Inlägg av Andyrew

Inlägg som Andyrew har skrivit i forumet

Skrivet av Påskmust:

Sist det snackades om hög budget i Resident Evil sammanhang så fick vi Resident Evil 6. Men spännande iallafall, jag trånar alltid efter mer RE.

+1. Jag minns det såväl, monumental besvikelse.

Skrivet av Pilestedt:

Nu ska servrarna vara fixade!

Funkat galant i helgen, både på ps5 och pc!

Plz nyckel! Riktigt nyfiken på att testa!

Jag förstår inte riktigt invändningarna i kommentarerna. Vi snackar om ett hopp från gtx 750 som släpptes 2013 respektive gtx 980 2014 till ett rtx 2060 som släpptes 2020… någon gång de senaste tio åren borde man väl haft möjlighet att uppgradera om man velat, särskilt med tanke på att tekniken hela tiden tar stora kliv framåt.

Skrivet av jaicoas:

Tips är att koppla in ett tangentbord på ps5.

Det underlättar även om det fortsatt är lite bökigt då man behöver öppna chatt/skrivfältet med handkontrollen, skriva med tangentbordet och skicka meddelandet med handkontrollen.

Jag har inte hittat ett annat sätt ivf 😁 Men klart bättre/snabbare än att skriva med handkontrollen

Hm, trodde inte det funkade. Blir till att köra så ikväll!

Riktigt kul initiativ och härligt att se en aktiv chatt! Har mest spelat på ps5 hittills så har mest lurkat i bakgrunden tyvärr

Skrivet av crulltan:

Har hört att det ska vara en aha-upplevelse och överväger att köpa en Playstationkontroll att använda till PC'n.
Men hur funkar inventory management, sätta skills m.m. med kontroll, bökigt eller?
Om jag spelar med kontrollen på PC, kan jag ändå peka runt med min mus när jag ska pilla i inventory etc?

Yes, du kan swappa rätt fritt. Jag har kört på både pc/ps5 och körde kontroll även till pc. Tangentbord/mus kan vara smidigt till inventera/chatta dock.

Skulle bli otroligt glad att vinna! Har inte känt mig så hypad på länge. D2 är ett av mina käraste spel, D3 likaså trots att det inte riktigt höll måttet för ett Diablo spel för min del. Har dock höga förväntningar på d4 som jag tycker har fångat stämning och atmosfären så mycket bättre!

Kul!! Vill gärna ha lite folk att spela med då jag inte vet hur många kompisar som kommer lira. Tagit ledigt fredagen för att lira!!

Både jag och min fästmö älskar TLOU och bio. Det här hade varit en ultimat överraskning och skulle komma väl till pass när jag försöker förklara att en psvr2 måste rymmas i budgeten för februari. Dessutom har jag trots många tävlingar aldrig vunnit något 😓

Skrivet av Anton Q:

Death Stranding sålde under förväntan, jag har rätt bra koll och kan ta gift på det
Sen sålde det inte dåligt, och det är inte det minsta dåligt.
Så att Kojima's studio och framtida spel är helt säkert säkrade, men exakt hur och vad dom gör framöver hade säkert sett annorlunda ut om det sålt till förhoppningarna.
Det blir antagligen inget mer Death Stranding.

Det här åldrades inte väl… 😁

Sjukt, började precis kolla på när jag skulle kunna tänkas få min och fick mailet idag. 256gb beställd. Bokade 1 augusti 2021.

Skrivet av Pungvred:

Världen är inte så binär för mig, eftersom jag INTE är autistisk.

Bara okunnig då eller? Ta din alt-right antivaxx bullshit och häng på Facebook istället för att förpesta fz med hjärndöda konspirationsteorier. ”Plandemic”, lol.

Människor som tror på sånt skitsnack gör mig allvarligt oroad för mänsklighetens utveckling.

Skrivet av Bojkott:

Vet inte varför jag skapade en online-karaktär när jag vet att Blizzard aldrig kan ha en stabil launch. Tappade uppkopplingen till servern efter 2+ timmar och nu är karaktären helt borta. Nu börjar det bli för sent för att börja om på nytt. Inget HDR-stöd fanns det heller, trots att det stod att det fanns när man köpte det.

Din gubbe är inte borta men syns bara inte pga en bugg. Servrarna är nere just nu för maintenance. Dålig launch som vanligt med blizzard, haft svårt att spela med polare och en hel del connection issues men dödade iaf andariel och tog mig till Akt 2! Flyter på sjukt fint på ps5an och är otroligt nöjd med remastern... riktigt ryser av nostalgin!

Kontroll funkar finfint för mig (kör fireball sorc!) och kan helt klart rekommendera!

Skrivet av Ruffles:

Oj, massor. Storyn var ju rena rama implosionen... Katastrof. Alla meningslösa sidokaraktärer som tog upp massor av tid. Valet att ta död på en viss karaktär redan i början. Hundar och gravida, de billigaste tricken i boken för att göra oss spelare "emotionella".

Synd på ett spel som var så tekniskt kompetent.

Hur var det en implosion? Förstärkande ord får inte mig att förstå dig bättre. Jag tyckte att flera sidokaraktärer var bra. Framförallt visade de ju på att det inte finns några onda eller goda utan bara olika sidor.

Att en ”viss” karaktär dog är ju en sjukt rimlig konsekvens av slutet i ettan och ett rätt häftigt berättargrepp. Hade du hellre velat se en upprepning av ettan?

Hundar var väl ingen större grej för få oss emotionella? Graviditeten tyckte jag helt klart var en extra edge. Jag har dock barn så det påverkar säkert oss annorlunda då jag kan tänka mig in i situationen.

Är du missnöjd för att det inte var en upprepning av ettan? Var det transkaraktärer/hbtq som var störigt?

Jag tyckte överlag att det fanns få dåligt skriva karaktärer med undantag för Jesse som är rätt överflödig. I övrigt fyller de flesta sin funktion som biroller till huvudrollerna i min mening.

Skrivet av Harmond:

Ett av de sämst skrivna spelen genom spelhistorien (däremot är det fantastiskt atmosfäriskt och snyggt, bra röstskådisar).

Det är en så sjukt konstig inställning att ha. Det är verkligen inte ett av dem sämst skrivna spelen i spelhistorien och att påstå det vittnar om extremt bristande kunskap. Överdrifter på det sättet gör det svårt att ta till sig ditt argument.

Jag tror att många gamers inte riktigt förstår storyn och har svårt för att att det inte slutar som de vill. Om syftet var att visa the cycle of revenge har man ju klarat det helt fantastiskt. Jag är sjukt imponerad av tvåan och håller det på samma nivå, om inte högre, än ettan.

Tror tyvärr att folk har mycket problem med hbtq också. Vem fan bryr sig om någon är gay/transexuell? Många gamers tydligen.

Skrivet av Ralf:

Rent personligt så är det The last of us 2. Jag har fortfarande inte kommit över hur dom förstörde storyn....

Men om jag inte ska vara känslosam så är det Xbox One. Det var en rätt usel strategi av dom.

Hur förstörde man storyn? Förstår verkligen inte.

Har du inte spelat alls på fem år? Shit!

Skrivet av lars_kongo:

Mina ögon märker ingen skillnad på stabila 30 eller stabila 60, men kul för dem som bryr sig.

Skrivet av breahl:

Haha exakt samma här. Jag slog på kvalitetsläget i ac valhalla och sedan 60 fps läge. Var typ ingen skillnad.

Skönt för er! Allt under 60 fps har blivit helt ospelbart för mig sen jag fick min ps5. Pausade till och med TLOU II i väntan på patch. 30 fps går bort mig helt klart.

Förbokat den svarta, magisk!