På med foliehattarna, nu blir det åka av. Den första trailern för GTA VI slog ner som en bomb i spelvärlden och har i skrivande stund samlat på sig nästan 160 miljoner visningar på tre veckor. Spelet ska släppas under 2025, men förhoppningsvis har Rockstar några till trailers att släppa innan dess.

När dessa kommer kan vi bara spekulera i, och det givetvis har det spekulerats friskt ända sedan den första trailern. Det senaste "spåret" som GTA VI-detektiverna har hittat kommer från ett av spelets konceptkonstverk, som visar huvudkaraktären Lucia med den potentiella andra huvudkaraktären vid en bil. Bilen har en serie skotthål på sidan, och de detektiverna menar att de skulle kunna vara ett meddelade i punktskrift.

Det står i så fall "1, 9, more", vilket de menar innebär att vi ska få "en" trailer "till" i den "nionde" månaden, alltså september. Annars skulle det kunna innebära att något sker den 9 januari nästa år. Mest troligt är kanske att det bara är några skotthål i en bildörr, utan ytterligare mening.

Rockstar är dock lite kända för att gömma information framför näsan av oss, och visst är det kul att spekulera i när vi får se mer från spelet.