Förutom ett par Lego-kreationer, diverse spelmemorabilia och spawn of cooking mama är FZ-redaktionen en ganska städad plats - både till ytan och mentalt. Men när undertecknad, Tomas Andersson och chefredaktör Joakim Bennet flyttar in i ett hus tillsammans brakar helvetet löst. Det här är vad som när händer folk slutar vara artiga och börjar vara riktiga.

Vår bloggare @Bennii har simulerat vårt liv i #The Sims 4 och hans redogörelse fick i alla fall oss på redaktionen att garva högt. Vi vet inte riktigt om vi ska vara hedrade eller oroliga över att våra alter egon verkar ha svårt med såväl humör som personlig hygien.

Efter deras små äventyr så börjar jag notera vissa avvikande drag hos samtliga. Tomas är till exempel en manisk dansare. I flera dygn bestod hans enda aktiviteter av att dansa framför stereon och ta korta tupplurar på soffan med någon enstaka kort paus för mat eller toabesök. Tomas har även en ful vana att knalla in i badrummet när andra människor är nakna där inne, något som jag observerade vid flera tillfällen.