Inlägg av Svanberg

Inlägg som Svanberg har skrivit i forumet

Kan någon snabbt och enkelt förklara vad detta spelet går ut på? Tack!

Skrivet av faceslicer:

Mycket pastellfärger. Barnen kommer älska de här spelet.

Och alla stenhårda machomän kommer att hata det. Blizzard borde ha ersatt alla färger med svart. Svart och blodstänk. Och hjärnsubstans. Häftigt!

Hade jag varit tjej och spelat hade jag nog också velat vara anonym eller låtsas som att jag hade en pojkvän för att slippa alla läskiga killar som försöker stöta på en. Killar på nätet kan vara oerhört obehagliga.

Varför ska ens twitch, youtube eller valfritt spel vara någon slags match.com för killar som letar efter en tjej?
Sjukt konstigt beteende.

På dig låter det som att det är någon slags tävling att skaffa ett förhållande och att kvinnan är priset.

Dubbelpost, men HumbleBundle har stor rea i sin store.
https://www.humblebundle.com/store/promo/bday2014

Bland annat Rogue Legacy, Papers Please och Chivalry för kaffepengar!

Skrivet av Bennii:
Skrivet av cm0s:
Skrivet av Johan Olander:

Nu går det bra för FZ och Gamereactor som är de största spelsidorna i Sverige, men jag gottar mig absolut inte att det är problem för andra. Att folk som jobbar häcken av sig blir av med jobbet, eller får jobba gratis för att få in en fot i branschen. Konkurrens är viktigt. Att marknaden översvämmas av ickekritiska röster är dock ett problem. Framför allt för konsumenten.

Det känns lite som om speljournalistiken har spelat ut sin roll, iom Internet, Youtube och Word of mouth.

Speljournalistiken har inte spelat ut sin roll iom Internet. Däremot har mycket av speljournalistiken flyttat ut på Internet och anpassat sig. Det jag kanske kan hålla med om är att tryckta mediets (tidningar) glansdagar är över pga Internetflödets överlägsna spridning och snabbhet.

Det har du rätt i. Och vi som konsumenter har aldrig haft så mycket information att välja och vraka mellan som nu. Titta på så många recensioner, gameplay-filmer och spelbloggar som möjligt och bilda en egen uppfattning istället för att lita blint på EN persons åsikt.
Och jag är fortfarande prenumerant på ett flertal tidningar bland annat PC Gamer, trots att det är så enkelt att få information på nätet. Det är någonting med att öppna en ny tidning och bläddra igenom... Men sen så läser jag ju fortfarande böcker också...

Köpte precis Metro Redux till mitt PS4 för 239 :-, trots att jag spelat igenom Metro 2033 på PC.
Rädda mig... Har spelat mer på min konsol än min dator det senaste... *ryser*

Skrivet av Pierre:

Snabb action som är förlåtande och casual, roligare än att bli utskälld i LoL eller dota2

Får se hur det blir när spelet släpps till pöbeln... Då blir man väl utskälld, hotad och förnedrad även här.
Hittills har jag roligt med Heroes of the Storm, mycket pga att man slipper dom fruktansvärda medspelarna som man måste dras med i LoL osv.

Skrivet av Cptjana:

Blizzard gör inte bara mmo så varför tror folk på ett nytt mmo hela tiden ? + varför klanka ner på ett spel ni bara sett en liten bit av. Folk är så jävla snabba på att klanka ner spel efter ett enda klipp. tyckte iallafall att det så bra ut visst det liknar tf2 men so what ? alla mobagames ser också nästan lika ut. / puss o kram

För folk är egoistiska, elaka och mår bättre över sitt egna ofullständiga liv genom att klanka ner på andra människor och andra saker. Tyvärr. Dessutom är man ju "anonym" på internet, så man behöver ju inte ens bli konfronterad för sitt skitsnack.
I grund och botten är det väl dålig självkänsla som gör att man måste klanka ner på andra.

http://us.battle.net/overwatch/en/

Mer info här.
Roligt att en av karaktärerna är Torbjörn Lindholm från Göteborg!

Det kommer antagligen att bli fantastiskt, som vanligt med Blizzard. Det ser genuint roligt ut, något som saknas i många av dagens titlar.

Det här ligger helt rätt i tiden, Blizzard kan sin grej.
Har hur mycket potential som helst verkligen.

Har aldrig fastnat för Halo, försökt ett flertal gånger genom åren, men det är något med det som inte klickar. Det här verkar dock vara en riktigt bra remake och otroligt prisvärd, så kul för dom som gillar det!

Hur blir det med frameraten då? Man vill ju inte gå miste om den där härligt cinematiska känslan som funkar så bra.

Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Svanberg:

Kan dom inte göra en större och dyrare så jag slipper den cinematiska känslan?

Bygg dig en steambox konsol. Dubbla GTX 970 och du har stabila 60fps i 1080p i stort sett alla spel ute just nu.

Vad är det för skillnad på en PC och en steambox? Kan man spela konsol-exklusiva på en steambox? Har faktiskt funderat på att koppla min PC till TV:n för vissa spel, t.ex. sport, third person, racing och liknande, som ofta faktiskt är trevligare att spela med en handkontroll i soffan. Skulle dock vara roligt att kunna spela dom konsol-exklusiva i 60 fps, hade gärna betalat lite mer för dagens konsoler och fått något som är lite behagligare att spela på.

Kan dom inte göra en större och dyrare så jag slipper den cinematiska känslan?

Skrivet av WildThing:

Fast dom uppdaterar ju alltid PS store på onsdagar.

http://blog.eu.playstation.com/2014/11/04/playstation-plus-no...

Sen, om man inte finner dom i PS plus området, så kan man söka efter spelen själv. Ofta är dom gratis att ladda ner, men inte lagts till i "PS plus members area".

Aha, tack så mycket för informationen! Är ny på PS4.

Har för mig att förra månadens spel också var försenade, eller så vet jag inte vilket datum dom byter på.
Väntar fortfarande på Driveclub.....

Skrivet av Pjotor:
Skrivet av Svanberg:

Metal verkar vara populärt, inte minst här, men bland spelare i allmänhet. Har dock aldrig fastnat för det själv, lyssnar faktiskt på nästan allting förutom just metal, har svårt för det...

Man måste bara hitta det där riktigt bra bandet som fångar ens uppmärksamhet, sen är det bara att dyka ner i kaninhålet.
Själv är jag en riktig allätare när det kommer till musik och jag konsumerar allt från Strapping Young Lad till Kendrick Lamar och Igor Stravinskij. Det beror helt på humöret!

Det har du nog rätt i. Lyssnade ganska mycket på Sabaton ett tag, men är inte helt säker på vilken genre det är.
Musik är ju bland det bästa som finns, så att begränsa sig till en genre när det finns så otroligt mycket fantastisk musik känns tråkigt! Människor tycker att jag har spretig musikstil, men jag är bara glad att jag kan uppskatta olika genrer.

Metal verkar vara populärt, inte minst här, men bland spelare i allmänhet. Har dock aldrig fastnat för det själv, lyssnar faktiskt på nästan allting förutom just metal, har svårt för det...

Chef