Inlägg av Calez

Inlägg som Calez har skrivit i forumet

Nån som fattar hur man claimar månadens spel? Måste man ladda ner dem eller finns det nåt annat sätt?

Hur funkar Civilization VI till IOS? Någon som spelat?

Jag har en Series S så var försiktiga, pojkar. Jag är skitnöjd med min...

Skrivet av abso:

Du spelar dem separat men endast vanilla och wotlk är tillgängligt, TBC kommer väl bli det så småningom men just nu finns det ej några servrar, samtliga gick över till wotlk.

Ok, stort tack! Då fattar jag vad som händer.

Hur funkar det med Classic nu?

Kan man bara spela Wow Classic och Wow TBC och Lich king separat eller hänger de ihop på nåt sätt?

Ser ju otroligt underbart mustigt ut! Blir svårt att skippa detta spel.

Tyvärr är jag lika usel på på att flyga idag som för 25 år sen när jag testade det första gången… 😜😜😜

Onekligen vackert. Men lite irriterande att människor inte kan gå ordentligt utan slirar fram. Borde fixas.

Ok, grattis. Du har just valt den utbildning som ger lägst lön i förhållande till satsad studieinstas. Men du har säkert sparat miljoner till pensionen efter ditt kvarts sekel på FZ. 😉

”Vissa utbildningar leder dessutom till att individen får lägre sammanlagd inkomst sett över hela livet än om den istället börjat arbeta direkt efter gymnasiet. Det innebär att tusentals studenter som varje år examineras aldrig kommer att kunna räkna hem sin investering.

– Bibliotekarie är ett klassiskt exempel på detta. De har en lång utbildning med låg lön. Sedan finns det tvärtom andra grupper som sopåkare och hantverkare som tjänar betydligt bättre med kortare utbildning, säger Johan Eklund.”

https://www.tn.se/naringsliv/sa-lite-lonar-det-sig-att-utbild...

Skrivet av kebbe:

Säkrar väl 2022 som ett av tidernas sämsta spelår.

Men Wrath of Lich King Classic räddar ju allt! 😉

Skaplig hype nu…

Skrivet av Johan Lorentzon:

Antar det är "Wotlk Classic" nu?

Ja, det går ju fortfarande att köra WoW Classic, TBC Classic och nu Wotlk Classic. Det är tre olika inloggningar dit. Sedan går det väl att flytta en char man levlat till nya expansionen.

Fan, jag är heller inte redo. Borde ha väntat till november då det släpptes första gången.

Det handlar inte om att de ändrar i grundmaterialet. Det handlar om det bakomliggande politiska agiterandet med att lansera wokeismen. Folk har sett igenom det rejält vid det här laget.

Skrivet av Jasselito:

Synd bara att Classic versionerna av WoW är infekterat med "WTS Boost XXX" och "GDKP NOW ON WEDNESDAY BT/MH"

Ang. retail har du fel.
Du väljer själv om du vill börja i dem klassiska-startzonerna eller om du vill börja i deras nya start-zon "Exiles Reach". Därefter väljer du vilken expansion du vill levela inom. Inget tvingar dig att levela 10-50 i BfA expansionen.

Ang. classic har du också fel. Världen är inte tom för att vissa spelare inte orkar levela till max level. Jag har levelat 4 alts under TBCC tiden (fram tills nu då) och har alltid stött på spelare i varje zon (varit som minst 4 spelare och som mest 13+).
Börjar TS levela i classic nu kan han förvänta sig ~3-4 in-game dagar att dra 1-70.

Pre-patch Wrath är runt hörnet med en lovad 50% exp buff och 20-25% exp reduction (60-70) vilket kommer snabba på hans leveling.

Classic är dessutom lika mycket pay-to-win bara att det är emot blizzards policy. Alla (och då menar jag alla) köper guld för att sedan rulla GDKP's och skippa progressionen.

Ang. communityn i Classic har jag stött på mer "ovälkomnande" individer än vad jag har stött på i retail. Exempelvis folk som ninja-lootar för att sälja vidare till gruppen, folk som kickar för att det går för "långsamt", folk som snackar ner andra för att toxicity ligger i deras natur osv.

Retail är inte ett himmelrike men det är på hästlängder bättre än Classic när det kommer till aspekterna du målar upp.

Jag har spelat Classic sedan dem släppte Vanilla Classic.

Nja, det är ju en gigantisk skillnad i communityn mellan Classic och Retail och jag har tusentals speltimmar bakom mig. Classic är ju helt klart vuxnare och trevligare. Skillnaden är ju så löjligt påtaglig att jag verkligen måste undra över dina erfarenheter.

Ok, musiken från World of Warcraft. Hur laddar jag ner spelet?

Ok, ett strategispel med retrografik. Går ju att spela.

Har en PS4 sen tidigare men måste rekommendera Series S. Den är lagom på alla sätt och vis och 3 000 kr är väldigt prisvärt. Går enkelt att få med sig på resor och är nya generationen-snabb.

Crossplay med pc och kommer 2 juni.

Det står ”Kommer snart” på ikonen i app-store…