Inlägg av frittzinator

Inlägg som frittzinator har skrivit i forumet

Skrivet av Unholydude:

Ettan var ett otroligt dåligt spel, men detta ser lovande ut.

Förhandsbokat.

Vad var det du tyckte var så dåligt med ettan? Kan hålla med om att striderna var enformiga, som nämnts tidigare i tråden. Men i övrigt älskade jag storyn så mycket att jag hade svårt att slita mig.
Så vi har verkligen olika uppfattningar om spelet

Skrivet av Doomed Devil90:

jag tyckte jag läste de på Eurogamer fast försökte söka men hittade inte så det kanske är något man har hört som inte stämmer Sen är man snabb på tangentbordet och inte kollar upp innan man nämner, men dock stämmer det dock att mycket av unions dom försöker skapa, blir mot prestation för det är för vänster i USA.

Samt att en amerikan jag pratar med ibland som beskriver, hur vissa i USA bara har dator på jobb.

Det var inte meningen att låta så ifrågasättande, men jag blev lite nyfiken då mina fördomar säger att de som jobbar med spel har fler än en spel-enhet hemma! Men det är som sagt mina fördomar

Gällande facket så är jag med dig 100%, det anses väl kommunistiskt att organisera sig fackligt i USA.

Skrivet av Doomed Devil90:

Jag tänkte bara på peka, du vet blizzard många där som jobbar har inte ens dator hemma..
så tänk på det.

medans vissa får en ordentlig löneförhöjning medans andra inte ens får det, eller ha en union på deras arbetsställen i USA.

Nu blir jag nyfiken, var har du fått infon om blizzardanställdas hemelektronik ifrån?

Skrivet av Alienshade:

Du låter absolut inte som en gamer. Att tjäna pengar och göra bra spel behöver inte vara samma sak. Dom tjänar ofantliga mängder pengar men vad får du som konsument ut av det? Vi som gillar spel blir inte automatiskt gladare gör att Cod Fortnite och GTA online drar in massa pengar. Jag kan tänka mig ett nytt GtaVI online att Grinda dom närmaste 20åren. För min spel smak är så bred. Men om jag hade gillat singel player GTA spel mer så hade jag inte varit jätteglad över utvecklingen. Lite som när jag gillade Warcraft och Blizzard gav upp spelet och struntade i flera spel eftersom WoW gick så bra. Jag slutade spela på pc och spelade Sony spel istället med bra kvalitet mm. Nu säger även Sony att dom vill ha en del av kakan och kommer ändra sig så dom kan suga upp pengar mer effektivt. Det kommer att betyda färre GoW liknande spel och flera always online/multiplayer spel som Destiny. Sen om Sony tjänar massor av pengar på det gör inte mig gladare och för ego mig är det det jag är mest intresserad av. Så jag ifrågasätter allt som inte följer den mallen oavsett biljoner av dollar hit eller dit.

Att man förstår en affärsmodell är inte samma sak som att bli glad för att ett företag drar in pengar. Så man kan tillhöra gruppen "Vi som gillar spel" ändå

Skrivet av Arzei:

Jag gjorde quizzen på Wizarding World förra året och fick Ravenclaw, vilket känns rätt. Kunskap och logik for the win.

Samma här! Blev också väldigt nöjd med resultatet av någon anledning. Min fru tillhör Hufflepuff, så vi får se vad vi väljer i Hogwarts Legacy

Spelade precis klart Ghost of Tsushima på PS5. Köpte det vid release till PS4 men tappade suget någon gång mitt i. Nu startade jag en färsk omgång för ungefär en månad sedan och ikväll, lagom efter mello rullade eftertexterna. Jag upplevde att storyn var bra och det var den som fick mig att vilja fortsätta denna gången.

Combaten gillade jag också väldigt mycket men den tog verkligen ut sin rätt i senare delar av spelet när man fått tillgång till alla olika "stances". Det var tyvärr en del spelmekaniska buggar som irriterade mig. De var inte spelförstörande men de var ändå så att jag tänkte "Kom igen! hur kan det här ha gått igenom i QA?"

Allt som allt har jag varit underhållen denna genomspelningen och vill ändå ge spelet 4/5. Väl värt en genomspelning, men fokusera på huvuduppdragen.

Avklarat:

TMNT - Shredder's Revenge

Påbörjade spel:
TMNT Shredder's Revenge
FarCry 5

Planerade spel:
A Plague Tale Innocence
Batman Arkham Asylum

EDIT: Stryker FarCry 5, det blev för repetetivt och jag hade inte särskilt kul med i spelet

Skrivet av Baronova:

Jag kan inte ens ställa mig i kö..

Nej, det gick inte för mig heller. Får nog vänta tills tidigt på lördag morgon

Alla europeiska servrar är fulla Någon som har provat hur latencyn blir om man spelar på en amerikansk server?

Skapade en Gunlancer idag runt lucnhtid på Thaemine. Inga problem med köer då, men nu under eftermiddagen har det varit ca 5000 i kö. Svårt att veta hur lång tid köerna tar.

Skrivet av Copa:

Vilken server kör ni på? Fler som spelar på Beatrice?

Jag startade en karaktär på Thaemine. Men det verkar som att det är kö på alla servrar.

Det blir att köra klart The Ascent i helgen, och sen står jag i valet och kvalet om jag ska köra igenom Backbone eller beta av backlogen och köra Batman: Arkham Asylum. Det ger sig!

Skrivet av Mutumba:

Hoppas att vi fått nog av smitta snart...

True dat! Dåligt ordval i sammanhanget kanske 😅

Riktigt tråkigt! Jag är orolig för att det här kan smitta av sig på andra aktörer som försöker anordna e-sportsevenemang framöver.

Skrivet av Nomman:

Det hjälper nog alla på teamet. Inte för att de får färre meddelanden, men för att de känner sig stöttade av företagets starke man. Sådant betyder mycket.

Exakt det här! Att få den uppbackningen av sin chef tycker jag inte minst tyder på en bra företagskultur, men också en arbetsgivare som tar ansvar över sina arbetstagare.

Skrivet av mobmoben:

Nästan varje person på internet får liknande meddelanden mot sig, skillnaden är ju att som offentlig person kan du ju utnyttja detta och få sympati och avvika all form av kritik i framtiden genom att säga att det bara är hatare eller troll
Men tycker det är mer han som gör en stor deal utav saken än vad personen som faktiskt fick meddelanden, medans han faktiskt verkar agera som om världen gått under eller något.
Vilket funkar bra i framtiden för nu kan han ju bara säger att alla som ger någon kritik utav utvecklingen utav hans spel bara är dumma hatande troll.

Hur menar du? Menar du att det bara är opportunistiskt av utvecklaren att göra en grej av att bli kallad hora för att releasen av ett spel kommer skjutas fram? Alltså, va fan?

Skrivet av Tomas Helenius:

Windows 10 funkar riktigt bra tycker jag, men några saker behöver fixas. Först och främst MS Store, den är horribelt usel. Men också enhetlighet och tydlighet så att man hittar saker. Ett jäkla letande på olika ställen nu som @Esri säger.

Jag har för mig att jag har läst någonstans att "Sun Valley", som uppdateringen heter, kommer ha ett mer enhetligt gränssnitt. Då lutar det nog mer mot Windows 10-gränssnittet än mot det äldre win32 gränssnittet. Det tycker jag är ett plus iallafall.

Skrivet av Foldon:

Windows 20 ifall det är en ny generation.

Lär nog bli Windows X Series One

Klassiker!

Skrivet av Fatmajk:

@frittzinator Yes, det är planerat att släppas 2021. Jag hoppas på en gameplay trailer nu på torsdag
Man har ju inte hört ett skvatt på länge nu.

Nej, lite gameplay hade varit grymt att få se! Eller bara få lite mer kött på benen i alla fall. Det har väl bara släppts en utannonserings-trailer än så länge va?

Skrivet av Margy:

Jag hoppas som vanligt på något helt oväntat men spännande.

Som många spel där en stor del av utvecklingen skett under pandemin är nog risken för försening ganska stor. Vi vet dock inte vilken period under året de siktat på att ha release men jag misstänker slutet av året och att risken finns att det "halkar" till nästa år.

Nu har man redan gått ut med att GT7 skjuts till nästa år så man kanske fortfarande planerar för detta år med God of War.

Jag har full förståelse om det skulle bli så att releasedatumet för GoW senareläggs. Och bättre det än att släppa en buggfest som pajjar upplevelsen. Samtidigt som jag hoppas att det blir en mästerlig uppföljare nu iår

Det hade ju varit gott att få tag i en PS5:a innan det släpps också