Inlägg av Flugsaft

Inlägg som Flugsaft har skrivit i forumet

Denna trilogi vore guld med remakes på. Unreal Engine 5 på det. Hade bölat! 😆👌

Skrivet av Maysay:

Där ser ni! Det släpptes trasiga spel förut också. Spelet har dessutom 96% på Steam Reviews. På den tiden fick man minsann vänta 1 vecka på att spelet skulle laddas ner, så ingen hade tid att klaga. Det var bättre förr.

Skål! 🍻

Gör klart 5an och remake på några vore nice. Mgs5 gameplay är magiskt bra

En kommentar jag såg på youtube tyckte jag var klockren.

"They really made you feel like batman in the Arkham games. In justice league they make you feel like a fortnite kid."

Tycker spelet ser bedrövligt ut i gameplay..

Fuskare har tagit över på en markant nivå.. helt sjukt. Kör på ps5 och stänger av crossplay för att undvika så mycket som möjligt. Sjukt att man ska behövs göra så

De jag kan komma på nu är, Mad Max. Det fick ungefär en 7a som mest vilket jag ändå kan förstå men jäklar vad förvånad jag blev när jag köpte det på en rea för många år sen. Kunde inte sluta spela.

Skrivet av Shamanfox:

Återigen, behöver inte titta på YT-klipp när jag har spelat själv bägge spelen.

Jag gillade 5an mer än 4an, både spelmässigt och storymässigt. Simple as that. För mig så handlar det inte om vilket som känns mer realistiskt, utan mer vilket som känns som är roligast att spela, och där föredrar jag GTA 5 över 4an.

Att du föredrar att spela 5an över 4an argumenterar jag inte. Klart man kan tycka det, däremot om man tycker att spelet är mer "detaljrikt" så har man antingen missat eller glömt hur "detaljrikt" 4an verkligen var.

Skrivet av Shamanfox:

För mig är det helt motsatsen. Jag gillade inte alls 4an, varken storyn eller spelkänslan. Tyckte 5an var mycket bättre, och i linje med hur San Andras, Vice City och GTA3 kändes.

Behöver inte direkt kolla jämförelser på YT då det är alltid subjektivt. Personligen kommer jag vara glad om de behåller känslan och fysiken som 5an.

Nu måste jag vara lite hård och fråga hur du kan tycka det är bättre när jämförelserna är så solklara när det gäller detaljer och fysiken?

Du föredrar alltså att npcerna bara ramlar ihop när du åker sakta på dom istället för att de blir påverkade av bilen och sätter händerna på motorhuven?

Jag föreslår att du kollar upp detta istället för att vara en kuk i rymden som thrustar åt alla möjliga håll 😂😂😂

https://youtu.be/GWVtZJo-HqI?si=B3VHXzfH8gCeWfJh

Sly som link "yo zelda!"

Skrivet av Zontos:

Kan det hända att du hade hunnit växa ifrån humorn som fanns i femman? Spelet var väldigt satirbetonad. Men kan ändå hålla med om att storyn till fyran var bättre men har för mig att jag tyckte Balad of gay Tony var lite bättre.. men jag vet kvar vad youtube ska bevisa.

Jag tyckte RDR2 kändes som ett GTA för vuxna som var unga när GTA 3 + VC o SA kom. Hoppas de fortsätter där i alla fall. Och håller med om att det blir en risk för MP hysteri.

Ja så kan det vara.. Ja garva till nångång i 5an när michael kör yoga men trevor såg jag inte humorn i alls. Ska tilläggas att jag har väldigt skev humor. Skrattar aldrig i komedi filmer men skrattar mer i seriösa filmer. lol. Hade gameplay varit böttre än 4an så hade ja fastnat mer men eftersom det ör så nergraderat så vart jag bara besviken.

Skrivet av Shamanfox:

GTA5 kampanjen var ju varken kort eller fattig. Den ligger ju i linje med andra GTA när det kommer till längd.

https://howlongtobeat.com/game/4064?q=Grand%2520Theft%2520Aut...

Personligen så är 30h tillräckligt långt storymässigt. Finns ju massa annat man kan göra i GTA utanför storyn.

Sen så är det ju klart att de kommer satsa på Online. Rockstar och Take Two är först och främst företag, vars huvudmål är att maximera vinst. Det är ju en anledning varför det har tagit så lång tid för att få GTA6 started i utvecklingsfasen.

Dock så sög kampanjen om man jämför med 4an, när det gäller handling men även fysiken i spelet osv. Kolla jämförelserna.. finns en video av "crowbcat" som heter gta 4 vs gta 5. Väldigt bra video, för jag minns själv när 5an kom hur besviken jag var när jag spelade det. Jag vart inte alls like immerst i världen som i 4an..

Hoppas de tagit in saker från rdr2 som är helt otroligt bra och detaljrikt. Personligen hade jag älskat om dom gjort djup bilmekanik att du t.ex måste tanka och ta hand om bilen för att den ska funka efter ordning. Lite som hästen i rdr 2. De måste göra något nytt på en markant plan, men är skeptisk efter som writern har lämnat vilket tenderar att säga en del samt att de får in så jäkla mycket pengar av mp delen..

Serien kommer sluta med att han inte dödar Lan Di. Han kommer mogna genom hans resa och släppa det. Det blir hans hämnd på Lan Di.

Lyssnat på poets of the fall sedan jag var 11 år. De har blivit sämre med tiden så lyssnar inte allt för mycket längre, men deraś musik till alan wake spelen är riktigt bra. Speciellt till alan wake 1! Lyssna på The poet and the muse. Dra förbi helvete va bra.

Hoppas zombie läget är f2p för de ser så jäkla kul ut.

Luktar WarZ scam

Spelat 1h o gillar det än så länge!! 👌👌👌

Control hade rolig combat men hur spelet var uppbyggt gillade jag inte alls. Alan wake 2 däremot är mitt GOTY. Spelade ut det igår och tänker på det konstant. Otroligt välgjort och intressant spel. Hoppas det säljer som smör för det är så jäkla skönt att få uppleva ett spel med unika ideer

Gillar det som fasen, MEN jag gillar inte alan wakes lamp mekanik som man använder för o ta sig vidare... Bara irriterande och inte givande i mitt tycke.

Skrivet av Therant:

Det skulle vara riktigt nice om de släppte en 60fps uppdatering till de nuvarande konsolerna. Då skulle iaf jag spela om spelet.

Precis!! Släng in den här dräkten på det med så spelar jag det gärna igen!