Spärrade Far Cry 4-nycklar kom från EA:s Origin

Medlem
Skrivet av =FFM=FH:

Ordet "eller" skulle innebära "antingen", olika situationer markeras med punkt.
Nyckelordet är genom, båda fallen stöld och bedrägeri som sker genom våld eller hot.

Här har du tydligare text from regeringens sida
källa: http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Lagar/Svenskforfatt...

Jösses! Det är ju bara att läsa exemplet ovan eller "googla" lite så kan du se att ditt eget sätt att tolka texter är fel:

https://www.stoldskyddsforeningen.se/privat/Sakerhetsradgivni...
http://www.svenskaalarm.se/lagen-om-kop-i-god-tro
http://konsumentmakt.ifokus.se/articles/4d717312b9cb462244081...

Räcker detta eller är det fortfarande jag som har problem med läsförståelsen?

Medlem
Skrivet av LVX156:

Jag förstår överhuvudtaget inte varför folk köper digitalt. Gillar ni inte att äga er produkt, eller? Varför betala 200-300kr MER för en digital kopia än en fysisk produkt (samlarutgåvan The Last of Us Ellie Edition med art book, soundtrack, väska, serietidning, Dualshocksticker m.m. var t.ex. billigare än att köpa den digitala via Playstation Store), en digital produkt som när som helst kan försvinna.

Vad händer om Ubisoft släpper ett antal katastrofala titlar till och går i konkurs? Tror ni de kommer att fortsätta driva Uplay? Inte en chans. Då sitter ni där med 300GB värdelösa spel som ni köpt för 3000 kr, när jag istället har mina fysiska kopior kvar, fysiska kopior som dessutom kostat 1200 kr mindre.

Jag förstår mig verkligen inte på er. Varför är det inte längre någon som bryr sig om ägande? Fattar ni inte att den dag fysiska kopior försvinner så försvinner också spelhistorien? Tror ni att vi hade kunnat spela Legend of Zelda eller Final Fantasy IV idag om de släppts digitalt på 80-talet?

Det här är ett kulturarv som håller på att försvinna, bara för att folk är så förbannat jävla korkade och lata att de inte orkar stoppa en BluRay i datorn och installera ett spel.

Som sagt, det handlar om Kinguin etc. där spel kostar 300 istället för 400-600 när dom är nya. Finns en god anledning till att jag hellre köper en digital kopia av ett spel istället för att pröjsa 200 spänn extra för att få en fysisk kopia. Steam/Origin/Uplay tar ALLTID överpis så det går inte ens jämföra med.


signatur

"I'm about to blow up" - Rebecca Black

123
Skriv svar