De digitala portalerna som finns i vår del av universum öppnar även denna helg svängdörrarna för billigare digital underhållning. Steam, exempelvis, erbjuder indiekreationen #World of Goo för endast fem euro (57 riksdaler) vilket innebär en rabatt på 75 procent. Även #Unreal Tournament III finns ute för ett rabatterat pris på 12 euro (~130 riksdaler) istället för 20. Då ingår även det nyligen släppta gratistillägget Titan Pack - vilket [n=31757 vi nämnt] är försenat till PS3.

Vänta lite nu, stoppa pressarna. Under helgen kan du spela UT3 med nämnda tillägg för det ynka priset av ett Steam-kontoinnehav, alltså gratis. Under denna marknadsföringsvåg för tillägget kan du för allt i världen prova på spelet så du vet om kakan är värd sitt pris. Alternativt att kakan är en lögn.

GamersGate erbjuder strategispelet #Civilization IV: Colonization för halva priset, vilket för dig som kund innebär en utgift på 15 euro (171 riksdaler). Om du där hemma får nys om fler smaskiga rabatter, tveka inte att delge dina kamrater här på FZ.