Inlägg av Potatos

Inlägg som Potatos har skrivit i forumet

1

Efter allt stormande den senaste tiden kring Blizz känner jag att jag vill inte ge dem en enda krona trotts att jag är nyfiken på detta spel

Har själv kört spelet mycket med pollare och tycker att det är roligt men eftersom att den senaste tiden så har vi i nästan varje match blivit wipade/dödade av en hacker så har spelet seriöst tappat sin charm när man har "kämpat" i typ 5-20 minuter för att sedan utan att man har en chans bli dödad av en hacker som skjuter automat eld med perfekt träffsäkerhet på 500+Meters avstånd

"gamla" Tomb raider = Angelina Jolie
Re-bootad Tomb raider = Ny skådis
Hade inte riktigt funkat så bra tror jag att ha gamla skådisen när du ska reboota hela franshisen i princip.

Några av mina absoluta favoriter är linjära spel, mycket lättate att leverera en riktigt bra story i ett linjärt än vad det är i en "open world", som dem helst verkar göra nu för tiden. Men som dem innan mig sagt så var det väl inte tillräcklig lönsamt med ett linjärt spel och då skrota dem det hällre än tog en chans och skapade något "ovanligt" för marknaden som kunde sticka ut.

Lite att ta i kanske men någon konsekvenser ska där bli av ett sådant agerande. Skadligt för alla som spelar det spelet om man skulle strunta i det bara pga deras ålder

Jag har inte läst alla föra mig men det borde inte gå att att så lätt "räkna" på spel så lätt tror jag för hur fasen vet du hur många timmar du kommer att spela ett spel (deseutom tänk om spelet har/är multiplayer) så hur fasen räknar man ut vad det kostar i timmen om det är en okänd variabel? Tänk sen om du inte tycker om spelet, då är det 600+ kr för några minuters.
Sen så hade jag DEFINITIVT hellre betalat 800+ för ett spel om jag vet att jag kommer att få DLC/microtransaktioner "grattis" istället då än att behöva få ett spel som jag måste lägga ??? hur mycket pengar på för att ens komma i en jämn "power" nivå i spelet.

Jissus alltså, är det så jäkla illa om man råkar dra till med en svordom som råkar vara "kränkande" när man blir lite förbannad?
Om jag förståt det hela rätt så blev han lite arg på något som hände i spelet och sa "n-ordet" (tycker att det känns barnsligt bara att skriva det) och att han sen direkt efter bad om ursäkt för det.
Känns lite som att "anmäla" en lärare på en skola för att han råkade svära/säga köns ord/ något kränkande när han slog tån i skrivbordet.

Amen herregud, ska det är väl inte hela världen men va fasiken är det före resonemang. Vi gör det för att minska fuskandet men om du kör det i Windowed så är det lungt?? Låter mer som att dem vill tvinga en in i "konsol begränsningarna" fast det är till PC...

Skrivet av Loxus:
Skrivet av Kleptoman:

Själv köper jag endast spel från g2a. Mycket billigare där än fysiska affärer eller t.o.m steam

Är väl inte helt riskfritt dock. Även om du haft tur.

Jag har själv handlat mycket av sidor dyl G2A men har slutat nästan helt med det då man har insett att det är mycket av en grå marknad/svart marknad att handla av sådana sidor.

"Would somebody please think of the children" (sagt i min bästa immitation av Helen Lovejoy's röst ifrån Simpson). Nä men seriöst, bara allmänt gnäll som vanligt från "oroade föräldrar". USA kanske skulle fundera istället att kolla över sina vapenlagar ist för att gnälla på en sån här skit sak.

Det är klart en "risk" att folk ska fastna i VR men samtidigt så tycker jag definitivt inte att det är något som ska hindra VR:s utveckling (el. dyl) för då kan man lika bra förbjuda allt som kallas Alkohol, Tobak och andra "onödiga" men skadliga produkter. Nöje kommer det alltid finnas det är bara upp till var och en att själv bestämma vad man vill göra med sin tid.
Det där att VR snart kommer att hamna i Militärhårdvara är nog inte så långt borta (det är ju i princip nästa steg efter Drönare). Hemskt om det skulle bli som i filmen dock att man inte själv vet om vad man egentligen gör.
Med allt det sagt så måste jag säga att det är en GRYMT snygg kortfilm!

Skrivet av Cav_swe:

Ok? Har spelat skyrim i 160 timmar utan att behöva heala, knappast märkvärdigt..

Prova att köra på Legendary så ska du få se att till och med dom där morrötterna är bra att ha med sig

Var/är det inte på tal om en Fallout tv-serie, kanske den som dom ska "vissa upp"?

Skrivet av Punchbag Polly:

Men åh!
Kan ni inte ha en tävling med filmer till PC?! Måste det vara till Blu-ray eller DVD?

Dom flesta har väll i alla fall en DVD läsare i sin dator?

Om han som la fram förslaget kan komma med konkreta bevis över att det betendet skappas av våldsamma spel så välkomnar jag den texten.

1