtidigt som huvudspelet, men naturligtvis säljer de inte hela spelet direkt utan tänker mjölka eder alla i vanlig ordning. Drömmer mig tillbaka till det ljuva 80 och 90-talet.

Sjukt bra deal för ett spel där utvecklarna har lyssnat på spelarna. Grymt lir!

Förstår mig inte riktigt på Blizzards tankar med det här spelet. Jag har spelat beta innan och spelar beta nu också. Det är liksom inte speciellt mycket bättre än team fortress och de tror att de skall kunna ta full retail pris för det?

Allt jädra snack, skitkul att det kommer nytt spelmaterial till World of Warcraft. Guildwars 2 är en grymt spel, där RPG momenten faktiskt märks. De är grymma båda två. Synd bara att jag är fast i Archeage just nu, men blir till att prova WOD för eller senare.

Jag må vara bakåtsträvare men jag tycker spelet är väl värt en chans om man fortfarande gillar traditionella MMOs. Man känner sig som hemma fast ändå inte. Men är man sjukt trött på konceptet så kan man lika gärna låt bli. Hur som haver, det är gratis, så att ge spelet en chans kostar inget.

Torins passage var episkt.

Helt rätt.

För mig är detta årets spelhändelse. Tror jag varvade det där jävla spelet 5-6 gånger utan att hitta "Tea pot". Nu kommer min hämnd!

Haha. Det hade jag behövt när jag lirade Track and Field II till NES i ungdomsåren. Lögn i fan att hoppa 18 meter i tresteg ;P

Jag spelar just nu och måste säga att jag tycker spelet är ganska roligt och man blir snabbt lite lätt beroende av det (speciellt crafting). Men spelet har fortfarande förvånansvärt många buggar.

Jag brukar damma av mitt Gamecube med jämna mellanrum för att spela tre spel, no more, no less: Metroid, Mariokart dubble dash och Super smash brothers melee. Tre kanonlir! Till sist, satte mig ned för några helger sedan och varvade Metroid på den gamla NES:en, fyfan, det spelet är tidlöst!

och sedan tycker jag de skall skapa ett spelläge typ som hardcore, fast istället ska läget innebära att gubben inte kan använda sig av AH eller spela med spelare som gör det. Så det blir som ett tredje läget...men det är de säkerligen för giriga för.

Tycker förövrigt att Diablo 3 fortfarande har potential att bli ett bra spel. Men jag tycker de ska nerfa rares och boosta statsen på legendarys, eller i alla fall gör dem mer jämna. En bra roll kunde innebära 10% bättre stats som mest. Idag känns det ju som att det kan skilja 100% på rollen och till 99% chans vet man att man kommer få en piss legendary varje gång man identifierar skiten. Om jag exempelvis fick Stone of Jordan i Diablo 2, ja då visste jag att den var bra oavsett roll men den kunde fortfarande variera. Ja menar hur kul är det att få ett barbarian only legendary med stats som 200 INT??

Skrivet av Lasrod:

Har Blizzard aldrig någonsin använt sig av en handkontroll. De får de mest basala simpla delarna med en kontroll att låta som de hittat på något revolutionerande för hela spelbranchen.

Jag tror definitivt att Diablo 3 på konsol kan bli ett okej/mediokert spel men detta är framförallt för att de inte kommer att ha ett Auction House.

Ett spel som Diablo bör ha stöd för kontroller oavsett om det är för konstol eller för PC. Detta är inte någon ny unik upptäckt. Dessa typer av spel är perfekta för handkontroll.

Starcraft fanns ju till konsol så de borde känna till grejen.

Lirat 700 timmar, inte tröttnat ännu.

Jag har med nycklar kvar, Skriv till mig för att få en

Still going strong. Guild Wars 2 är det MMO som jag har roligast när jag spelar. Kan inte tänka mig att gå tillbaka till WoW, Aion och Runes of magic som man nötte för i världen. Men smaken är som baken.

Är det bara jag som tröttnat på alla som använder uttrycken "Troll" och "Fanboy"?

Tycker man Guild Wars 2 är bra spelar man det. Tycker man WoW är bra spelar man det. Gillar man båda spelar man båda. gillar man inget av dem så spelar man dem inte. Personligen föredrar jag Guild Wars 2 men vem bryr sig.