Efter 16 år hos Rockstar Games verkar Mike Unsworth, en av de ansvariga för författande/manus, ha lämnat företaget. Uppgiften bygger på Unsworths Linkedin-profil, där formuleringen numera är att han har jobbat hos Rockstar, alltså inte att han jobbar där.

Unsworths hade titeln "vice president of writing". Han står listad som en av tre författare till unisont hyllade Red Dead Redemption 2. De andra två är Rupert Humphries och (den också avhoppade) Dan Houser.

Utöver RDR2 har Unsworths haft ett finger med i de flesta Rockstar-spel sen han började där 2007, vilket betyder GTA 4 och 5, Red Dead Redemption, Max Payne 3 och LA Noire. Det är inte känt vad han gör framöver. Han säger sig inte vara inblandad i GTA VI, men det kan å andra sidan finnas juridik som förhindrar honom att nämna det i nuläget.

Rockstar har tappat flera tunga namn på senare år. 2016 gick den mångårige producenten Leslie Benzies vidare, och i februari 2020 valde alltså Dan Houser (en av Rockstars medgrundare) att göra detsamma. Om det påverkar företagets spel får vi veta när GTA VI släpps. Oklart när, men kanske 2024.