Inlägg av golom

Inlägg som golom har skrivit i forumet

Tur för dig då Aletheides att detta är Starfields motor...

Har varit riktigt hypad över detta spel, men efter att ha testat betan så blir det inte ett köp, utan jag väntar på division 2. striderna i Antham känns väldigt platta, det va mycket mer "taktik" i divison som jag trodde skulle finnas i antham. sen på tal om miljöerna väldigt lika vart man än flyger/går, det är mycket möjligt att det finns annat i hela spelet.

@anon_119148: jo det finns att förboka. men det är totalt meningslöst efter som qc är F2P, så med andra ord kommer spelet släppas när det går "open" beta när detta nu är, finns inget datum på det än

@autograph: GG att förboka ett F2P spel

Skrivet av ToRcH:

Såg OK ut, men det viktigaste kvarstår. KAN man bära fler än 3 vapen åt gången, å KOMMER dom ligga utmed banorna? Vill verkligen att detta ska funka, världen VEHÖVER ett nytt quake, ett RIKTIGT quake. "Fingers crossed" bara det inte blir för likt Quake 3/Quake 4, Quake 1/Quake 2's speed å skill är det vi vill ha."Fingers crossed"

Tim har redan pratat om detta i någon video efter E3 och ja, vapen ligger på kartorna och det ska inte vara loadouts.

Quake/quakeworld Heltklart

och du tror att Fiji kortet kommer landa på 5000kr eller? det kommer troligen vara ett nischat kort som kommer kosta deg.

Spelar ffxiv, och dom hade aldrig kunnat få un allt content med pay2win.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Bennii:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Bennii:

GTX680, ett drygt 3 år gammalt grafikkort, klarar 60fps i 1080p med MSAA.

Vad har du på de andra inställningarna?

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Bennii:

GTX680, ett drygt 3 år gammalt grafikkort, klarar 60fps i 1080p med MSAA.

Vad har du på de andra inställningarna?

Jag syftade på Guru3D-testet som ni tog bilden från. De fick 61fps average med GTX680. Deras inställningar i övrigt verkar vara en mix av High och Very High enligt artikeln.

Ah!

Tycker inte man ska lita på detta, kör själv med 680 (tyckte jag fick stuttering med SLI) och en i7 5730 6 core, kör allt på medium för att kunna få användning av min 144hz, men fpsen varierar väldigt mycket, har tom varit nere i 45-50FPS när man kör snabbt inne i staden då det händer mycket.

Nej, man kan välja 4k

Nejdå, det funkar bra.

Skrivet av Redstar:
Skrivet av ohGr:

DLC = inget köp.

DLC är ju grymt! Ska man sluta patcha efter release till exempel menar du? Det enda som är lite tveksamt är när man måste betala för det, men annars ser jag det bara som positivt.

Dlc och patcha är 2 skillda saker

Är rädd för att det kommer bli tråkiga fighter som med FF13.

tycker det börjar bli lite tjatigt med deras stil, kunde om inte iaf kommit med någon ny.

Testade detta idag, och kan bara säga. Detta är en våt dröm för folk som gillar arena shooters.

Synd att det är ett av dom sämre spelen. Vc är lätt bäst, väntar dock dpå V till pc

Skrivet av showerguy:
Skrivet av Puscifer:
Skrivet av Pholiage:
Skrivet av Mattias Frost:
Skrivet av Pholiage:
Skrivet av Karmak:

Så går det när man skapar ett hardcore mmo... det finns för få spelare till sådant upplägg
Hjälpte inte att lvlandet var ett av det tråkigaste jag har upplevt av alla mmos. Tror nog bara asiatiska mmos slår wildstar i tråkighet där...

"Hardcore"-mmo? Wildstar? http://new1.fjcdn.com/thumbnails/comments/This+is+one+of+the+...

I och med att du postar den bilden så måste jag fråga: har du tagit dig till end game och kört spelets gruppmaterial och raids (med tillhörande attunement)?

Tröttnade innan. När jag läser hardcore mmo tänker jag skilltrees a la old school, mer än ett vapen per klass osv. Wildstar försökte casha in på WoWs populäritet (även om den sinat med åren) och det är därför de inte kom till. Folk såg "gullig" grafik och många sa WoW klon innan de ens testat. Jag testade och sa "men detta är ju precis som WoW" spring hit, spring dit. Hämta det, ge den. MMO marknaden är mättad och det är dags dom börjar inse det. WoD släpps om knappt en månad, men efter spelat lite på betan så finner jag inget intresse att spela de heller. ESO var ju betraktat som ett "hardcore" mmo med massiva slag osv, men det floppade också. Det går inte att "lova" end game content längre. Folk är för lätta att tråka ut.

Termen "WoW-klon" är så extremt uttjatad att det inte längre är roligt.

Jag tror inte det handlar om att spelen lovar saker de inte kan hålla, utan snarare att folk är mätta på MMORPG överhuvudtaget. Jag upplever att orsaken till varför det går så bra för Guild Wars 2 är för att de har lyckats skilja sig från övriga MMORPG genom att bryta sig loss från det vanliga "Ta uppdrag, döda X Y, lämna in uppdraget". Deras lösning fungerar t.o.m. bättre än vad den gör i bl.a. World of Warcraft.

Största problemet är att det inte finns något end game i MMO:n idag förutom World of Warcraft. Man tröttnar helt enkelt och det finns inget att göra i spelen. Man satsar mycket på PR, det ska vara snygg grafik, det ska vara snyggt vatten osv. Men känslan finns inte där. Gemenskapen osv.

Därför Wow går så bra fortfarande.

Antar att du i te har spelat ffxiv, är nog det spel som är mest haedxor av dom jag testat, och det har en stor spelar bas. Dock så går dom sin egen väg.

Skrivet av Segas:
Skrivet av svidishkaboj:
Skrivet av Segas:

Va? Ska folk raka sig för att stödja? Seriöst?

Ja första November, sen ska du inte raka dig resten av månaden. Det är liksom det det går ut på.

Aha...det blir ju nästan värre...då får jag frugans gnällande under en hel månad.

Du gör ju detta för att uppmärksamma prostata- och testikelcancer, samma sak som rosabandet för bröstcanser. borde väll inte vara någon skillnad

Skrivet av Bill:

Jag kommer ihåg när man gibbade runt i QW.. Ospelbart om man droppade under 60.. Precision var A och O på den tiden

Måste varit sent? Vill minnas att man hade bra mycket mindre fps än 60, lägg på 120ms i ping på det med.

exakt, inte lätt att modda när dom inte änns släpper en editor.