Left Alive

Sida 1 av 1
2019-03-05 19:37
Left Alive

Square-Enix släpper ett spel som verkar gått under radarn en del. Det verkar vara en slags survival shooter RPG (typ?) i postapokalyps Ryssland (verkar vara poppis!). Samme art designer som jobbade med Metal Gear spelen och visst finns det mechs med i spelet. Dock tycker jag att animationer och gameplay ser lite sådär ut, trots det har jag ett visst intresse för det. Släpps i dag för övrigt.

Här är trailern:

Kommer ni recensera det på FZ?

Edit: spelat har Mostly Negative på Steam just nu och folk skriver att det ser ut som PS3 spel och mängder med tekniska fel. Synd för viss potential har väl konceptet ändå.

2019-03-05 19:46

@Mutumba: Läste att det finns New Game+ i spelet som låter spelaren fortsätta utveckla karaktären trots att spelet slutar. Vid varje avslut så tilldelas perk points till spelaren som hjälper karaktärerna att prestera bättre vid nästa spelgenomgång samt öppna upp mer möjligheter inom spelet, eftersom att handling utspelar sig på olika sätt likt Tell Tale spelen, och perks är avgörande för spelaren om vad som är möjligt för att påverka handlingen.

Sida 1 av 1