Samlarutgåva av CoD: Black Ops

Medlem
Skrivet av zauii89:
Skrivet av StrongBad:
Skrivet av zauii89:

Ehh nej vi gnäller inte på priset, men mappacks har varit gratis förr. Vi är medvetna att det tar tid och resurser att göra kartor men när de väljer att splitta communityn med betal-material så nej tack.

Kolla bara på MW2 , tamefan 3 olika mappacks och alla kostar, ta sedan World At War eller vilket Cod spel som helst innan på PCn så kan alla lira med alla oavsett karta.

Jag har inget emot skins och diverse annat som inte påverkar spelet eller vilka som kan spela med varandra, men massa exklusiva kartor och skit kan ni ta och hålla er till på konsollerna där 90% av spelarna är casuals och bara bryr sig om "cool-faktorn" ändå.

Om du läst på lite om t ex WaW så har de själva (Treyarch) sagt att anledningen till varför det gavs ut gratis till PC-plattformen var för att det inte fanns ett distributionssätt som möjliggjorde att ta betalt för det. Annars hade de helt klart gjort det.

För att de själva valde att inte utveckla ett, precis som det fungerade i Cod4. Din poäng failar lite, och om Treyarch nu visar upp att vi inte behöver paya för DLC på PC igen så blire riktigt bra.

Oavsett anledning så har vi aldrig behövt paya för extra maps/patchar i ett cod spel innan MW2 så...

Och förhoppningsvis för att nästan inga pc spelare köpte mw2 dlc:et kanske det blir gratis igen

12
Skriv svar