Inlägg av RaXha

Inlägg som RaXha har skrivit i forumet

Skrivet av Jim128:

För att inte starta en ny tråd: jag köpte Fallout 3, New Vegas, 4 och 76 under Valves FPS-rea. Vilket spel rekommenderar ni att börja med om man aldrig har kört ett Fallout-spel? Trean och sedan fortsätta i kronologisk ordning, kanske?

Jag tycker 4, mest för att det är modernast både vad gäller gameplay och rent tekniskt. (undantaget 76, men det är ett multiplayerspel och en helt annan grej än dom andra spelen i serien). Spelen är mer eller mindre helt fristående från varandra förutom att dom utspelar sig i samma värld, så huruvida man spelar dom i kronologisk ordning eller ej spelar mindre roll.

Skrivet av Najkan:

Äger första, kan man modda ok med epic games annars köper jag det till Steam om det finns billigt

Ja det ska gå, man kanske får göra en liten workaround bara eftersom mappstrukturen för de båda butikernas versioner skiljer sig lite.

Instruktioner finns här.
https://www.nexusmods.com/news/14193

Annat=Färgåtergivning som inte är så bedrövligt dålig att man vill gråta (vilket tyvärr är fallet på MÅNGA "gamingskärmar" som trots det får bra betyg i recensioner).

Skrivet av eld:

Woke slutar ju mest upp som "det jag inte gillar är woke", så frågan är väl "är fallout politiskt?".

Om något så är det ju i så fall satir.

Skrivet av Håkan:

Känns som alla dessa serier är exakt likadana, vi kommer följa 3 personer som är tvungna att samarbeta till o från, för att ta sig mot ett gemensamt mål på andra sidan USA. Om det är en drömstad eller vad målet må vara.
I varje avsnitt därefter kommer vår trio att tillsammans eller var för sig träffa på olika städer/områden med olika grupperingar som vill döda dom. Även grupper som är snälla till en början kommer vilja döda dom efterhand.

Låter som att du beskriver The Grand Tour. 🤣

Hade ingen aning om att man ens kunde kasta snöbollar. 🤣

Helldivers 2 kommer införa Democracy Dollars som kan användas för att köpa medaljer och låsa upp content i spelet. Man kommer även införa ett PvP-läge.

Skrivet av Holstmeister:

Vet någon om man kan få tag på Svea Rike onlajn?

Jag vill inte länka här av uppenbara skäl, men söker du på "svea rike spel" på Google, så har du det som nummer två bland resultaten... 🤣

Spel på svenska har aldrig varit min grej, ens som barn.

3/10 korrekta svar

Sophjärna!

Snittresultatet bland alla deltagare är 4,67/10. Du klarade quizet på 1 minut 27 sekunder.

Ett av spelen är som jag förstod det DOS3, och det andra är ett helt nytt IP, och tolkade jag honom rätt är det det senare som är planerat att släppas först.

Skrivet av Slimebeast:

Har någon nån aning om hur omfattande mod-support som menas? Hade Divinity: Original Sin-spelen mod-support?

Är ju enorm skillnad mellan mods till spel som Skyrim och Mount & Blade, som kan bli som nästan nya spel, jämfört med moddar till sånt som Dragon Age och Kingdom Come, som typ bara tweakar grafik och balansering men inte ger oss helt nya äventyr, storys och karaktärer.

De har tidigare sagt såhär:
"We're aiming to offer modding support for things like classes, UI, customisation, spells, and certain assets and game mechanics."

mer info än så tror jag inte det finns.

10 år för sent att hoppa på BR-tåget känns det som, men visst...

Skrivet av itsnotme:

Ja haha jag är förvirrad. Jag tror jag har läst någon kommentar för länge sedan som sa "synd med co-op" och så tolkade jag det som tvärtom.

Spelet kostar 219kr på Playstation (175kr med Playstation plus)

Du är inte ensam, jag har också alltid trott att det va ett co-op spel precis som Josef Fares andra spel. 🤣

Arrowheads Communitymanager är tydligen utsparkad från Discord sedan ett par dagar för att ha skickat för många DMs på för kort tid (alltså gjort sitt jobb... 🤣)

https://x.com/Pilestedt/status/1760958231977861368

Skrivet av Patrik1975:

Jag gillar båda, men Xboxen är knäpptyst till skillnad från PS som låter som en dammsugare. Och Xbox kontrollen ligger bättre i handen. PS har å andra sidan PSVR så matchen blir oavgjord.

Det enda ljudet min PS5 ger ifrån sig är ett litet pip när man startar den, i övrigt är den knäpptyst. 🤔

Skrivet av Generalen:

Fantastiskt, några av mina bästa minnen av spel kommer från Open World buggar:
Motorbåts-Älg i Skyrim, flygande bil i Boiling Point, överkroppslösa poliser i GTA 3, min kompis som var naken på mitt bröllop i Fable 2..
Så för min egen del är dessa buggar inget som förstör, snarare tvärt om bjuder på ett gott skratt!

Förutsatt att de inte inträffar för frekvent håller jag med.

Skrivet av SWEBarb:

Ytterst få bryr sig om VR där ligger ju problemet.

Ja och när man då dessutom inte släpper det till alla VR-platformar så begränsar man ju de möjliga köparna ytterligare. 😅

Skrivet av lonian:

De tar väl hjälp av Neil Druckmann ?

Problemet med det är, som man ser i dokumentären om TLOU2, att storyn ändras väldigt mycket under utvecklingens gång, så vad han tänker sig nu kan ändras tills spelet är klart av olika skäl.

Skrivet av B-main:

Jag tror också på 64 spelar läge. Det blir för mycket med 128 spelar. För stora banor. Det funkar i ett spel som inte är så actionbaserat.

Ja, tänka sig att de tidigare battlefield-utvecklarna hade helt rätt när de sa att 64 spelare visade sig vara roligare än 128 när de testat detta på tidigare spel. 😅

Skrivet av Veonz:

Denna kan vara intressant att se. Kul att se processen bakom att skapa ett AAA-spel.

Du kan börja med motsvarande dokumentär om TLOU Part 1.