Inlägg av Mateh

Inlägg som Mateh har skrivit i forumet

1
Skrivet av Sapiens:

Underbar theme, fick mig att tänka på början av den här recensionen.
Vill ha kortare ljudklipp finns det också flera ikoniska:
https://www.youtube.com/watch?v=OFLmJVrB7Mg

https://www.youtube.com/watch?v=KHOpzMubIxM

Och för de som blir fundersamma om de hört det här någon annanstans, ja flera utav Heroes 3 ljuden verkar även användas i vissa South Park avsnitt, ex: http://www.southparkstudios.nu/clips/153799/there-he-is

Haha vilket fantastiskt intro på recensionen.

Att jag levt utloggad i nästan fyra år är ett frågetecken i sig så det är därför jag återkommer nu...

HoMM III brädspel kommer ju för övrigt ut om ungefär 1 år. Om du gillar spelet så har du något att önska/vänta på till nästa jul!

Att ha GRRRRRRRRRA som befäl är vanligtvis synonymt med en blandning av kaosteorin och begreppet full kareta där glädje samt samarbete ligger i fokus.

Av egen erfarenhet fungerar det till perfektion i runda slängar fem procent av gångerna, men NÄR det fungerar är det så otroligt next-level och underhållande 🎬

5/10..saknar tyvärr en snutt ur HoMM III: Fortress-temat Herr.H

Min kropp var helt enkelt inte redo om man får skylla på något!

Referens till den som undrar:

En gigantisk eloge till 'Ulas Defendor' Höglund som med sitt mångsidiga kultur- och ingenjörssinne har åstadkommit en hel del förändringar på kort tid!

Vill även passa på att distribuera en text som jag VET att 'Gurra' kommer känna igen (rätt så avsjölande, men fungerar alla tider på året) :

- Let's move before the reapers realize what we're up to.
- Negative. There can be no retreat. NO RETREAT! NO STEPPING BACK. NO STEPPING FORWARD and no destroying Reaper forces.
- But first sign of any trouble fck 'em all!
- DAMN IT! Negative. No defeating the Reapers. NO DEFEATING THE REAPERS! INNOCENT PEOPLE DIE.
- And if they don't?
- SAY AGAIN? .......Exactly.

@Gustav Höglund: Tack för sent svar efter att ni onykterförklarade mig mitt på blanka dagen... Ska testa på denna konstellation av element vid tillfälle för att träna på mina simultankunskaper under extrema förhållanden!

//edit

Har även en bild som jag tycker är väldigt lämplig kring ämnet

Vilken komination av olika livsmedel, items och talents föredrar du ifall en ska få en rampage som chen kl 03.22 på fredagsmorgonen?

Edit angående ev. oklarheter

// Frågan är riktad till mr.höglund så han får jättegärna besvara den när han har möjlighet!

Skrivet av Ghan:
Skrivet av Mateh:

*Duns*

"Vi är redan långt inne i utvecklingen av vårt nästa spel och vi vill ge dig ett löfte: vi kommer lyssna på dig. Vi kommer ge dig det spel du bett om. Det blir det spel du förtjänar, men det för att göra det behöver vi lite mer tid."

UNDERGROUD 3 NÅGON?

Ja hoppas kan man ju alltid, jag tappade intresset för spelen efter de gick bort ifrån "customize" delen som fanns i underground/most wanted/carbon spelen. Det som gav dom det lilla extra i mitt tycke.

Själv kunde jag och kompisar sitta i flera timmar och turas om att customize:a varsin bil och sedan rösta på vilken som var snyggast. Det är så sjukt kul att sitta och testa olika lackeringar, vinyler osv. Själv tycker jag att Prostreet hade bäst customization, sen hade det inte så mycket mer (drag race var ändå ganska roligt). Men det känns som att NFS har tagit bort det mer och mer.. I dagsläget kan man bara byta färg. Genom att tweaka/ändra på en bil blev den mer personlig och gav lite extra inlevelse.

*Duns*

"Vi är redan långt inne i utvecklingen av vårt nästa spel och vi vill ge dig ett löfte: vi kommer lyssna på dig. Vi kommer ge dig det spel du bett om. Det blir det spel du förtjänar, men det för att göra det behöver vi lite mer tid."

UNDERGROUD 3 NÅGON?

SP-fokus i senaste Need for Speed: Most Wanted-rullen

Kändes som det var längesedan man hörde pegi-7.

Åh, nfs:mw är ju lätt det bästa racingspelet, hoppas att storyn är liknande med en ny blacklist osv

AC 3 ska väl också släppas i oktober?

Skön-t!

1