Inlägg av gelu44

Inlägg som gelu44 har skrivit i forumet

1
Skrivet av Fearnox:

-Steam tar högre priser oftast än vad du får betala i butik, även fast man inte får fodral och kartong. Mellanhänder skipas genom detta med så tror att Valve känner sjukt mycket pengar

För det första så är det inte Valve som sätter priserna, utan tillverkarna själva. Och att de tar högre priser stämmer bara på helt nya spel. Sen är det klart att det är dyrt när folk (som du) oftast jämför med det billigaste stället på just det spelet.

Skrivet av Fearnox:

-Steam funka väldigt väldigt dåligt när det släpptes och det fanns t.o.m folk som sluta spela CS ett tag för att dom vägra använda steam.

Steam fungerade inte alls så bra när det släpptes, det håller jag med om. Men samtidigt kan man väl inte kräva det av en helt ny tjänst. Men detta var ju för flera år sedan, varför lipar du över det nu, när det inte stämmer längre?

Skrivet av Fearnox:

-Steam låser upp dina spel på användaren så att du inte kan låna ut dom till dina kompisar eller låta din brorsa t.ex lira på ditt steam för då kan han förstöra dina stats:(helt enkelt en profil per konto)

Jag förstår inte ens vad du menar med den här punkten. Det är klart att det bara ska finnas en profil på varje konto.

Skrivet av Fearnox:

-Dom tillåter tillverkarna att ha vilka regler tillverkarna vill och tar på så sätt inte ansvar för marknaden.

Och om du köper spelet i affär, är det inte de som sätter regler då med?

Skrivet av Fearnox:

Valve:

-Är extremt slöa på att få ut spel och när dom väl kommer så är dom inte 100% klara oftast.
DVS dom behöver patchas för att vara på en acceptabel nivå för att spelas.

Jag väntar hellre flera år på ett perfekt Half life 3 än att få ut ett halvtaskigt, buggigt, skitspel.
Själv märkte jag aldrig någonting när Half life 2, Left 4 dead 1 och 2, Portal kom. Sen vet jag inte hur det var med de äldre spelen. Men du kan ju inte såga dem för något de gjorde för längesen och uppenbarligen har ändrats.

1