Kansken

Som sig bör är vi inte tvärsäkra på att samtliga av storspelen kommer att leverera. Men ett "kanske" är alltid ett "kanske". Kanske kan någon av följande titlar bli en riktig monstersuccé?

Ett semi-online-rollspel där du slår dig fram genom horder av fiender och samlar unika vapen. Hmm, rymd-Diablo någon? Det låter faktiskt som en riktigt bra idé.

[video=6031]

Det första #Test Drive Unlimited var otroligt lovande, men höll inte riktigt ända fram. Kan tvåan bli det spel det borde ha varit? Lite mjukare backar och tightare styrning så ordnar det sig.

[video=6593]

Ett fightingspel med Marvelhjältar – kan det egentligen bli fel? Vi väljer att tro att det inte kan det och hoppas på fet serieaction i februari.

[video=6748]

Sportspel och Mario – på en och samma gång Nintendos bästa sidor och deras mest överexploaterade. Vi väljer ändå att hoppas på det förstnämnda.

[video=6763]

Mörka framtids-MMORPG är nog den undergenre som har flest dåliga spel. Men #Earthrise ser lovande ut, med sin sköna öststats-estetik och dystra framtidsvision.

[video=6545]

Kan polska Techland åstadkomma en nytt #Motocross Madness med sitt tokroliga MC-racingspel? Vi är försiktigt optimistiska.

[video=5501]

#MDK 2 var när det kom ett fantastiskt actionhoppspel med sanslös story och bisarr humor. I februari kan du spela det i HD-version på din PC (och i originalversion på Wii!).

Det första spelet var en genialisk remake av ett klassiskt plattformsspel. Tvåan verkar bli mer av samma sak, men nu kan du hoppa också!

[video=5893]

---

Puh! Så mycket spel och så lite tid. Vi gamers har en diger uppgift framför oss de närmaste månaderna. I morgon avrundar vi vår lilla artikelserie genom att spekulera i vilka guldkorn mars har att bjuda på.

Läs om januaris hetaste spel här