Inlägg av verm1n

Inlägg som verm1n har skrivit i forumet

Behovet av Steams Early Access är mest framstående när det gäller No Man Sky. Mars 2013 släpptes Early Access och tre år senare enligt en artikel från gamereactor 700 spel i denna kategori. Om No Man Sky släpps som Early Access, tydliggjort framtidsplanerna och vilka "buggar" (no multiplayer) som behövde lösas tror jag folket varit mer förlåtande.

Att tillåtas ha en vision som ännu inte är förverkligad är någonting som vår tid lyckats med. Se bara Kickstarter, Indiegogo och Early Access. Denna form av "complete-it-as-times-go" är någonting som för ett decennium sedan endast återfanns i MMOs.

https://www.gamereactor.se/artiklar/303033/Steam+Early+Access+forandrade+spelvarlden/

Time to blow some minds.

https://kotaku.com/super-mario-maker-2-recreated-in-littlebig...

Skrivet av Grukk:

Varken Mega man eller Castlevania är Nintendos IP:n. Det kommer "dungeon-maker" i och med Link's Awakening, men Det lär nog vara väldigt trivialt.

Mega Maker finns till PC. Capcom har inte tagit ner det, tror det är uppskattat från deras sida även om jag inte tror att de officiellt stödjer det.

Men några IP's har Nintendo fortfarande?
Tänkte mer "maker" som en ny genre. Inte just vilka spel utan att det känns som en tilltalande nytt sätt att spela på där användarna tillverkar banorna men baserat på beprövande design och ui element.

problemet är inte mario maker 2.. Problemet är varför inte Mega man maker, zelda maker? Castlevania maker? Nintendo - utveckla era makers till fler klassiska titlar så blire nog lite rätt skoj att skapa igen

Dragon Quest: the Journey of Summer-Colored High School ★ Adolescent Record – A Summer At School On An Island Where I Contemplate How The First Day After I Transferred, I Ran Into A Childhood Friend And Was Forced To Join The Journalism Club Where While My Days As A Paparazzi Kid With Great Scoops Made Me Rather Popular Among The Girls, But Strangely My Camera Is Full Of Panty Shots, And Where My Candid Romance Is Going.

Super Mario

@uberpwnage2.0: Tänk dig FXII utan röstskådespeleri

Dina användaruppgifter lagras hos oss så länge du väljer att vara medlem, men du kan när som helst kontakta Geeks AB för att få dina uppgifter raderade.

Varför inte en knapp , radera konto i
profilen?

Finns lootboxes överallt i GoW, dem har items, utrustning, smedjeföremål, guld och är inte helt grattis, utan kräver upptäckande och list, till skillnad emot de andra tragedierna som EA spottar ut där pappas pengar är viktigare.

Jag älskar GoW gamla spelstil, men den otroligt vackra historia Corey berättar i senaste spelet ger mig all respekt att ändra hack n slash till exploration och cinematic gameplay. Arteus historia är så fin.

Vattenkylning för 40 lök? Herregud - köper en Jacuzzi istället och lägger hela datorburken där.

Det verkar skittrisst. Vilken besvikelse. Borta är all form av kärlek till den tecknade konsten, ersatt av 3d modeller och väldigt low-polygon världar . Striderna ser ut att också ha tappat charmen.

Sen är röst dialogerna borta

God of War.. en Spartans krigare, målad vitt av askan från sin familj, som han själv mördade efter Krigsguden Ares lurat honom.

Under en svår strid skrek Kratos till himlen och lovade gudarna att lyda dem blint om hans fiende blev besegrad. Kratos önskan blev uppfylld och blev då Ares kämpe och slogs ihjäl flera krigare . Men i en av striderna beordrade Ares att Kratos skulle attackera en by, ovetande att hans egen familj levde där.

Handlingen, dvs Storyn i God of War är om krigets fasansfulla följder och svek, hämnd och skam, det är djupt, känslomässigt, stort och historiskt.

under sina uppdrag får Kratos veta att en magiskt artefakt som kan besegra sin hatade mästare. pandoras box, finns någonstans i ett palats fastkedjad på ryggen av en gigantiskt titan som existerar i en bortglömd öken.

Sen kom God of War 2 och tre som höjde spelkvalitén och storyns betydelse til en annan nivå.

Det är vad alla minns av God ofWar.. handlingen, inte meningslöst våld emot monster.

@magma: han ger 10/10 i betyg till allt

Whatever happened to Virtuix Omni?
Där man faktiskt kan RÖRA sig utan att riskera o ramla :/

https://www.youtube.com/watch?v=Ibg6JBeyh54 - Virtuix Omni - Omniverse Trailer

Ah, här gömmer dem den senaste videon -
https://www.youtube.com/watch?time_continue=94&v=1SlZvuhABGk

...
But this is what we all want
https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=3TsK50XRIZs
KAT WALK + Fallout 4 VR = Best VR experience!

Get in Line?
https://www.youtube.com/watch?v=z5XS-dfx0lg
0 Hits Taken - Dark Souls 3 in its Entirety (All Bosses Including DLCs)

Faraaz Khan
Publicerades den 26 maj 2017

Oj.. Khan gjotrde bara trean, okej detta va sjukt imponerade

vad kostar? 2 1080ti = 20000 kr. Processor = 5000.

Kostar SSD typ 40.000? Eller vad får 25.000 att bli 75.000?

Att jämnföra Divinity Sin 2 och KC är båda rätt och fel. Uppläggen, kameran, perspektiv, miljön, är olika men Storyn och Känslan går i samma linje. Men efter ha sett CohhCarnage KC stream där en präst blir vän med hjälten, dricker sig berusade och gör jävelståg i den lilla byn, för att dagen efter vakna upp med skam o möta bybornas förakt i den lilla kyrkan. Men lyckligtvis träder vi, hjälten fram, och ger en sån brs berättelse varför även prästefolk behöver roa sig ibland som alla människor. Vilket gör att prästen förlåts och blir , troligen, vår vän för livet.

Sådana här stunder finns i KC. Och ingen annan stans. Det är .. världens bästa historier i världens snyggaste simulator i medeltidens vackra ålder.

Chrono Trigger är utan någon konkurrent det ultimata Fantasi spelet.

Och musiken är bortom underbar.

Hallåh?

Another Metroid 2 Remake blev nerstängd. Utvecklaren arbetar på uppföljaren till Ori and the Blind Forest
Sonic fanspelet åkte också på avstängning. Utvecklaren där gjorde precis klart Sonic Mania.
Sen finns det Mega Man Maker där typ man skapat 10,000 tals nya kartor.

Nintendo tog säkert inte i hårdhandskarna, dem tillåter inte videos av sina spel förut, varför skulle dem göra det nu? Antar att utvecklaren har en ljus framtid oavsett denna missledande nyhet.

Killen blev blåst på 77 tusen. Förstår att han blev förbannad.