Nyckelord: Epic

330 artiklar i arkivet.

Filtrera
5

Quantum Theory

Det gläder oss att Gears of War 3 kom ut tidigare än beräknat. Men vänta nu, det här är inte Gears of War 3, det är... Quantum Theory.

3

Se nio sätt att döda en mumie

Svenskutvecklade The Ball visar varför bandagetomtar bör hålla sig undan.

38

Duke Nukem Forever

Efter tretton år av förseningar, spelmotor- och utgivarbyten, rättstvister och massuppsägningar verkar Duke Nukem Forever faktiskt bli verklighet. Vi tar dig med på resan från allra första början, i ett pojkrum i Hökarängen.

9

Spana in Homefront

Om 17 år invaderar Korea USA men jänkarna lägger sig inte utan strid, något du får uppleva i Kaos Studios actionspel.

16

00-talet enligt spelbranschen

00-talet är slut och medan tio år kanske inte är så mycket i andra medier har den relativt unga spelbranschen tagit sjumilakliv framåt. Vi ställde frågan "Vad har varit viktigast de senaste tio åren?" till en rad människor som antingen utvecklar eller skriver om de spel du njuter av.

30

Shadow Complex

När den blygsamme och soldattränade ynglingen Jason Flemming och hans fruntimmer en vacker dag av misstag råkar snubbla in på den politiskt tveksamma organisationens Progressive Restorations bakgård står det snabbt klart att dess medlemmar inte är några mystomtar i stickade yllekoftor. Följ FZ när vi närmare granskar partihögkvarteret med ficklampa och automatvapen.

43

America's Army 3

Gratis är gott, sägs det. Men allting har en baktanke. I gratisliret America's Army är ett syfte att ge spelare insikt om hur livet ter sig i det militära. En annan är att locka unga amerikaner att söka till världens största yrkesarmé.