Inlägg av Flugsaft

Inlägg som Flugsaft har skrivit i forumet

Provade 3an via game pass. Kändes nästan identiskt med 2an så ja fatta inte grejen.. spelade i max 2h.. väldigt mediokert spel.

Skrivet av PsykoFnask1985:

Spelat ensam i två dagar nu, går inte att köra quickplay eller joina någon specifik spelare. Nånting fel eller måste man klara de nya uppdragen ensam? Tycker jag har klarat alla på en planet men det blir ingen progress ändå.

Konstigt... Jag kan köra quickplay och med andra.. spelar på PS5

Det tragiska är att mobilspel säljer som fasen. Enligt mig verkar det som att de som inte är "gamers" spelar mycket på telefon och det är ju en stor publik..

Dead island 2. Tacksam att det kom på game pass. Helt ok spel men hade jag köpt det hade jag känt mig grovt rånad.

Hatar spoilers med passion. Det var en av anledningarna till att jag slutade streama.. kommer ihåg när rdr2 kom ut och jag hade väntat i flera år.. helt plötsligt kommer en skit unge in och skriver en stor spoiler i chatten. Mitt nöje i stunden bara dog... Mådde skit ärligt talat..

Jäkligt kul att det gått så bra för dom!

Spelet är riktigt skoj och ser fram emot mer dlc etc. Ginns det några svenskar här på fz som kanske vill spela? ☺️

Fan va sjukt, började spela en trial i förrgår på det. Bara och fortsatta då 😃👍

Skrivet av sofam:

Ni som ska spela detta, jag brände ut mig genom att göra sidequests i början i det "första" området. Det gjorde att jag slutade spela det helt på PS4. När jag började spela på PC igen var det för att jag läst att någon sagt att man skulle bränna igenom första områdets main quests och se vad som hände. Jag blev inte besviken. Rekommenderar varmt att fokusera på första aktens main quests och inte så mycket annat, resten kör som du vill.

Hpller med! Side quests känns dessutom inte som det riktigt och belöningarna är inte väsentliga. Fokusera på main quest men om ni gillar spel mekaniken så kan man ju passa på att ta med lite extra paket på vägen 😁

Bra! Gillar deras tänk. Det är lite liknande tänk som hideo kojima med death stranding.

Köpte helldivers 2 i veckan o jag gillar det bara mer och mer!!

Skulle digga om de är Mads Mikkelsen i huvudroll me sin cigg i käften 😁

Är så förbannat jävla taggad!

Jag satt och höll tummarna på 2024 dock 😆

Nej. Gör remake istället.

Efter de tråkiga nyheterna att James McCaffrey har gått bort så spelar jag igenom Max Payne 3 igen. Eftersom man är äldre och visare så kanske man uppskattar handlingen denna gång?

Skrivet av KoP:

Med remaken blir det väl inga problem då all audio finns kvar ifrån originalspelet (om dom inte hade velat att spela in all audio igen utav någon anledning).

Jag tänkte eftersom der är en remake så skulle det "connecta" med deras andra spel men det blir ju svårt nu. Om de kör samma dialoger osv som the last of us så är de ju lugnt.

Köpte spider man 2 och det ångrar man... Fan. Wolverine har potential dock!

Skrivet av Gaara:

Tycker de valt väldigt dåliga namn på sina maskiner, varför inte bara göra som Sony gör, mycket enklare o mindre förvillande imo.

För att folk som inte är gamers tänker då per automatik att ps5 är bättre än xbox 4. Det skulle med stor sannolikhet gå åt helvete för xbox då.

Helvete vad tragiskt! Han hade grym röst och spelade bra i sina roller!!

Rip 🙏

Har man redan en ps5 så köp inte det här. Totalt slöseri med pengar. Vänta 5 år till så kommer ps6 som har säkert alla ray tracing effekter med dlss support

Spelar new game plus nu och är det en bug eller är det new game plus som gör att radion låter distorted som fasen?

När man spelar detta igen så inser man åter igen hur jäkla bra och snyggt det är. Vilket spel!!!