Inlägg av jezuzsverige

Inlägg som jezuzsverige har skrivit i forumet

1
Skrivet av Jochen-:

Släpp PC versionen already.

ja man har ju väntat ett "litet" tag nu , spelar bara PC så som många andra gamers

God jul all personal på FZ och alla medlemmar ! hoppas ni nördar på även fast det är jul ;D

nu smäller det !

Skrivet av Grön:
Skrivet av jezuzsverige:

under 20 min kvar nu !

15 för mig!

och nu är det under 10 min ;D

under 20 min kvar nu !

Skrivet av Nightswipe:

Men orka...
Vem fasen ska ha tid att sitta spela 702 timmar för att klara ett spel?

de flesta som gillar GTA dom tar sig tid och jag tror inte du behöver springa runt över hela världen för att göra hela storyn så det är nog ganska bra fördelat. jag ser bara att det är roligare om man har mkt att utforska !

ja "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" förbokat är det iaf till PC vilket jag lirar alla spel på men det återstår ju att se nu då hur länge man får vänta hoppas kan man ju göra att det inte blir allt för länge !

denna var underhållande för mig som älskar HL , hoppas det kommer en film med Black Mesa !

packat och klart så att säga !

Intel(R) Core(TM) i7-3770 CPU @ 3.40GHz
8GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 670

jag spelade i några minuter sen stängde jag ner det för det var et bland de sämsta spelen och väldigt tråkigt .där har ni min syn på spelet

Skrivet av kulaN:
Skrivet av Sviskon:

känns som en casual DayZ klon.

Känns redan som DayZ är ett skämt. Där 90% av mina death pga bugg eller hackers. Dör av folk som ligger i helvetet med vapen som inte ens finns i spelet. DayZ är ett skämt ett spel som är bättre än va folk påstår. Bara skit. Finns ingen känsla när man spelar DayZ jag är aldrig rädd för jag vet jag dör pga bugg hackers elr fuska vapen. Dom borde döda DayZ och gör något bättre med sin tid.

nog för att DayZ har mkt riktigt väldigt många buggar och hackers men det är ju dock också bara i Alpha steget än det är ju fortfarande bara en mod till arma 2 så det är bara att vänta och se om dom kan lösa besvär med hackers och alla buggar. jag för min del tycker det är ett bland dom bästa spelen jag spelat för jag gillar zombies och att verkligen försöka att överleva och kunna samarbeta med vänner för att klara sig , jag tror DayZ kommer att bli ett mkt bra spel med tiden !

detta spel har jag följt länge och jag har länge väntat på att det ska släppas så KOM IGEN RÖSTA NU !

1