Inlägg av sonko

Inlägg som sonko har skrivit i forumet

Jag hyr en mumble server förvisso men hos https://commandchannel.com/ kostar 11 slots mumble drygt 13KR månaden

90% säker på drivisarna
har nyaste beta nu så vå får se...

Så här ser mitt problem ut du kanske har samma min kompis har samma som mig men en omstart löste inte hans

DxDiang

Lösning och orsak efterfrågas.

SlowMotion Low FPS bug

Ja ni kan ju se för er själva

DxDiang

Lösning och orsak efterfrågas.

att se en serie under tvång är nog aldrig bra.
Hunger är bästa kryddan sägs det och jag tror att något liknande gäller för anime.

Anyway man ska se det man vill se då går det bäst.

Inga problem, Men synd att du styper i tecknar stilen till One Piece, jag mins första gången jag såg Luffy och tänkte "nä fan det där är ingenting för mig, på tok för barnsligt och fjantigt" men efter ett tag när anime torkan var olidlig så började jag titta på serien... One Piece och sakta men säkert så växte serien på mig, och den har bara blivit mer och mer EPISK på så när varje episod som gått.

Luffy är stundtals fruktansvärt barnslig, karaktärerna är väldigt speciellt ritade speciellt skurkarna men efter ett tag så faller allt på plats.

Och TRO INTE att serien bara är glatt trams, det finns en hel del mörkare partier som kommer senare i serien.

One piece tar drygt 160 timmar att se igenom med dess 500+ avsnitt ge den en chans när Anime'n börjar sina för dig (om du förstår vad jag menar lol) så hoppas jag att serien kan bli dig lika varm till hjärtat som den blev för mig. om inte too bad =(

Du får gärna skriva upp vilka genrer anime du tycker extra mycket om så kan jag kanske komma med mer tips och mer relevanta

jag har trots alt tuggat mig igenom mer än 160 animes.

Edit: Math fail

jag tycker personligen att man bör ha sett One Piece, Fullmetal Alchemist:Brotherhood, Code Geass, NHK ni Youkoso!, Death Note och The Melancholy of Haruhi Suzumiya.

Men svårt att rekommendera utan att veta vad du tycker om för olika typer av anime.

Jag kan rada upp några jag tyckt varit se värda

Toaru Majutsu no Index, Railgun, och Toaru Majutsu no Index 2
Utawarerumono (Epic Fantasy typ ish)
Planetes (Rymd äventyr i nära framtid mkt bra)
Sentou Yousei Yukikaze (om du gillar sci-fi och luftstrider)
Seirei no Moribito (Fantastisk Fantasy äventyr)
Kekkaishi (Trevlig Shounen)
Lucky Star (Random, Slice of life, humor)
Zipang (japansk jagare sänds tillbaka till WWII )
Darker than Black (Sci-fi superhjälte med konsekvenser)
Japan (En anime om att baka Bröd Shounen ) <-- den äger
Tokyo Magnitude 8.0 (Svårt att beskriva me få ord se den bara )

Lite Sport Animer
Shion no Ou (Japansk Schack med en twist)
Hikaru no Go (Dom spelar brädspelet GO)
Major (Baseball anime som är riktigt lång)
Giantkilling (Fotbolls anime med lag i underdog position)

Gambeling anime
Akagi (Mahjong, med riktigt mörk tema)
Kaiji (All möjlig sorts oorthodox gamebling)

Jag har säkert glömt nå bra och tagit me nå dåliga men det är svårt att rekomendera så har så nu ger jag mig hoppas du finner några guldkorn i den drösen:P

STOR OBS mina beskrivningar är säkert de mest svepande och inkorrekta i värden så därför rekomenderar jag ANIDB <- EPISK SIDA där du kan hitta och snabt informera dig om olika anime's

Min fråga är: Kommer vi se den (Hemska) Cod Lookalike kniven från BF:BC2 eller kommer den gamla hederliga BF kniven tilbaka och där av Knife Fights.

Kort och gott kommer bi åter se Meale där det krävs skill eller kommer DICE fortsätta med WIN buttom meale där den som klickar först vinner.

@mr_jingles

Jo jag kan hålla med att om man bara oshit den dära webbanner adden ser awesome ut och sen köper man eve och börja spelare så är det kanske inte så lätt att börja spela. men när jag skälv köper /börjar spela spel så gör jag en massa efterforskning så jag vet om det är värt min tid, och då kanske man skulle hitta att om man joinar Eve university så kommer man få en bra grund inför framtiden typ.

Men ja eve är komplext och då är det svårt att börja.
Sen så det där med canon fodder är man the new guy får man ta sånt tycker jag. Gör man inte det så kan man altid starta en egen corp.

Sen så är alla mega paranoida i eve och alla på något sätt försöker utnyttja dej och andra and so should you

Och Fair fight there is nothing like a fair fight in eve... Vill man ha fair så signar man upp för tunnringar ingame officiella eller inte

Skrivet av mr_jingles:

1
Ganska snart inser man att det finns en hel del begränsningar och system skapade av både användare och utvecklare inom universumet som förstör en hel del av vad spelet kunde ha varit.

2
Uppdragen man får i spelet är egentligen ett skämt. De brukar visserligen suga med grind i MMOs men EvE har dragit det till sin spets.

3
För ett inbitet fåtal är nog EvE helt perfekt, men jag tror att många av de stora "händelserna" i EvE universumet är mycket få förunnat att delta i.

4
Som du själv säger "enbart med hjälp av engagerade spelare". Vilket i direkt översättning till EvEs levlingssystem innebär ungefär 3 års "karaktärs utvecklande", kanske med multipla konton och många många timmar spenderade i diverse EvE forum för att få till den rätta sten-sax-påse set-up;en på sitt skepp.

Men snyggt är det ju...

1: Utveckla gärna, vad har användare och utvecklare gjort för att förstöra?

2: Missions.. jaa vad kan man säga jag har aldrig GRINDAT så mycket i något spel en i EVE och dess missions, MEN lätta Cash hyvsat snabbt, kan inte vara utan grind och tråkigighet då skulle alla göra det och ingen göra anat det skulle bli fail.

Det finns HUUUR många sätt som helst att få ISK på och du behöver inte ha 98miljoner skill points 1-2 månader och du kan spela spelet gratis med P.L.E.X köpta med ingame pengar OM du använder hjärnan rätt. (något som jag inte lyckats med kan tilläggas men det 100% går)

3: Vilka stora händelser syftar du på? mig veterligen så är det bara att hoppa rakt in i dessa stora event spelar ingen roll vilken typ av skepp du kör.

4: asså om man specialiserar sig säg tackeler så tar det inte lång tid innan man är på samma nivå som dom med 120milion skill points... men då gör du bara en sak bra för att bli riktigt mångsidig så ja subscripa träna träna och åter träna. Man blir inte en Allaround guy i eve över en natt.

Men om man vill PVP så Tackeler går fort och du Corps Bokstavligen kastar skepp på dig och du behövs altid, men ja det är ju lite som att bli mobbad man får alltid stryk men sen så är ju tackeler något av ett skitjobb och man behöver ingen utbildning aka Skillpoints.

men så länge man inte är like: JAG SKA FLYGA SUPER CAPS (det största i spelet) och inte battelships hellre (i början) så kan man ganska snabbt kriga mot veteran spelarna.

Men vad är en Naiv carebear's ord värt =/ EVE är inte för alla och jag Failar hårt i det men ack så episkt jag tycker att det är så fortsätter jag altid Resupscriba efter mina många NÄ ORKA EVE perioder.

FUCK YEAH!, FUCK YEAH!, FUCK YEAH!!!
är vad jag tycker om CCP's framtids vision

This is why i play EVE, CCP har vision och förverkligar dom som Walking in Stations som exempel, det gör att det känns som att det inte kommer bli gammalt och att det faktiskt kan finnas kvar i över 50 år.

även om jag inte är subbad just nu så kommer jag att ressuba när Incarna släps och kanske efter den hära trailen när incarna kommer up på SiSi (test servern)

Skrivet av burkmopp:

Prövade trialen för nått år sedan, hel mysigt spel men lite väl sega strider sålde det inte för min del

Antar att du inte körde PVP där kan det gå undan

1. Hitta PVP corp som du gillar
2. Get free ship from corp
3. Die alot
4. Die some more
5. ??????
6. PROFIT!

Skrivet av T.Mani:

Är det inte PS3 som har de flesta och bästa exklusiva spelen?
Betyder det att de kommer ge fritt spelrum för Little Big Planet 2, Uncharted 3, Infamous 2 och Killzone 3, att släppas till andra platformar. Troligen inte och snubben snackar om att de är emot exklusivitet...

Nu är det väl så här att den person FZ har intervjuat är ganska långt nere i matkedjan jag citerar "Sonys Scott McCarthy, varumärkesansvarig för MLB 11: The Show"

nu vet jag inte om de som utvecklar MLB 11: The show är Sony eller om det är Sony som äger IP't men sak samma detta är juste denne personens åsikt eller åsikten räcker så långt som hans inflytande och i detta fall inte längre än just detta spel / varumärke.

så ta inte de som att hans ord gäller "HELA" Sonys marknadsplan eller watcha'call'it.

det var så jag uppfattade artikeln i alla fall.

mm men så är han varumärkesansvarig också han vet hur man säljer så många spel som möjligt och oftast så är det inte grafiken som säljer spelen.

Jag tycker detta är ett stort steg i rätt riktning av Sony helst hade jag sätt samma innehåll till alla konsol-versioner och istället lagt mer lulul runt som till ex PS move support och sånt i den stilen men men det här är ju en bra kompromiss för kunden relativt till det vi har idag

Du har väll garanti kvar så du kan ju skicka tilbaka den till dem så ska dom väll kunna fixa datorn din.

Det är väll fler som spelar PS3 och Xbox än vad det fins till pc i alla fall om man tittar påGlobal stats då har ju PC spelat 55m timar och Xbox 95m och PS3 90m så det lär ju vara att fler PC spelare köpt Vietnam

Mass Effect 2 till PS3 använder Mass Effect 3-motor

Det var ju inte helt fel.. kul att Ps3 får lite kärlek

"Sony borde aldrig fått en utländsk chef"

Mja inte för att jag är särskilt insatt men.. men tror det är ganska lätt om man är lite nationalistisk, vilket alla är, att klaga på utläningar (Gajins här) när äns national klenod till företag går lite sämre se bara på till ex Volvo och SAAB politiker och folk blir som galna.. typ

Och om Sony hade fortsatt med sin "udda format all the way" så skulle ingen jävel köpa deras walkmans

står man still och trampar på samma sätt fins ju risken att man går SAAB's väg och halvdör om inte värre.

Det blev Evil Genius för $4.99 för mig

För episkt för att piratkopiera

Doo want på mattan

N-N-N-Necro post.

men jag skulle inte tacka nej till en key.

Tack i förväg