Inlägg av fixarjocke

Inlägg som fixarjocke har skrivit i forumet

Testade det för ett par timmar sen, rena skiten som jag trodde. Var faktiskt värre än förväntat, inget jag kommer spendera pengar på Ingen känsla överhuvudtaget får man utav spelet och då spelade jag en bra stund .. Aja då kan man lägga det spelet åt sidan vad man borde spela/testa detta året

Längtat sååå länge efter en ny version utav Thief spelen, minns när man fick installerat Thief II på datorn och såg hur grafiken hade blivit så mycket coolare! Roligt stealth spel redan på den tiden och så j*vla roligt man hade Hoppas thief 3 blir lika bra som tidigare spel

Omg.. Ett utav mina favorit spel på PC och ett utav dem första jag spelade som barn!

Väntar ivrigt med 3 kompisar <3

Folk som hellre vill spela GTA V på PC väntar ivrigt, och jag är en utav dem.. Skiter totalt i tv-spelen, PC FOR THE WIN!

Spelet ser riktigt fint ut och tänker spela om det kommer ut på PC, annars skiter jag nog i det

Jadu vad ska man säga ^^, Dagens skämt <3

Skrivet av cute_ninja:

umm vad är det man kan få av att samla alla kort ?

Vad jag vet kan man få rabatt eller nått spel om man har tillräckligt många tror jag.

Fick spelet utav en tittare på min stream och jag älskade spelet, och känslan av att spela spelet är spännande då allt är hardcore, dör man förlorar man allt man har gjort Gav bort en nykel på mim kanal och personen som vann blev inte besviken på spelet han heller

Rekommenderar spelet till alla som gillar hardcore spel !

Skrivet av Mattias Frost:
Skrivet av fixarjocke:

Denna blev min första "luring" idag utav Razer, kolla länken ^^
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/7548_5...

Hah, lägger till den i listan.

Lugnt mannen

Denna blev min första "luring" idag utav Razer, kolla länken ^^
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/7548_5...

Skrivet av acrylamid:

Fast kollar man runt i piratbukten är 360-lir alltid först ut. Så piratkopieringen är stor även där. Men sen är det fullt möjligt att det finns fler Xbox-spelare överlag jämfört med pc-spelare.

Hahaha

Lirat i snart en månad och det är lätt värt att fortsätta spela eller börja på nytt om man inte har testat på spelet ännu. Folk som jämför med t.ex WoW måste tänka att dem har haft 8 år (om jag inte kommer ihåg fel) att bygga upp mmo:t tillräckligt för att bli stort och förbättras. F2P modellen är ju lite hård egentligen men det är egentligen ett demo skulle jag vilja säga av vad man får när man betalar i månaden för spelet Värt att betala iaf!

Skrivet av wibbe44:

Mitt bästa minne från HL1 är utan tvekan inledningen. Tågresan där man åkte och lyssnade på rösten som beskrev alla säkerhetsrutiner blandat med diverse platser i labben.
Känslan av att allt var så pass stort och realistiskt som det kändes då gjorde att man blev helt fast.

Sedan är det första mötet med "Barney" episk. Jag menar, när man kliver av tåget så står där en människa man kan interagera med! Hur många upplevde inte det som något helt otroligt i spelsammanhang?
Finns så mycker mer superlativ att dra fram om detta spel, men detta får räcka för denna gång.

Håller med dig helt och hållet, man fick rysningar utav teknikens framgång inom spelindustrin och man tänkte hur mycket grymt och snyggt kommer man få se egentligen?!

http://www.youtube.com/watch?v=afgZfH2F6Kg

Skrivet av purjo:

Det är ju ruskigt snygga miljöer och bra känsla för detalj, skulle nog vilja påstå att det är det näst snyggaste mmot, efter Eve då.

Testat Tera? Detta är fint för ögat att skåda men snyggaste mmot håller jag inte med om.

Kungen powergame:a tills max leveln på 3 dagar med 7 timmars sömn. Sigh man blir bara trött på "Jag ska nå max leveln på kortast tid som möjligt".

Såg en topp kommentar på guild wars att en person hade tagit max leveln på två gubbar redan och att när man når max leveln så känner man för att gå tillbaks till wow. Jag kan dock säga att jag tycker spelet inte är roligt överhuvudtaget och Tera Online är såååå mycket roligare!

Off-topic : Nexon har alltid failat bakom deras spel och deras användarskydd men alltid varit väldigt beroende framkallande spel. Så alla extra funktioner i spelen tjärnar dem in så j*vla mycket pengar på. F2P är rätt men då ska man ha ett skydd för att kunna spela. 80% av alla hög levelade i deras mest populära spelet MapleStory blev hackade och de skyller på att man inte har ett tillräckligt bra anti virus program eller att man inte har uppdaterat det. Jadu vad ska man säga egentligen...

Jag ser framemot uppdateringarna dock inte PvP, men jag är ingen pvp person heller men funktionen får såklart finnas för dem som gillar den biten.

Tappade lite intresset när allt var så dyrt för min demon hunter, men nu har jag fått intresse för en barb Ska in och kötta lite nu och se hur långt jag kommer innan det är dags för att nana ^^

Tänker alltså på säkerheten som inte finns, då dem använder sig utav "GameGuard" som alla fixar att ta sig igenom med programmet CE.. Online spel och fusk hör inte hemma..

Omg... Spelat spelet MapleStory från företaget nexon.. sämsta företaget ever.. Det är faktiskt sämre än EA enligt mig och säkert många fler. Men skiter egentligen vem som har EA eller inte, spelar inte dem spelen ändå..

Betan var kort men jag förstår innebörden av grejen (rapportera buggar för att lösa möjligtvis buggar som finns i kommande full version). Blev inte så jätte taggad när alla skrev negativa saker för dem som testade betan, men nu i helgen när jag spelade, så tyckte jag verkligen inte som alla andra. Visst är Diablo 2 ett spel i toppbetyg och eftersom ändringarna är ganska stora med skills osv så förstör jag att många är missnöjda. Eller som många spelare är ute efter ny häftig och krävande grafik. Jag är jätte nöjd med betan och ser framemot att få unlocka nya skills med dem olika gubbar jag skapar

8 av 10 får spelet av mig hittills, det återstår att se om full versionen levererar intresset att spela på högsta svårighetsgraden