Inlägg av Arthedain

Inlägg som Arthedain har skrivit i forumet

1

Jag förstår att folk tycker det är dumt att Nintendo inte lägger till en extra circlepad men å andra sidan finns det en vettig anledning. Circle Pad pro stöds just nu av 0 förstahandstitlat och bara en handfull titlar från tredjepartsutvecklare. 2 circle pads är inte 3DS. Om de skulle lagt till en extra, hur ska utvecklarna veta vilken 3DS som köparna äger? Men som sagt, ja förstår hur ni tänker men jag förstår även Nintendo. De tycker gyroscopekontrollen/touch screen ska fixa biffen.

Nu kommer det ju bli en dryg genusdiskussion. Tycker inte alls det har med betyget att göra, men det är ju subjektivt. RE har aldrig varit min typ av spel ändå, men ja förväntade mig helt klart en trea.

Bra recension! Det får bli detta efter Spectre's Call

Vet man att det är FFVII som ska göras om och inte DQVII då?

Det här var ju ingen nyhet direkt. Nintendo har ju gått ut med detta för längesen. Men visst, det kan spekuleras i varför det ska vara en hemlighet. Men enligt Nintendo är det ju pga att de inte vill vara hämmade när de gör Zeldaspel utan att de ska kunna göra spel som passar in var som helst.

Bra initiativ men ni borde ha med frakten i priset. Vissa butiker (som t.ex spelbutiken) tar inte betalt för frakt, medan andra har skyhöga priser.
Btw, inte meningen att göra reklam, men det är ju sant.

Som Crayon skrev, man har ju redan sett bilder på att Link kommer att använda sig av en Harpa. Så varför är Nintendo så hemliga?

1