Nyckelord: resident-evil-4

113 artiklar i arkivet.

Filtrera
16

Resident Evil: Operation Raccoon City

Tänk om Leon S. Kennedy dödades av Umbrella? Tänk om jätteföretaget stod som vinnare till sist? Tänk om Operation Raccoon City blir ett bra spel?

19

Shenmue II

Den sista delen i Yu Suzukis ofullbordade livsverk var så långt före sin tid att samtiden inte förstod. Det är därför vi måste titta på det igen, tio år efter dess release.

7

HD-gameplay från Resident Evil

I september släpps Resident Evil: Code Veronica och Resident Evil 4 till Sonys och Microsofts nedladdningstjänster. Redan idag kan du kika på två trailers från skräckklassikerna.

6

Resident Evil-nyutgåvor i september

Först Resident Evil 4, med Code Veronica X veckan efter. Till Xbox 360 och Playstation 3.

42

Världshistoriens vansinnigaste handkontroller – plats 6-10

Vad är det absolut knäppaste, sjukaste och mest anskrämliga som någonsin använts för att styra ett spel? Vi svarar med Johan Martinssons Topp 10-lista. Detta är första delen, men den andra kommer redan i morgon.

14

ResiEvil HD fulla med achievements

Resident Evil 4 och Resident Evil: Code Veronica X ger upp till 1000 achievement-poäng när de släpps till 360 som nedladdningsbara titlar. Varför? Det vet vi!

19

Resident Evil: The Mercenaries 3D

När Resident Evil debuterar på 3DS är det löjligare och mer enahanda än vad vi är vana vid. Men "bara lite till"-känslan sitter där den ska.

29

Shadows of the Damned

Spelvärldens tokigaste spelskapare håller stilen. Shadows of the Damned är en virvelvind av osmakliga detaljer, fåniga skämt – och fullständigt briljanta infall – och är därmed ännu en triumf för Suda 51 och hans strävan att servera en stor bit annorlunda till alla. Men visst kunde det varit roligare att spela.

9

Resident Evil: The Mercenaries 3D suddar ut gränserna

"Det börjar bli svårt att dra en gräns mellan de portabla systemen och hemkonsolerna", säger Capcom.

14

Resident Evil firar 15 år

Ny film i vårt arkiv visar upp kommande nyversionerna av Code Veronica X och Resident Evil 4, men även de två 3DS-titlarna och det nya Operation Raccoon City.

13

Resident Evil 4 & Code Veronica blir högupplösta

Återupptäck två gamla Resident Evil-klassiker i HD-tappning i höst.

9

Tolv 3DS-titlar provspelade

Vi har redan fördjupat oss i konsolen, nu har turen kommit till spelen. Det här är tolv intryck av lika många titlar till Nintendos nya 3d-konsol.

8

Nya Resident Evil till 3DS mer som gamla Resident Evil

Saknat den förhöjda puls och krav på vuxenblöjor som tidigare Resident Evil-lir krävde? Gameplay från Resident Evil Revelations till 3DS pekar på en tillbakablick på vad som en gång var.

18

Resident Evil Revelations går tillbaka till skräckens rötter

Tycker du att Resident Evil 4 och 5 innehöll alldeles för mycket action? You're in for a treat. Med 3DS-titeln, Revelations, vill Capcom återgå till seriens skräckslagna rötter.

13

Skjut och spring samtidigt i Resident Evil 3DS

Resident Evil: Mercenaries 3D innehåller en efterlängtad nyhet för serien. För första gången kan du – håll i er nu – skjuta och gå samtidigt.

16

Metroid: Other M

Ilska, vanmakt, depression och ångest är komponenterna i Samus Arans nya verktygslåda så som den gestaltas i Metroid: Other M. Lustigt, precis vad spelets recensent kände när han spelade det.

12

Cursed Mountain

Jag befinner mig på en klippavsats och stormen gör sitt bästa för att göra allt mer än ett par meter bort till en vit gröt. Var det något som rörde sig där framme i yran, eller inbillar jag mig?

68

Resident Evil 5

Chris Redfield är tillbaka. Och denna gång är den muskulöse amerikanen i Afrika för att än en gång rensa ut bioterrorism med hjälp av våld. Våldsamt, blodigt våld.