5. #Dark Souls III - 7,89% av rösterna

Den mörka sagan fortsätter och FZ:as läsare klappar förtjust händerna. Och dör sisådär tusen gånger när de försöker slaska sig fram mellan spelets oförlåtande bossar. Precis som det ska vara i Dark Souls-sammanhang!

Läs vår recension

4. #Uncharted 4: A Thief's End - 8,46% av rösterna

Samtidigt som Uncharted gör Playstation 4-debut sätter #Naughty Dog punkt för spelserien. Åtminstone i dess nuvarande form. Vad som än händer i framtiden kan man inte önska sig ett bättre farväl än det vansinnigt snygga och välgjorda Uncharted 4: A Thief’s End.

Läs vår recension

3. #Doom - 9,57% av rösterna

#Id Software återupplivar en sann klassiker med ett spel de kan vara stolta över. Vi satte en klart godkänd 3/5 i betyg i vår recension, men ni läsare uppskattar spelet mer än så och röstade det blodiga äventyret hela vägen upp till pallplats.

Läs vår recension

2. #The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine - 12,67% av rösterna

När #CD Projekt gör expansioner ligger de på ungefär samma nivå som fullprisspel av andra utvecklare. Därför är det inte konstigt att den fullmatade och otroligt välgjorda Blood and Wine-expansionen röstats fram till silvermedaljen. Minst sagt välförtjänt!

Läs vår recension

1. #Overwatch - 24,19% av rösterna

Med nästan en fjärdedel av samtliga röster tar #Blizzard en komfortabel promenadseger. Vilket är imponerade med tanke på att #Overwatch är företagets shooter-debut. Med intressant karaktärsdesign, roliga banor och låg inlärningskurva är det inte svårt att förstå hur spelet kunnat slå på bred front. Nu återstår det att se om något spel från årets andra halva kan rå på Blizzard, eller om Overwatch står som ohotad vinnare även i slutet av december.

Läs vår recension