FZ-redaktionen korade Årets spel 2022 i fredags kväll, och det är dags för er FZ-besökare att säga ert. Läsarnas årets spel 2022 ska utses, och det görs som vanligt i två steg - först får varje medlem nominera sitt favoritspel från året, och sen röstar ni fram en vinnare.

Det är nu dags att nominera, och upplägget är enkelt:

- Skriv namnet på det spel du vill nominera i en kommentar till denna artikel.

Tänk på det här:
- Spelet ska vara släppt skarpt under 2022 (inga early access-spel)
- Du får bara nominera ett spel. Ångrar du dig? Redigera inlägget
- Deadline för att nominera är söndag den 18/12

Ta en titt på våra recensioner och releaselistan för att komma ihåg vad som släppts under året. Från och med måndag nästa vecka kommer du kunna rösta på en av alla godkända nomineringar, och omröstningen pågår till och med onsdag den 28:e. Kort efter presenteras vinnaren.

Hålltider för Läsarnas årets spel

  • Nominera till och med söndag den 18/12

  • Rösta den 19-28/12

  • Resultatet presenteras den 30/12

Årets spel 2022

Årets 20 bästa spel korades och presenterades av FZ-redaktionen i livesänd uppesittarkväll i fredags kväll.

Barncancerfonden - insamling och auktioner

Vi samlar in pengar till Barncancerfonden. Det går bra att ge ett bidrag redan nu, eller när du vill - Barncancerfonden har alltid öppet.
Vi samlar också in pengar genom auktioner på Tradera, där företag skänkt produkter och där pengarna oavkortat går till Barncancerfonden. En kraftig speldator från MSI, skärmar, World of Warcraft-samlarboxar med mera finns att köpa. Kolla in utbudet och buda här.

Läsarnas årets spel 2022

FZ-läsarna röstar fram 2022 års bästa spel. Man får nominera ett spel var (senast söndag den 18/12), och sen rösta på sin favorit (senast den 28/12). Vinnarna presenteras den 30/12.