Remedy jobbar som bekantAlan Wake 2, men de har fler järn i elden. Ett annat projekt vi känner till är Vanguard (endast ett kodnamn), som är ett samarbetsfokuserat multiplayer-spel som ska bli gratis att lira.

Vi vet inte jättemycket om det, men i ett pressmeddelande har Remedy nu meddelat att de kommer att distribuera det tillsammans med Tencent. I grund och botten kommer Remedy sköta utvecklingen och sedan distribuera det överallt förutom i Asien, där Tencent kommer att ta hand om det. Samarbetet sträcker sig dock lite längre än så, eftersom Tencent även får rättigheten att utveckla och ge ut en mobilversion av spelet.

Remedy beskriver budgeten för huvudspelet som en typisk AAA-budget, och båda företagen kommer att stå för fiolerna. Spelet kommer att följa games as a service-modellen, vilket innebär att det ska uppdateras kontinuerligt med nytt innehåll, till exempel som Fortnite. Utvecklingen befinner sig än så länge i ett tidigt skede, så det lär dröja ett tag innan vi får en ordentlig titt på det.