Inlägg av freffa

Inlägg som freffa har skrivit i forumet

hade inga problem öht med origin i alphan och det tog under 1 minut att installera, ni som säger "vägra" osv hur fjantiga är ni inte? haha

Roligare att ha "stora spelen" fysikskt och inte bara digitalt, sedan är steam mkt dyrare också.

Om du har spelat DotA 5 år och säger att LoL är en bra efterträdare måste du varit sjukt kass om nöjer dig med något som det. Grunden är fan inte ens i närheten lika, kan ej denya och man har tp alltid osvosv, jävla noobiferad version så det inte finns. Sedan säger folk att HoN är kladdigt? LoL är ju bara en hel gröt och allt är bara så jävla barnsligt

MINUS höga systemkrav, Windows Vista / XP
3 GHz Pentium IV eller motsvarande
1 GB RAM
(Geforce 5800 / Radeon 9800)
Age of Conan

är väl så låga det kan bli

april april?

så många kanske har köpt det men knappast så månag som spelar det, många av mina polare inklusive jag slutade inom någon vecka eftersom att det sög. SP var dock förbannat nice

Skrivet av leon65:

Jag har exakt samma problem, klart störande att det inte är olika invertinställningar för UAV och vanliga helis. Plus att det borde finnas känslighetsinställning för olika typer av fordon, just nu är det jäkligt segt att svänga vissa kanontorn, klart mycket segare än tidigare bfspel.

Det är segare att sikta med t.ex tanks pga att det ska vara verkligare.

2 spel går ju att köpa på fråga 3

en BETA som knappt varit ute en vecka är inte värd att whina på, ge era synpunket och rapportera buggar men ni går lite väl långt!

Skrivet av RobbazSweC:

Dice backstabbade oss i sista sekund suck.....

hur blir det "sista sekund" när detta har varit känt länge?

Skrivet av bjorlebeach:

Med de priserna på en server så kan de lika gärna skippa dedikerade servrar helt och göra som CoD:MW2. Ockerpriser och kartellbildning kommer att se till att vi spelare och klaner får betala med blod om vi vill ha en "egen" server....bra jobbat!

175kr/månad är ju verkligen inte dyrt.

Runt €60 för 3 månader är ju ingenting, sluta gnäll hela tiden! Förhoppningsvis kommer man även kunna hyra servrar i sverige senare också. Vem som helst borde fatta att det första de fixar inte är servrar så var glad att vi ens får dedikerade servrar att börja med!

nu burk och betakey, detta kmr bli nice

Kommer ni införa fler än 32 spelare för pc?

Kanske är intresserad

omgomg underbart!

Tack för all hjälp, jag öppnade datorn igår och såg att grafikkortet var ganska dammfyllt. Jag tvivlar på att fläkten på det ens har kunnat snurra pga allt damm

Typ det kraschar till desktop eller så hänger ljudet och bilden sig och ibland så kraschar det typ så alla färger blir helt konstiga och typ 1min senare hänger sig hela datorn.

Tack för era svar, skulle du kunna länka mig till "memtest 86" eller något? Tack MVH Fred

Hjälp ATI RADEON 9800XT

Hej alla glada, jag har precis formaterat datan för att mina spel krashade efter ~10minuter varje gång jag spela. Men felet är fortfarande kvar, jag har installerat drivruter till det och allt börjar bli jävligt jobbigt, någon som vet vad som kan vara felet?

MVH Fred