Inlägg av Spektra

Inlägg som Spektra har skrivit i forumet

12
Skrivet av KatOne:

Tidsfråga innan förfinade miniprojektorer börjar byggas in i mobiltelefoner och laptops?

Intressant produkt. Projektorer är ju annars ökända för att vara klumpiga som fan att bära runt på, så har man behovet av att kunna slänga upp bild på en valfri yta on-the-fly så är den kanske vettig.

Finns ju redan telefoner och kompaktkameror med inbyggd projektor, men precis som i det här fallet så är upplösningen väldigt låg och ljusstyrkan ännu sämre.

Jag kan leva med halvdan ljusstyrka i en liten projektor, men det borde inte vara så svårt att skruva upp upplösningen till vettiga nivåer. 720p hade varit fint på en projektor i den här storleken.

WoW (pun intended), ytterligare en version av monopol. Jag kan knappt bärga mig.

Hoppas bara att det inte dröjer allt för länge...

Att ha reklam på sidan är ju förståeligt, men om man surfar på telefonen så är sidan ganska så plottrig som det redan är. När ni sen lägger till pop-upen med ett minimalt kryss för att stänga ned den med så blir stört omöjligt att surfa på sidan. Allt som oftast så missar man krysset och hamnar på nån länk istället. Finns det i planerna att lansera en mobilsida som sweclockers gjorde för ett tag sen?

Är det Blizzards tama försök att försöka stävja den privata guldmarknaden, och hur pass stor % av pengarna stoppar dom i egen ficka?

Klockrent, ja minns när originalet släpptes och man imponerades av den detaljerade grafiken. Nu en evighet senare (i spelvärlden) så är det fortfarande minst lika kul och den numera rätt utdaterade grafiken bidrar nog till stor del.

12