Inlägg av Robalicious

Inlägg som Robalicious har skrivit i forumet

Att dom har tilldelat en studio att göra en "speciell modell" för BF-veteraner säger mig allt jag behöver veta om vart BF är på väg och hur 2042 generellt kommer vara. En kort stund efter att EA köpte upp DICE blev det en berg-och dalbana mellan att försöka behaga communityt och att försöka vinna CoD-spelare. I BF 2042 ser jag ännu mer hur dom försöker locka till sig CoD-publik, vilket för mig betyder löjlig TTK och ett obalanserat speltempo som förstör upplevelsen. Allt fokus är på att klämma in så mycket endorfin/dopamin som möjligt i ett spel för att kunna sälja mer. EAs inriktning blir dessutom allt tydligare när dom har lockat över Byron Beede (tidigare från CoD).

Skrivet av anon_306295:

Det är dock mycket som är fake news och folk blir hjärntvättade av media att hata Trump.
Innan presidentvalet var 95% av artiklarna i DN som handlade om valet om Trump och något dåligt han gjort eller någon som berättade hur dålig han var. Typ samma sak på SVT, alla inbjudna experter hejjade uppenbart på Hillary.

Min flickvän kanske inte är världens smartaste men när Trump dök upp på nyheterna en gång kommenterade hon något i stil med "orkar inte se den där jävla clownen".
Pling pling pling! Gyllene tillfälle att bryta ner min flickvän och hennes hjärntvätt. Så jag frågar varför hon inte gillar Trump. Hon svarar typ "För att han beter sig så idiotiskt...och han säger rasistiska saker och är sexist och har typ antastat kvinnor."
Pling pling pling. Glädje.
Jag frågar vad för rasistiska grejer han sagt.
Hon svarar: "Han sa att mexikaner är våldtäktsmän".
Jag visar henne vad han faktiskt sa.
- "Så han är inte rasist, varför ogillar du honom?"
- "Han är fortfarande sexist och har antastat kvinnor."
- "Jaså, vilka kvinnor har han antastat?"
Hon tar upp mobilen och googlar runt i några minuter och konstaterar sen att hon inte hittar nåt.
Jag säger då: "Så han är inte rasist och inte sexist. Varför ogillar du honom."
- "Vet inte."

Samma sak med många jag träffat. Började en ny kurs på universitetet och fick avprogrammera två av mina gruppmedlemmar som också hade ett Trumphat de inte kunde förklara.

Visst finns det riktiga kritiker till Trump men det finns SÅ många med ett automatiskt Trumphat som de blivit inprogrammerade med av media.

Din flickvän var bara extremt dålig på att googla.
Hur kan man missa "grab them by the pussy"?

fy_ice_world

Skrivet av Lolflakes:

Är det så jävla konstigt? Det enda positiva med BF-seriens utveckling är grafiken (vissa saker kan diskuteras) men i övrigt går det nedåt. Exempelvis:

TEMAT. De väljer ett tema och sedan pissar de på allt, om man ska gå efter den riktiga historien. Klart som fan det sticker i ögonen på folk. De har enbart skins för att tjäna mer pengar men det förstör känslan att befinna sig i första eller andra världskriget. Soldater sprang inte runt med pimpade gevär.

Sen måste DICE se över tempot i sina spel. De har skruvat upp tempot som fan för varje spel. Mer och mer action, mer explosioner och lotteri. Såg helt annorlunda ut på Battlefield 2 tiden.

+1
Typ det här jag tänkte skriva men behövs inte. Du la ord på allt.
Evigt besviken på vart EA tog spelet i det här ständiga jagandet att slå CoD.
Jättevackert spel. Men innehållet blev för min del helt värdelöst och fick mig att spela en vecka för att sedan avinstallera. Och jag har i princip spelat varje spel sedan 1942. Bortsätt från 2142 som inte är min typ av spel.

Förstår inte det här medic-snacket. Spelar enbart medic och toppar i princip alltid listorna. Sten är ett brutalt vapen

Skrivet av Hipshot:

Men det är ju så här BF är, alltså, dom som förväntar sig något annat lever ju i en fantasivärld. Det var ju såhär BF1 var med. Det är arkadspel.

Vill man ha "bättre" ww2 får man väl spela post scriptum, fast det kommer ju inte ske på en nivå som gör att NÄSTA bf kommer vara långsammare och mera realistiskt.

Sluta vara besvikna, skit i serien bara i stället för det kommer dröja bra länge innan det kommer ett långsamt BF.

Jag drar paralleler till när man nötte BF1942 och BF2 där det gick betydligt långsammare och var mindre barnsligt. Men visst, spelvärlden har förändrats. Barnen ska få så mycket kickar och belönas som det bara går på kortast tid

Extremt besviken. Blir liksom barnsligare för varje släpp. Byter mellan vapen på 0.5 sekunder och springer 50km/h

Kan bara önska att dom saktar ner tempot lite

Sjukt bra timing

Jävlar vad barnsligt dom har gjort BF

Har inget emot mikrotransaktioner såvida det inte påverkar gameplay.
Alla som är emot transaktionerna måste börja inse att det är antingen dags och betala mer för spelen, eller helt enkelt acceptera att mikrotransaktioner finns. Det är helt andra tider nu där kostnaderna är större och fler. Men som sagt, jag är okej med det om det inte skapar obalans eller på något sätt delar upp spelarbasen.

@conthox:

Kvinnor är generellt sett mer utsatta än män. Med det sagt så är det väl ingen som säger att våld åt något håll är okej.

EVO 960 SDD, 1080ti & Ryzen 1700 i 1440p och menyerna laggar satan. Flyter på riktigt bra ingame dock. Kan ej mäta men känns som 60 stabila fps rakt igenom.

Sjukt märklig retorik bland smygrasisterna här. Det ni i princip säger är att om era barn blir kränkta med ord och hot som t.ex. våldtäkt så är erat svar till era barn att det råder yttrandefrihet, och att man ska inte bli så lättkränkt? Fantastiskt. Framtiden känns säker.

Skrivet av BlueDevil:

Säger fortfarande negerboll, gör inte mig mer rasist än någon som säger chokladboll. "Svart" på spanska är "negro", gör det automatiskt alla spanjorer till rasister när dom beskriver något som är målat svart?

Ett utomordentligt exempel på okunnighet. Vad har negro med negerboll att göra? Skrämmande att du inte ser skillnad på spansk grundspråk, och ett ord byggt kring kränkning och rasism.
Att fortfarande säga negerboll gör dig till ett samhällsproblem. På kort sikt tycker du att det är nonsense, men på längre sikt skapar du väg för normalisering och acceptans. Ska du sprida din okunskap vidare till de nyare generationerna? Då har vi stora problem.

Varför är det så viktigt för dig och använda negerboll, istället för chokladboll?

Skrivet av duchovny:

För att det är en trivial struntsak.

Vi kan inte ha ett samhälle där folk ska ligga och lura i buskarna och vänta på att någon ska råka säga ett "förbjudet" ord i stundens hetta - bara för att sedan hugga till och anmäla det till deras respektive chef, sponsor etc. Dom som klagar på detta är bara ute efter att se en jätte krascha och gå upp i lågor. Småsint och dåligt.

Det är en helt annan sak om han sitter lugnt och sansat och använder sånna ord gång på gång. Men du förstår väl själv att de inte är något han brukar göra? När 2 av mina svarta kompisar kvävdes av skratt när dom såg klippet medans kritvita svenskar som inte ens berörs av fenomenet blir hysteriska av ilska - då börjar man undra lite hur tungt svenskarnas white guilt complex är egentligen.

Jag vet att det är en blixtsnabb väg till en massa likes, ryggdunkningar och "gud va duktigt du är", men tänk efter lite, är det inte värre att hitta på massa problem där det inte finns, bara för att ha något att bekämpa så man ser duktig ut?

Vi har inget samhälle som väntar. Det pågår ständigt kampanjer för att stoppa rasism. Men när stora förebilder inte ser det, och blint använder ett kränkande ord, som sen fortsätter att skratta åt det så skapar det frågetecken som sen media plockar upp. Inga konstigheter. För min del finns det inget white guilt complex. Jag är utländsk, jag har växt upp med kränkande ord. Jag vill inte att andra ska utsättas för det. När en normalisering skapas, t.ex. genom PewDiePie's kanal så blir det problem, framförallt i lägre åldrar som just kollar på honom. Det är enkelt och säga att det är småsak, men inte på längre sikt. Då pratar vi om världsproblem. Att dessutom påstå det vara småsak, är att förminska historiken bakom ordet.

Förstår inte hur folk kan försöka hitta sätt att försvarar detta.

Till de som inte ser problemen med att pewdiepie använder ett kränkande ord. Kolla på donationerna efteråt och folks svar. Dom i princip hyllar honom och normaliseringen fortsätter.

Skrivet av Gamer-Tompa:

Man är inte rasist för att man säger ord som "neger" " zigenare" "blatte" mm.

Det är medias/politikers sätt att sakta men säkert ta bort vår yttrandefrihet.
Precis som det helt plötsligt blev rasistiskt att ha kritiska åsikter om judendom och islam.

Nästa steg är att vi inte får säga ord som verkar kränkande mot politiska inriktningar.

Åh herregud, att det fanns så många smygrasister här det visste jag inte.
En vit man som tar sig rätten till extremt kränkande ord av andra raser.
Det har inget med yttrandefrihet att göra. Låtsasprivilegium.

Att folk drar likhet mellan kuk, fitta och helvete och neger tyder på en pinsam okunnighet. Tydligt fall av white privilage. Vem är ni och tro att ni äger ett ord och bestämmer över hur det ska användas? Kolla på lite historiska filmer, läs lite böcker så kanske ni börjar hänga med.

Det handlar om att inte normalisera. Klart det är ett stort problem när Pewdiepie med 50 miljoner följare använder det som skällsord, när det i själva verket är ett mycket mer kraftfullare ord än ett skällord. Och åter igen, vita människor har inte rätt att bestämma över hur det ordet ska användas.