Inlägg av Patton

Inlägg som Patton har skrivit i forumet

1

Ahhh precis vad jag letat efter

The Division

Inet har en bra service, jag har då aldrig haft några problem, inte mina vänner heller om dom köpt nåt från Inet som inte fungerar som det ska.

Battlepacksen är som att köpa en trisslott

Plötsligt hander det men det tar en miljion ggr

Har spelat sen det kom i omgångar, ej på sommarn.

Ett spel som håller! Och det finns inte så många såna

COD here we come!

Vilket jädra korkat påstående??

Vad är det dom inte förstår?

Ge oss ett väl fungerande MP med tillhörande specmode, recorder mm.mm så det blir competitive för "gamers" som ändå har hoppats i så många år nu att dom ska lära sig och göra rätt!!

Vaa faaan var det där för jävla påstående!!

Orkar inte läsa igenom allt men det var nån som skrev att tamboskap låg ett par pinnhål under vargen och var därigenom lovligt.

Som jag ser det så ligger vargen ett par pinnhål under människan.

Vi har våldtagit naturen dom senaste 100 åren så pass mycket att vi måste reglera avskjutningen på det vilt vi har i Sverige nuförtiden, och då menar jag inte bara "matnyttigt" vilt såsom älg, rå utan även vilt som varg, lo, björn etc.

Viltarterna måste ses efter av människan då vi genom allt vi gjort faktiskt har satt oss i den situationen.

Vi har inte samma glesbygd som i början på 1900 talet och alla ni förståsigpåare förstår säkert ord som revir kontra bytestillgång.

Jag har absolut inget emot att vi har varg i Sverige men den måste som allt annat vilt vi har i vårt avlånga land läggas på en nivå som är acceptabel.

Sverige har enligt väldigt duktiga forskare helt enkelt konstaterat att den nivån var nådd och då decimeras stammen av oss jägare precis som allt annat vilt.

Och ja!! Jag jagar själv och ser absolut inget fel med det!

Klockrent!

1