Streamern och Twitch-profilen Byron 'Reckful' Bernstein död.

Sida 3 av 3
2020-07-05 01:12
Skrivet av eld:

Jo, många lider av depression på grund av omständigheter och träning samt kost är generellt bra för att få folk att må bättre.

Men depression på grund av kemisk obalans i hjärnan bör liknas vid cancer, man kan inte träna eller äta bort något sådant. Men just därför fokus att på att söka hjälp.

Nej så är det förstås, men fler bör komplettera professionell hjälp och medicinering med kost och träning.

Synd att psykiska sjukdomar ej kan mätas och testas som fysiska. Väldigt tabubelagt.

Lepr
2020-07-05 01:16
Skrivet av Kysing:

Jävligt tråkigt att sånt här händer, tragiskt nog lär det hända igen, och igen. Det gör mig så vansinnigt förbannad, när man ser folk skriver "kill yourself" och liknande i hans stream, och det är ju så vanligt att såna patetiska exemplar av en människa skriver sånt då det inte finns några som helst konsekvenser av ens agerande på internet.
Jag lutar mer och mer åt att om du ska kommentera så ska du behöva identifiera dig, för inte fan skriver du såna urbota korkade saker om folk kan ta reda på vem du är...och jag vet att det inte är möjligt men första känslan är att folk som "trollar" på nätet behöver få sig en smäll på käften lite då och då

Blizzard tänkte väl prova det för ett gäng år sen, alltså att deras forum skulle visa personernas riktiga namn istället för att man valde en lvl 1 karaktär på kontot.
Tyckte det lät som ett bra förslag men trollen på forumet gick bananas så dom införde det aldrig.

Dreijer
2020-07-10 22:10

Fuck.

Dreijer
2020-07-27 22:58

Det här suger fortfarande.

Sida 3 av 3