Inlägg av Picardo

Inlägg som Picardo har skrivit i forumet

Hoppas de fixar prestandan tills det släpps, för jag hade typ 15FPS på min laptop med RTX 3070 på Low settings.

Skrivet av Sillgam:

Bara 45000kr? Ett riktigt klipp för denna värstingen.

https://bestware.com/en/xmg-neo-16-e23.html

Kolla priset på den där. Lägg till 2000sek så har du vattenkylning också. billigare och bättre prestanda.

Hmm ... Låter väldigt dyr jämfört med tex en Schenker XMG NEO 16 (E23) med en i9 och RTX 4090. För att komma upp i prislappen listad på den här laptopen så kan man slänga in vattenkylning också (något som inte laptopen i den här artikeln har). Så med det sagt så skulle jag nog hellre köpa en XMG NEO 16 med vattenkylning.

Skrivet av Vileoxe:

Ser bra ut, förhoppningsvis går det att stänga av krigs delen.

Då kan du ju nästan lika bra spela Banished.

Skrivet av SunShine:

Se där ja.
Undrar om samma person även spelat no mans sky och hur många planeter de hitills besökt då?
Har personen spelat båda kan man iaf utgå för att denna någon älskar rymden '

Samma fråga kan ställas om Elite: Dangerous iom att de har en väldigt stor del av vår kända galax i det spelet, och väldigt stor del av den har aldrig blivit besökt än till denna dag (i spelet).

https://edastro.com/mapcharts/galaxy.html

Skrivet av Mirage:

Samma här. Det är inte tiden, det är mängden. Sen att lyfta/landa är scriptat, man kan inte flyga direkt. Enda gången du flyger är menlösa "vi scannar efter smuggelgods" innan man ska landa. Det är det enda. Rymdskeppet är en menlös gimmick, de kunde lika gärna bara ha teleport till alla planeter.

Jag lade ner efter 19 timmar, detta var verkligen inte vad jag förväntade mig.

Det finns moddar för att ta bort alla cutscenes när man dockar eller flyger mellan planeter. Så det går att skippa den biten.

Skrivet av Edvin:

Ser mysigt ut!
Hade inte möjlighet att spela ettan när det kom så ser fram emot detta.
Tycker det har en egen stil som skiljer sig en hel del från senare års FPS.

Ettan går väldigt bra att spela ännu. Finns lite QoL och grafikmoddar moddar man kan installera, men själva base-game är nog tillräckligt bra ännu för att du inte ska behöva göra något större åt det

Skrivet av SCORPION2000:

Sure... Men dom är säkra i landet dom nu befinner sig(kommer inte ihåg var exakt?) och kan fokusera på sitt spel och dom som stanna kanske fortfarande är där o lever? Vem vet? Förhoppningsvis är dom vid liv.

Men som sagt dom borde ta sin tid med spelet och inte rusha ut det vi(Gamers) kommer köpa S.T.A.L.K.E.R 2 När det släpps!

har man väntat såhär länge så spelar det ingen roll om spelet kommer ut i år eller om två år. Det har ingen inverkan på huruvida jag kommer köpa spelet, för det är oavsett ett givet köp.

Skrivet av ZkilfinG:

Att alla har samma förutsättningar är en grundpelare i spelet som gör det så bra. Så trött på spel där man måste grinda tusentals timmar eller öppna plånboken för att inte ha en nackdel jämfört med andra spelare. Chansen till pvp är också en av spelets grundpelare. Det gör att du måste hålla utkik på horisonten, och att varje möte med andra spelare är fyllt av spänning. Kanske är de vänskapliga, kanske inte.

Rare kommer aldrig ändra på det, så om ni vill ha något annat får ni hitta ett annat spel.

Det är också en av orsakerna varför jag tycker om spelet. Det är "rättvist". Finns ingen Pay to Win eller Grind to Win. Allt är bara 95% skill och 5% tur.

Skrivet av trickeh2k:

Den dagen man faktiskt kan stänga av pvp är den dagen jag återvänder. Så förbannat trist att det inte går att välja bort.

PvP är en av orsakerna varför jag spelar det. Stört skönt att kunna pirata någon annans loot.
Segt när man själv hamnar ut för det, men man kan bli hyfsat imponerad över hur duktiga vissa spelare är i jämförelse med en själv.

Skrivet av cle:

Samma här! Hade aldrig rört spelet innan i år. Har inte på nåt vis varit "anti" minecraft men har bara inte blivit av att testa. Men när både dottern (8) och sonen (6).... Är det för tidigt att bygga en varsin speldator till ungarna i deras ålder?

Nej,

Men du kan ju tänka på att du inte just behöver någon prestanda i deras datorer för att spela just minecraft. Bedrock går ju att spela på en RasPi. Så du behöver alltså inte fläska på med en burk för 10k per unge.

Skrivet av Gesturr:

Betalar man av ren good will då eller? Borde bli lätt att pirata

Du har ju inte grafiska assets osv tillgängliga på Github. Det är nog lättare att bara pirata spelet direkt från steam-releasen. Steams DRM är bevisligen lätt att kringgå om man så önskar.

Skrivet av m4gnify:

Oftast är det priset som bestämmer, men är det en nyckel till Steam så är det ett stort plus.

Humble Bundle vanliga bundles eller monthly ger ju fett mycket spel för pengarna. Bättre valuta än så är svårt att få.

Skrivet av Ferren:

Behöver du en dator från NASA för att spela det här spelet?
Så otroligt vackert att jag får magont över mina data-speccs

kan du spela crysis på max kan du spela det här också.

Kinnarps på jobbet med nackstöd och hög rygg.
Kinnarps med låg rygg utan nackstöd hemma. Båda har låsbara ställningar och justerbara armstöd.

@IRONBERG: don't you have phones?!

@dali:

@Carl Johansson-Sundelius: Ja, rotoscoping är tidsödande, men går rätt enkelt när man bara justerar masker i AE. Enkelt jämfört med att göra det i GIMP dvs och extraherar alla frames från VLC som OP antagligen gjort

@employed: innehållet är på testserver och släpps tillsammans med fullversionen när den kommer

Så länge det endast rör sig om kosmetiska grejer har jag absolut inget emot loot lådor. Själv säljer jag mina loot lådor och köper de items jag önskar mig så slipper jag öppna alla lådor i hopp om att få det jag vill ha.

I nuläget är det bara ett item jag inte har som jag vill ha och det är ballistic faceplate. Sen är min helt svartklädda karaktär klar