Inlägg av Svenpa

Inlägg som Svenpa har skrivit i forumet

Skrivet av ohem:

Dark Messiah 2?.....well kan drömma

Är det inte från Arcane så kan det nog vara

"Trots flera träffar rakt i deras huvuden dör inte fienden, utan siffrorna fortsätter dansa ur deras kroppar. Det är inte så elegant jag vill att det ska vara och oron fortsätter gnaga i mig efter striden"

Det var ju något liknande som visade i videos på gameplay dom haft tidigare men det är ändå en röd flagg för mig när det gäller striderna. Får flashbacks till Dead Island när saker och ting skenade iväg och siffrorna blev bara större och större när dom "hoppar ur" ens fiender som tål mer och mer. Kan så klart vara värt att köra ändå men gillar inte dessa mmo-aktiga tendenserna i ett FPS spel.

Ursäkta men varför är MS store så jäkla kasst efter så många år fortfarande? Jag kan inte minnas en enda gång att användningen har gått obemärkt förbi utan det har alltid varit något jäkla kludd. Fullt med skräp, dassigt på alla sätt och vis. Varför Microsoft? Varför?

"Skjut inte fan på väggen"

Skrivet av Johlor:

Min fråga? Kommer det till VR?

Välsignelse Reality? Ja det är väl klart!

"Don't worry about letting players change things or putting your characters in other games as if it will kill the IP," he adds. "Don't be precious with it. Let the computing community have fun with it because it's theirs as well!"

Hör upp Fatshark, utvecklare till Vermintide! Tråkigt nog kan det vara GW som står för denna begränsning dock

Är det fortfarande lite kinkit att skicka brev med vit dekorativ snö på insidan? En medlem som identifierar sig skulle väl aldrig..

Vad händer om man plöjer ner allting till atomer runt omkring eller direkt på objective grejerna? Jag antar de sitter på något oförstörbart men likväl kan man ta bort alla hinder och bara lämna något som går högt nog för att nå varje objective. Det gäller att han gjort så det inte är snabbaste vägen men förmodligen är det roligare att vara lite mer kreativ än så oavsett.

Är mest intresserad av hur mycket från BG1-2 som kommer vara kvar? Mer än dess mer eller mindre permanenta delar från bakgrunden förstås.

Skamfull uppvisning blev det för mig. 2/10 där jag tror bägge var gissningar.

Undrar hur en duell mellan två (eller fler) fuskare med riktigt snabba vapen hade varit? Funderar också om auto-block verkligen är så effektivt då man inte kan blockera precis när man vill, förutsatt att man faktiskt attackerar ibland. Kan ett fusk verkligen överskrida sådana spelmekaniska regler?

Skrivet av Seggallion:

Många som är lättkränkta nuförtiden..

Inget nytt: https://www.youtube.com/watch?v=GvZpP9qK20E

Jag tror nog vi bara får läsa en jävla massa mer om folk som känner sig kränkta nuförtiden.

Lång tråd, vad är det nu igen som gör att man borde bojkotta Epic store förutom för att man skulle vilja ha allt på STEAM? Extrem tracking av personuppgifter? Korrupt bolag? Oärliga? Icke-funktionell affär? Buggar? Dyra priser? Behöver inte vara mer än en kort sammanfattning.

Om den är något lik kanadagässen häromkring så är det största störningsmomentet att dom skiter lika volymöst som hundar var dom än befinner sig i stora skaror.

Inget gjorde mig så förbannad som att få mina units konverterade på distans i AoE. Särskilt när jag körde väldigt casual och gillade spawna in fusk units som ÄVEN DOM blev övertagna av fienden och började mörda alla mina units istället.

@UncleJack: Recensionen säger t.om att smyga är meningslöst då spelet tar över vad som händer i alla fall. Detta var inte ett problem i de förra spelen. De hade stor fokus på tysta vapen, kastknivar, stealth och liknande. Vet inte alls vart du får ifrån att combat var svagt i Metro spelen. De hade inte heller fiender som buggade runt och sabbade upplevelsen i min erfarenhet. Begränsad "riktig" ammo som även var valuta gjorde det dessutom värt att smyga än att bokstavligt skjuta upp dina pengar medan här låter det som att man blåser på oavsett och uppmuntras att göra det dessutom. Detta utan att ens nämna andra spel.

Det låter som att huvuddelen är det svagaste i SPELET, dvs dess combat gameplay. Om nu inte cutscenes, dialoger och berättande hade rentav majoriteten av din uppmärksamhet och tid? Det står visserligen att det är fläskigt med "tjafs" men jag får nog ändå anta att du springer runt och pangar mer än nickar stumt till dom som vippar på munlädret? Hade personligen lutat åt en 2:a känner jag just nu iaf.

Tänk om man skaffar en bil som ser helt underbar ut, drar knappt något bränsle, har alla features du behöver plus lite till men.. den håller sig knappt på vägen eller är ofta en plåga att köra. Huvudmålet haltar, det är en rejäl törn i helheten. Hade detta varit ett spel mer likt Detroit: Become Human så hade man såklart haft överseende med betyget på den biten.

Tänk hur stor denna business är i högskolan/universitetet om nu något så pass oviktigt som spel tjänar miljoner på det.

Har tyckt gore och sådant alltid varit ballt i spel så att säga men detta får mig faktiskt att reagera mer än vad jag tycker är bekvämt. Inte för att det behöver förbjudas eller något.

Lyckas man tillskansa sig fördelar utanför spelets menyer, oavsett om det är redigera .cfg filer eller använda tredjeparts program så är det fusk som bör straffas. Vi kan säga så här, vilka och hur många kommer lida av att inte tillåtas pilla extra mycket i .cfg filer för oskyldiga förändringar som inte ger direkta fördelar? Det är lätt värt för att slippa en grupp människor som inte kan låta bli att mygla till sig fördelar.

Utvecklarna borde såklart inte tillåta detta från början med så lätta metoder att uppnå fusket men det är knappast en ursäkt för att fortsätta använda det eller gnälla att man blivit bannad..