Jag var tämligen övertygad om att nästa gång jag skrev om Call of Duty skulle det handla om avslöjandet av Modern Warfare 3. Men nej. Hiphoppen firar 50 år och det har inte gått Activision förbi. Därför kommer nya säsongen av Modern Warfare 2 och Warzone få förstärkning av Nicki Minaj, 21 Savage och en comebackande Snoop Dog (hans CoD-resa började redan i Ghosts).

21 Savage har visserligen redigerats ut men konturerna av artisten ser du undertill i en tweet. Trion kommer till spelet som operatörer.

Som en del i Call of Dutys firande av hiphoppens 50-årsjubileum kommer alla som loggar in mellan 7 och 16 augusti få gratis hiphop-"War tracks".

Spåren kommer från 80-, 90-, och 00-talen men vi vet ännu inte exakt vilka det rör sig om. Snoop Dog är på plats redan när säsongen drar igång medan Nicki Minaj och 21 Savage ansluter senare.

För den som bryr sig mindre om hiphop och mer om Call of Duty inkluderar nya säsongen ett "avslöjande" event som rör 2023 års Call of Duty. Ett spel som det redan ryktas friskt om.