Inlägg av SleepingHero

Inlägg som SleepingHero har skrivit i forumet

1

Ett välbekant ansikte i nya trailern för Persona Q

Nämen, det är ju gamla goda Vincent!

Skrivet av Arizato:

Värt att notera är att detta spelet faktiskt är canon!

Är nog en av de få personer som oironiskt vill ha det här spelet. Ingen kunde ha blivit gladare än mig då det blev confirmat som canon. Thank you based Atlus, you are doing the lords work

Band: Yes
Låt: Roundabout

Riktigt skön låt måste jag säga!

http://open.spotify.com/user/sleepinghero/playlist/1bqLcdAKoI...

Otroligt blandat och med relativt många låtar utan struktur så det är bara att välja och vraka alternativt ignorera allt. Valet är ditt!

Skrivet av SunShine:
Skrivet av 73mpl4R:

Andra nyare skräckspelstips förutom Penumbra/Amnesia mottages gärna!

Kan lite skamset säga att jag aldrig lirat Amnesia och började med detta häromdagen. Det var redigt fräckt, fast fick stänga av när mörket lade sig för då blev det olustigt att spela det!
Men ska göra mig nya tag senare i veckan hade jag tänkt.

Apropå skräckspel.
Vad tyckte ni om re-maken på första Resident Evil som de släppte till GameCuben ?

Ahahah, spelade remaken och lyckades ta sönder en dörr vilket ledde till att jag inte hade någon aning om vart jag skulle ta vägen. Blev tillslut sur och stängde av eländet. But credit where credit is due, otroligt snyggt spel och väldigt passande atmosfär. Blir kanske att spela om det någon gång då man lärt sig hur dörrar fungerar.

Kanske inte ett skräckspel egentligen, men har börjat spela Shadow Hearts till PS2 och det är ett av de "mörkaste" JRPG:n jag spelat, då menar jag monsterdesignen och den allmänna känslan.

En av mina absoluta favoriter är Bakemonogatari, men det är en fokusen ligger på dialog och "wordplay" så som man är ute efter en massa action så kanske det här inte är något för dig. Lite fanservice förekommer också men i första säsongen är det inte så farligt, om man störs av sånt alltså.

Om man inte har något emot att börja kolla på en serie som inte är avslutad rekommenderar jag Kill la Kill som började för några veckor sedan! Där hittar man action och slagsmål så det bara osar om det, och det är väldigt over the top. Gjort av dem som gjort Tengen Toppa Gurren Lagann, en sci-fi/mecha anime i samma anda.

1