Inlägg av gatzuaa81

Inlägg som gatzuaa81 har skrivit i forumet

Me like me buy! Kan inte komma snabbare!!

BF är BF men detta bf känns lite off,
Battlefield för mig har alltid varit otroligt bra ljud som ger toppen känsla.(på denna gick dom ett steg tillbaka). För lite att spränga totalt =). Kartan känns stor men tom-ish. Valet av klass verkar varar mindre viktigt vilket är +- i guess.
Visst en beta så det finns ju en rad med buggar. Känns dock knasigt att ha en open beta på en gammal build men men kanske var mest för kolla stresstesta servrarna eller nått.
Ska bli kul och spela lite battlefield igen så jag hoppas verkligen dom polerar spelet mycket mer till release.
Ser lovande ut. Jag håller tummarna.

Perfekt, Då behöver man inte vela. Var lite osäker om jag skulle köpa eller ej.
Men efter testat spelet så .. meh känns inte värt pengarna. Sen att dom fortfarande ska vara i stenåldern att dela upp / begränsa saker o ting!.

Riktigt bra spel. Klara nyss kapitel 6. Bara plus på spelet. Men jävla piss dåligt att dom släpper ett spel som laggar så tydligt riktigt uselt gjort.

Förköper ej spel längre och varit extremt hård med det 2018. Men att Call of duty visar bättre förbokningar än BF är ju nått man inte alls förstår sig på )

Hade faktiskt inte sett så mycket om A way out men ju mer man ser så verkar det ju stört kul och spela ihop med en polare i soffan. Och sen priset på spelet och sen Josefs sett att göra spel och hur han vill göra dom. Han kommer lätt få mina pengar för detta spel.

Tack !

Hade allt för att bli så bra :/

Finns så billiga alternativ att köpa spelen för nu för tiden så. (G2A t.ex såg nu "FZ" kod 3% rabatt wohooo)

Sen tycker jag personligen det finns mindre o mindre "vettiga" spel som man skulle vilja köpa endå. Sen kommer ju dom spelen man blir blåste på *host SW: battlefront *host*.
Kan tycka att det borde finns mer DEMOS av spel. Förr fanns det ju mängder av demos inga problem alls att testa ny/andra spel som man kanske inte skulle get sig på från början. men men :<.<

Om det bara var battlefield fast med star wars skin hade det varit 100ggr bättre än vad det är nu :/
Årets flopp i mina ögon, grymt besviken på DiCE.
Spelet såldes tack vare Star Wars namnet och det riktigt snygga grafiken.
Grafik: 10/10
ljud; 10/10
Spelkänsla: -10/10
Förstår fortfarande inte hur fan dom kunde göra så lite med spelet. Skulle vilja höra vafan dom tycker egentligen. För säger dom att det är ett bra spel fullt med saker att göra i spelet ljuger dom ju dom kan inte fullt allvarligt vara nöjda med spelet själva , något måste ju gått helt åt helvete med deadlines eller något.
Mindblown.

P2P Match making ? seriöst det trodde jag inte EA/DICE ens tänkte tanken på inför Star wars. Hänger inte alls med hur man skall spela större antal folk då riktigt...

Nä dåligt dåligt hoppas det sker ändring :/. Det är ju endå ett star wars spel och ett dice spel så man köper väll det men fan det måste ju överleva ett par år tycker man oxå ......

Men iofs blir inte säkert köp endå. Eftersom jag lovat mig själv att sluta förboka spel. Så under lättare det ju att läsa reviews osv när spelet är ute om det är värt det eller ej. Dock detta klart stort minus

Har original kartongen någonstans, verkligen kult spel!

Så glad att jag lyckades hålla mig från att "pre order". Dock självfallet väldigt trist att PC spel oftast får lida så myckte nu för tiden. Men nu gäller det bara att hålla sig ifrån att inte förbeställa Star Wars heller även fast det är ett garanterat köp för mig. Eftersom förbeställningar nu förtiden inte ger något vettigt heller, och när man endå köper digital kan jag vänta till release dagarna.

Inte speciellt förvånad att ett spel inte fungerar som det skall vid release längre

Och tyvärr så tror jag många har sina spel digitalt i dagens läge. Men iofs så antar jag att det är konsol spel som gör att fysiska spel butiker rullar runt. Det kan jag förstå att man väljer att ha en DVD/Bluray av spelet då.

Men vem spelar konsol endå ? ,) -*bleh

Oj, Rubriken fick mig att tänkte wow man kanske tänker om och köper det. Men exakt är det some BO2 eller är det någon dom bara säger som med AW bla bla . Inget pre-order det är 100% iaf.

Men men , är det som ettan kanske det blir ett köp, men sen måste man ju tänka på "the new movement system" :/

Fixar dom inte riktiga dedikerade servrar som i ettan(tror ja det va). Så blir det absolute inget mer CoD vem än som gör det. Och chansen att dom gör det är nog inte stor.

Så blir nog första året på länge då man inte köper CoD.
Vilket är på tiden kanske.. Man har hängt med för länge och hoppats men endå ere samma blöja.

SW: Battlefront väntar jag på isf om dedikerade servrar ej kommer.

"Battlefield Hardline is a first-person shooter video game developed by Visceral Games in collaboration with EA Digital Illusions CE and published by Electronic Arts."

Jag ser ej BFH som ett "äkta" BF spel ^^

Så Battlefront var det ehm Star Wars + Dice + EA , ända som skrämmer mig är "EA" , men förhoppningsvis blire super duper bra! Blir nog ett garanterat köp .. Det är ju lixom Star Wars

499:- spelet + 149:-x5 ~1244kr. Men det är ju så dom flesta om inte alla spelen numera är baserade. DLCs.

Själv blir ju att inskaffa spelet från andra mkt billigare digitala butiker. Star Wars och Dice hoppas jag bara blir mkt bra. Dock får vi inte glömma lilla EA i den gruppen med :/ vilket oroar mig.

Kommer krävas mkt för att köpa detta CoD oxå. Även om Treyarch som devs. En sak som speciellt jag personligen kommer sitta hårt på är.

Dedikerad servrar.

Sen vore det nice om det inte är något framtids tjafs.

Men jag har inte höga förhoppningar.

Skulle spela som en tok om det fanns i väst , då dom 2 senaste spelen va lite väll bleh. Sen kommer ju Cod:online få uppdateringar så ghost, cod:aw grejer läggs till har jag för mig jag läste. Bästa mapsen ur alla spel i ett vore inte helt fel. Men samtidigt gillar jag inte mikrotransactions i spel heller....