Nytt Mario Galaxy
Även om Mario knuffats bort från den tvådimensionella plattformstronen så är han fortfarande kung i 3D. Men #Super Mario 3D World i alla ära – vi börjar bli redo för en ny del i Galaxy-serien. Nintendo håller oss dock fortsatt på halster. Vi får trösta oss med att #The Legend of Zelda: Wii U åtminstone blivit officiellt utannonserat.

Left 4 Dead 3
Många fans blev förbannade när #Left 4 Dead 2 lanserades blott ett år efter originalet. Nu har fyra år passerat och fansen står istället på knä och bönar efter en tredje del. Vilket kan visa sig vara lönlöst då utvecklarna #Valve inte kan räkna till tre. Vilket för oss in på listans sista spel...

Half-Life 3
Spelet vi alltid längtar efter men aldrig får se. Efter #Half-Life 2: Episode Two har vi väntat i sju år (!) på att få en hastigt glimt – en lågupplöst skärmdump, en konceptbild, vad som helst! – av fortsättningen på Gordon Freemans resa. Om denna heliga graal överhuvudtaget är under utveckling vet bara Valve och Gabe Newell. Och det är också de som avgör när vi får veta, vilket inte var den här E3-mässan heller.